![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 6 2024, 14:04 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה אני עושה?"
אני בן 18, עדיין מרגיש קצת ילד, כשאני מגיע לקורס חובשים. היום למדנו על חוסמי עורקים, ועכשיו אנחנו מתאמנים אחד על השני. יש לי ביד תחבושת מסוג דגל אנגליה ואני מסתבך עם החבלים, מנסה ללפף אותם סביב ידה של השותפה שלי לתרגיל אבל לא מצליח לשחזר את התבנית שהמפקד הראה לנו. "נראה לי שהיית אמור להצליב אותם," החובשת-בהכשרה אומרת במבוכה. אני רואה בעיניים שלה שהיא יודעת בדיוק איך צריך לעשות את זה אבל לא נעים לה לתקן אותי. זה גורם לי להרגיש יותר גרוע מאשר אילו הייתה מגלגלת עיניים ואומרת לי שאני מטומטם. אני קרוב להתעצבן וכמעט אומר לה משהו כשהמפקד, שמסתובב בינינו, מגיע אליי ורוכן לצדי. "מסתבך?" הוא שואל בחיוך. "זה בסדר, זה קצת מבלבל בפעם הראשונה. אפשר?" אני מרפה מהחבלים, ונותן לו לסיים את החבישה, צופה בתשומת לב. * אנחנו יוצאים מהאמבולנס וממהרים אל הפצוע, לא יכולים לרוץ בגלל גשם הזלעפות שהופך את הקרקע לבוצית וחלקלקה. אני אסיר תודה שהפציעה לא הייתה בתנאי לחימה, ואז מרגיש רע על השמחה הרגעית שלי מכך שהפצוע היה מעורב בתאונת דרכים קשה. אנחנו מקיפים אותו, הרופא מחלק פקודות, אני הופך לרובוט. הפצוע איבד הרבה דם, הגשם לא מצליח לשטוף את האדום שצובע את הבטן שלו. "הוא צריך אינפוזיה!" הרופא צועק עליי, ואני מכין מנת דם, כורע ליד זרועו החשופה של הפצוע, אבל הגשם ממשיך לרדת, מטשטש את הראייה שלי ואני לא מצליח למצוא את הנקודה להכניס את המחט. אני טופח על הזרוע אבל זה לא עוזר. "אני לא מוצא וריד," אני אומר, מבין שזה לא היה חזק מספיק וצועק שוב: "אני לא מוצא וריד!" "תן לי," הרופא מופיע לידי - לא שמתי לב שהוא קם, התחלף עם אחד החובשים האחרים וניגש אליי. הוא לוקח ממני את העירוי וניגש לעבודה, ואני לוקח צעד אחורה, ועוד צעד, הידיים שלי רועדות, ריח של גשם ודם מתערבב באפי, אני אבוד לגמרי, ולוחש, "מה אני עושה?" -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |