![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 21 2024, 08:30 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי אני?
סתם כיסא איפה נולדתי? במפעל, כמו כל חבריי איפה אני גר? בבית של סבתא גילה, זאת שקנתה אותי מהחנות מהחנות שנסגרה כבר לפני 10 שנים ואני עדיין כאן עומד שם, בפינה סתם כיסא אף פעם לא נחשבתי למיוחד בין בני מיני הרי אני רק כיסא עץ צבוע ללבן הצבע שלי כבר התקלף מזמן, אבל אני זוכר איך נראיתי פעם ועכשיו סבתא גילה רוצה לזרוק אותי כי אני סתם כיסא, ישן וחבוט הכיסא שעליו היא ישבה בשני העשורים האחרונים אבל למי אכפת מה אני מרגיש כי אני סתם כיסא הכיסא שעליו ישבו ילדיה ונכדיה של סבתא גילה אבל למרות כל זה אני עדיין סתם כיסא -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |