![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 2 2024, 22:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פנס רחוב היבהב וכבה, מבליט את אור הירח המלא שזרח בשמים. העננים חלפו מעלינו, מעמעמים לעתים את אור הירח ולעתים נותנים לו לזרוח במלוא תפארתו הלבנה. הרחוב היה שקט, רק אני והיא הלכנו עליו, שלובי אצבעות. העיניים שלה נצצו כשהסתכלה על התנודות של אור הירח מבעד לעננים. הבטתי בה תוך כדי הליכה וראיתי את ההרמוניה המושלמת שלה עם העולם. הרוח בידרה את שיערה הבהיר, ועורה ועיניה שיקפו את האור כמו מים.
היא הבחינה שאני מביט בה והביטה בי בחזרה. נעצרנו, והיא חייכה, ולא היה דבר יפה יותר מהחיוך הזה. חייכתי חיוך קטן בחזרה, ובידי הפנויה, שלא אחזה בידה, ליטפתי את לחייה. "זה יפהפה, לא?" היא אמרה והביטה סביבה. כשהסתכלתי אל הנוף של הרחוב, לא יכולתי לראות את היופי בו כשהיא לא במרכז תווך הראייה. "מה יפה?" "הנוף." "הוא יפה יותר כשאת חלק ממנו", אמרתי והיא צחקה. הסתכלתי למעלה וראיתי שהעננים החלו להתעבות. "עומד לרדת גשם", אמרתי, כדאי שנחזור. "כן, צודק", היא אמרה, "תחרות עד הבית?" "קדימה", אמרתי בחיוך ולפני ששמתי לב היא כבר החלה לרוץ, צוחקת צחוק עליז. אני רצתי אחריה, וגם כשהגשם החל לרדת עלינו ולהרטיב אותנו עד לשד עצמותינו, עדיין המשכנו לרוץ. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2024, 10:45 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
זה פשוט רומנטי ומרגש רצח אתה כותב ממש יפה ופשוט משלב את המילים למילים גבוהות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |