האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

רכילויות ליד החלון|וריאן
פורסם ב: Jun 16 2024, 16:52 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17658
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

יאי עוד קטע
אני מצטער על השם לא היה לי רעיון.
זה המשך ישיר של הקטע הזה אז תקראו אותו לפני :0
אני חייב להגיד אני מאוד אוהב את הקטע הזה אמילי היא כזאת ילדה קטנה מצחיקה D:
הקטע הבא יהיה כל כך טוב אם אני רק אצליח לכתוב אותו מתישהו ><
טוב תהנו D:

---

עברו כבר יותר מחודשיים מאז שנטשה הביאה את הבחור הזה מהרחוב, ואמילי לא הצליחה להבין למה לעזאזל היא עדיין לא זרקה אותו.
״אוך, הוא כל כך מעצבן אותי!״
״מהמ.״
״אני תמיד אמרתי שלצאת עם עניים זה רעיון רע. הם בסך הכל מנצלים אותך בשביל הכסף שלך.״
״מהמ.״
״רובין לא מפתיעה אותי. היא תמיד הייתה נחמדה בצורה מגעילה.״
״מהמ.״
״אבל נטשה?! מה היא מוצאת במניאק הזה בכלל?! היא הייתה צריכה להעיף אותו לאלפי עזאזלים כבר לפני שבועות!״
״מהמ.״
״אני לא מבינה איך היא לא רואה שהוא רק מנצל אותה. הוא אפילו לא כזה יפה.״
״מהמ.״
״טוב, אולי הוא כן חתיך. אני מניחה שאפילו לאנשים הכי גרועים יש כמה תכונות טובות.״
״מהמ.״
אמילי הסתובבה להסתכל על בן זוגה, שישב לצידה בהבעה ריקה על פניו. היא נתנה לו אגרוף חזק בכתף. ״אליו! אתה לא אמור להסכים איתי! אתה אמור לקנא!״
״מה?״ הוא שאל בקול נעלב, ושפשף את כתפו הכואבת. ״אם את אומרת שהוא חתיך, אני מאמין לך.״
״הוא לא באמת חתיך. אמרתי את זה בשביל לגרום לך לקנא.״
״שמתי לב.״
״טוב, בגלל שאתה ממש מתעקש, אני יכולה להגיד לך איך הוא נראה,״ החליטה אמילי בפרץ עז של נדיבות. ״הוא דווקא כן די שרירי, אבל השיער שלו אדום בצורה מחרידה.״
״מהמ.״ הסכים אליו. ״זה לא אומר לי כלום.״
אמילי בחנה אותו לרגע, לפני שהיא פלטה אנחה מאוכזבת. ״צודק.״ היא אמרה וחזרה להשקיף החוצה מהחלון. ״הוא באמת ממש מגעיל אבל. אני לא מבינה איך נטשה יכולה להית כזאת עיוורת. אפילו פרצוף יפה לא יכול להסתיר את כל הזבל הזה שמסתתר מתחת.״
״מה הוא כבר עשה?״
״זה די ברור שהדבר היחיד שהוא אוהב אצל נטשה זה הכסף שלה.״ אמילי נחרה בבוז. ״איך הוא מסוגל בכלל? היא כזאת יפה ומקסימה. הוא היה צריך לסגוד לה רק על זה שהיא הסכימה להסתכל לעברו.״ טוב, לסגוד כנראה היה יותר מדי, אבל בכל זאת. ״חוץ מזה, הוא בוגד בה עם נשים אחרות. ואתה יודע מה הדבר היחיד שדומה בין כולן? הן כולן עשירות!״
״איך גילית את זה?״ אליו נשמע מתפעל. אמילי נעלבה מהעובדה שהוא בכלל פקפק ביכולת שלה למצוא רכילות עסיסית.
״טוב, לפני כמה שבועות שמתי לב שהוא עונד טבעת שנטשה בחיים לא נתנה לו. ועוד כשהלכתי לשאול אותו על זה, הוא שיקר ואמר שהוא קנה אותה בעצמו! החוצפה! זה ברור שהוא קיבל אותה מאישה אחרת!״
״אולי הוא באמת קנה את הטבעת בעצמו?״ הציע אליו בתמימות.
אמילי נעצה בו מבט. ״הוא פשוט עם. הם לא קונים טבעות.״ היא אמרה, כאילו זה הדבר הכי ברור בעולם. ״חוץ מזה, אפילו אם הוא באמת קנה אותה, אתה לא חושב שזאת ממש חוצפה שהוא שמר אותה לעצמו במקום לתת אותה במתנה לחברה שלו?״
״הבנתי.״
״אז בכל מקרה, אחרי השיחה הזאת החלטתי לרחרח קצת. ולא תאמין! אני ראיתי אותו מפלרטט עם אישה אחרת! ראיתי אותו עם העיניים שלי!״
״לא ידעתי שאת יכולה לראות עם עיניים של מישהו אחר.״
אמילי נופפה בידה בביטול. ״כן, כן. אתה מבין את המסר של הסיפור! אבל כשהלכתי לספר את זה לנטשה היא לא האמינה לי.״ היא נאנחה בצער. ״נטשה המסכנה. הלב הצעיר וחסר הניסיון שלה ישבר לרסיסים כשהיא תגלה על זה.״
״קראת לה הרגע בתולה?״
אמילי הרימה גבה. ״למה אתה אומר את זה כאילו אתה לא בתול?״
אליו התעלם מהשאלה. ״איך אמרת שקוראים לבחור הזה?״
אמילי לא יכלה שלא להתרשם מהשאלה. היא לא ציפתה שאליו באמת יקשיב לנאום שלה, בטח ובטח שלא יתעניין בסיפור עצמו. הוא אף פעם לא אהב רכילויות. ״לוקה.״
היה נראה שאליו רוצה להגיד משהו, אבל כנראה שהוא התחרט. ״הבנתי.״

•••

אמילי צדקה. אמילי תמיד צודקת.
נטשה הרגישה איך פניה מסמיקות בזעם ובמבוכה כשהיא הלכה במהירות במסדרונות האחוזה אל החדר שלה. היא לא הייתה מסוגלת להאמין שהיא הייתה טיפשה כל כך - במיוחד כשכל סימני האזהרה היו ממש מול העיניים שלה.
מי היה מאמין שצריך רק פרצוף יפה בשביל לעוור אותה לחלוטין.
הזבל הזה. הבן זונה הזה. הוא הבטיח שהוא יברח איתה רחוק מכל הפוליטיקה המעצבנת והאנשים המפונפנים. אבל הוא שיקר. הוא רק לקח ממנה כסף ותכשיטים, וברגע שנגמר לה הכל הוא זרק אותה ועבר לאישה העשירה הבאה.
נטשה לא יכלה שלא לנחור בקול. איזה אידיוט רדוד! היא לא האמינה שהיא התאהבה בו בכלל!
אבל הוא היה כל כך שונה פעם - כל כך נחמד ומקסים. זה באמת הרגיש כאילו הוא היה מאוהב בה.
נטשה ניערה את ראשה בכעס. זאת הייתה רק הצגה. מאז ומתמיד הוא היה מאוהב אך ורק בכסף, הבן זונה הזה.
היא פתחה את דלת חדרה ונכנסה במהירות. היא רצתה לרצוח ולבעוט בהכל ולקרוע את כל החדר הזה לגזרים.
היא רצתה אותו מת.
היא כל כך כעסה, שלקח לה דקה שלמה להבין שהיא לא היחידה בחדר.
הגבר הזר הצמיד את אצבעו לשפתיו, מסמן לה להיות בשקט, לפני שהוא החווה בראשו אל המיטה שלה - והמזוודה הסגורה שנחה עליה.
נטשה הסתכלה על האיש בחשד. היא כנראה הייתה צריכה לצאת ולקרוא למישהו באותו רגע - אבל הסקרנות התגברה על ההיגיון. היא הלכה אל המזוודה ופתחה אותה.
כסף. כל כך הרבה כסף. ומעל כל המטבעות האלו, נח אקדח.
הנשימה של נטשה נעצרה בגרונה, והיא שמעה את האיש מדבר מאחוריה בקול עמוק:
״אני יודע איך לעזור לך.״

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 16 2024, 17:34 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20512
מגדר:female
משתמש מספר: 45181

זה אותו איש שהציע עזרה ללוקה בקטע הקודם? 😲
מי אתה איש מסתורין... מה אתה זומם...

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 16 2024, 18:00 PM
צטט הודעה

Just feel the rock
**

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 10459
מגדר:male
משתמש מספר: 86358

האיש הזה באמת מתחיל להפחיד אותי.
חברים למה אתם מדברים על לוקה כל כך מגעיל מה זה
אני עדיין לא הבנתי על סמך מה הם החליטו שלוקה בוגד בנטשה ואיתה רק בשביל כסף.
רגע זה נכון???
לוקה????
לוקה?????!!??!?!?

--------------------
Sam•He/they•Loser, baby~
User Posted Image
"Us weirdos got to stick together"
User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 7 2024, 20:15 PM
צטט הודעה

Idiots. I'm surrounded by idiots

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 5650
מגדר:
משתמש מספר: 70658

אהיה כן ואגיד שרכילויות ליד החלון יכל להיות שם הרבה יותר טוב אם היית מזכיר את החלון יותר פעמים :0 בנוסף במשך רוב הקריאה לא היה לי ברור איפה הם או מה ההגדרה של הסצנה אז זה יכל לעזור
ושוב פעם אבחר בכנות ואודה שאמילי עשתה את כל הקטע ומהר מאוד היא נהפכת לדמות המבוכים ודרקונים האהובה עליי אז גאמינג צריך להיזהר אחרת אני אבעט בו מהמקום שלו. יש לה דינמיקה כ"כ טובה וכיפית ויחודית עם כולם! ועושה אותי שמח לקרוא עליה עושה אינטראקציות עם אנשים כמו הגרמלין הרעב לרכילות שהיא. איך שהיא נעלבה כשאליו הטיל ספק בכישורים שלה למצוא רכילות? מהמם. וכל האמירות הקטנות והחמודות שלה על נטשהההה הן כ"כ מדהימות אני רוצה אותן ביחד.
עברו כבר יותר מחודשיים מאז שנטשה הביאה את הבחור הזה מהרחוב,

כמו כלבלבי
״רובין לא מפתיעה אותי. היא תמיד הייתה נחמדה בצורה מגעילה.״

רצח האופי הכי מדויק שראיתי
את אומרת שהיא יוצאת עם גאמינג רק מתוך נחמדות? :<
״אבל נטשה?! מה היא מוצאת במניאק הזה בכלל?!״

נכון את בעצמך יכלת לעשות הרבה יותר טוב ממנו
אמילי הסתובבה להסתכל על בן זוגה, שישב לצידה בהבעה ריקה על פניו. היא נתנה לו אגרוף חזק בכתף. ״אליו! אתה לא אמור להסכים איתי! אתה אמור לקנא!״
״מה?״ הוא שאל בקול נעלב, ושפשף את כתפו הכואבת. ״אם את אומרת שהוא חתיך, אני מאמין לך.״

זוגיות כזו אני רוצה
אבל אאוץ אני מקווה שהיא ריחמה עליו עם האגרוף הזה
אגב כל הסצנה הזו שהם דיברו על המראה של לוקה הרגישה לי כמו פאן סרבס בצורה הכי טובה שאפשר כי היא גרמה לי לצחקק כמו איזו פאנגירל.
״טוב, בגלל שאתה ממש מתעקש, אני יכולה להגיד לך איך הוא נראה,״ החליטה אמילי בפרץ עז של נדיבות.

הם מנהלים שתי שיחות שונות לגמרי.
וכן אמילי את כל כך נדיבה D:
אני לא מבינה איך נטשה יכולה להית כזאת עיוורת.

*להיות
באמת, אמילי? מול בחור עיוור? לא שאכפת לו אבל בכל זאת חשבתי שיש לך מספיק טאקט-
״איך הוא מסוגל בכלל? היא כזאת יפה ומקסימה. הוא היה צריך לסגוד לה רק על זה שהיא הסכימה להסתכל לעברו.״

הן כל כך לסביות
שיתנשקו כבר
״טוב, לפני כמה שבועות שמתי לב שהוא עונד טבעת שנטשה בחיים לא נתנה לו. ועוד כשהלכתי לשאול אותו על זה, הוא שיקר ואמר שהוא קנה אותה בעצמו! החוצפה! זה ברור שהוא קיבל אותה מאישה אחרת!״

יותר כמו מגבר אחר :0 גבר חתיך שלחש לו באוזן בקול מושך ושם יד על הגוף שלו...
אמילי נעצה בו מבט. ״הוא פשוט עם. הם לא קונים טבעות.״ היא אמרה, כאילו זה הדבר הכי ברור בעולם. ״חוץ מזה, אפילו אם הוא באמת קנה אותה, אתה לא חושב שזאת ממש חוצפה שהוא שמר אותה לעצמו במקום לתת אותה במתנה לחברה שלו?״

אמילי היא הדבר הכי טוב שהעולם הזה יצר ומי שאומר אחרת משקר
אמילי הרימה גבה. ״למה אתה אומר את זה כאילו אתה לא בתול?״

הוא לא?
מי היה מאמין שצריך רק פרצוף יפה בשביל לעוור אותה לחלוטין.

אני
אבל הוא שיקר. הוא רק לקח ממנה כסף ותכשיטים, וברגע שנגמר לה הכל הוא זרק אותה ועבר לאישה העשירה הבאה.

נטשה המסכנה :<
היא רצתה לרצוח ולבעוט בהכל ולקרוע את כל החדר הזה לגזרים.
היא רצתה אותו מת.

Female rage במלוא תפארתו
שלקח לה דקה שלמה להבין שהיא לא היחידה בחדר.

*שלקחה, נראה לי :0
הגבר הזר הצמיד את אצבעו לשפתיו, מסמן לה להיות בשקט, לפני שהוא החווה בראשו אל המיטה שלה - והמזוודה הסגורה שנחה עליה.

במקומה הייתי צורח למישהו שיציל אותי
מה זאת הפגנת האומץ הזו ילדה את צריכה ללכת הוא מנסה לגרום לך להתנקש בבן זוג סלאש אקס שלך כרגע תתקשרי למשטרה
הנשימה של נטשה נעצרה בגרונה, והיא שמעה את האיש מדבר מאחוריה בקול עמוק:
״אני יודע איך לעזור לך.

אני יודע שכבר אמרתי את זה בעבר אבל הקול שלו בטח כל כך מושך
אהבתי את ההקבלה אגב!!! אני חושב שבשלב הזה כולם יודעים כמה אני אוהב הקבלות. זו הייתה דרך נהדרת לסיים את הקטע הזה!
אהבתי את המעבר מהקטע של אמילי לקטע של נטשה :0 בעיקר כי הסוף בקטע של אמילי היה היסוס מצד אליו וההתחלה בקטע של נטשה הייתה החלטיות קרה וקשה. אהבתי את זה ><
לא יכול לחכות לקטע הבא למרות שאה כבר קראתי אותו כמה וכמה פעמים. אבל לא נורא. לא יכול לחכות ><

--------------------
Our views are contradictory, but it is through contradiction that more speculation and philosophy may be born

אומנות | כתיבה

User Posted Image

You fit into me
like a hook into an eye

a fish hook
an open eye

Margaret Atwood -

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025