האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

חלומות|וריאן, Nanowrimo 2024
פורסם ב: Nov 5 2024, 18:02 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

אוי זה קטע יפיפה אני אוהב ואני גם אוהב את גאמינג והיה ממש כיף לכתוב את זה ><
גאמינג נהדר. גם רובין נהדרת. טוב בנינו כולם נהדרים אי אפשר שלא לאהוב אף אחד מהילדים האלו ><
אוקיי תהנו!!!!

---

בפעם הראשונה שהלב של גאמינג נשבר, הוא היה בן שתיים עשרה.
גאמינג ישב על המיטה בחדרו וקרא ספר. זה היה אחד הימים הבודדים שבהם לוקה לא בא אליו אחרי בית הספר, ולמרות שגאמינג העדיף לא לקרוא בבית לא היה לו משהו טוב יותר לעשות בשביל להעביר את הזמן.
הוא בדיוק סיים לקרוא עשרים עמודים כשהוא שמע את דלת הכניסה נפתחת ואת ההורים שלו נכנסים הביתה. הוא הקשיב לצעדים שלהם מתקרבים אל החדר וסגר את הספר בהקלה. הם בטח באו לשאול מה הוא רוצה לאכול לארוחת ערב, וגאמינג כבר הכין תשובה מראש - עבר כבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שהם אכלו פנקייקים.
הייתה דפיקה בדלת, ואז היא נפתחה. גאמינג כבר פתח את פיו בשביל לענות על השאלה שעוד לא נשאלה, אבל השתתק כשהוא ראה את המבט על פניהם של הוריו. הם נראו חמורי סבר. רציניים.
גאמינג הרגיש כאילו אבן לוחצת לו על החזה.
הם שאלו אם הם יכולים לדבר איתו, וגאמינג הנהן כשבפיו היה טעם מר. הוא הניח את הספר על השידה ליד המיטה כשהם התיישבו משני צידיו. הם עדיין נראו רציניים. רציניים מדי. גאמינג כבר התחיל לעבור בראשו על הרשימה של מי היה יכול למות.
אבל אף אחד לא מת. למעשה, המילים שיצאו להם מהפה כמעט גרמו לו לצחוק, גרמו לראש שלו להרגיש בלון הליום.
הם הסבירו לו, בקולות שקטים וסבלנים, שלגאמינג כנראה לעולם לא יהיו ילדים - לפחות לא כאלו שלא יהיו מאומצים. הם אמרו שרוב הגברים שחולים במחלה של גאמינג נולדים עקרים, וגאמינג לא הבין למה הם בכלל מספרים לו את זה. או למה הם נראו רציניים כל כך. הוא רק עכשיו התחיל חטיבה. אף אחד בשכבה שלו אפילו לא התחיל עדיין לחשוב על משפחה, בטח ובטח שלא על ילדים.
הוא אמר להם את זה. הם אמרו שהם העדיפו שהוא יגלה על זה עכשיו, על פני מאוחר מדי. שיגלה על זה כאן, בבית, במקום בטוח, ולא במקום אחר.
ואז הם חזרו לקולות העליזים שלהם. הם שאלו את גאמינג מה הוא רוצה לארוחת הערב, וגאמינג ענה שלא מתחשק לו שום דבר מיוחד.
זה לא היה עד מאוחר בלילה, הרבה אחרי שההורים שלו כבר נרדמו, כשגאמינג שכב במיטתו ונחנק, טובע לא בליחה אלא בדמעות מלוחות. זה היה רק אז שזה סוף סוף הכה בו.
זה היה חלום שהוא אפילו לא הספיק לחלום, אבל שלעולם לא יוכל להגשים יותר.
הוא לא ידע כמה זמן עבר עד שהוא נרדם, כשפניו רטובות מדמעות וראותיו כואבות מחוסר אוויר.
בפעם השניה שהלב של גאמינג נשבר, הוא היה בן עשרים.
הוא ישב לבדו ליד שולחן בבית קפה והתעסק במפית שלו בזמן שחיכה שהיא תבוא. זאת הייתה רק הפגישה הרביעית שלהם, אבל גאמינג ידע ששניהם חשבו את אותו הדבר - הקשר הזה ביניהם יהיה לנצח. או לפחות למשך כל הנצח שהוא היה יכול לתת לה.
ולכן הוא הזמין אותה עכשיו לפגוש אותו בבית הקפה הזה. בגלל זה הוא שיחק עכשיו במפית בחוסר סבלנות ובציפייה לראות אותה נכנסת כבר דרך הדלת. בגלל זה הוא שמר בכיס טבעת קטנה שהוא בחר בעצמו - היא לא הייתה יקרה או נוצצת, והוא ידע גם שזה מוקדם מדי. הרבה יותר מדי מוקדם. הוא ידע שהיא תגיד שהיא צריכה עוד זמן, אבל זה היה בסדר.
גאמינג לא ידע כמה זמן יהיה לו לתת לה. הוא רצה לתת לה כמה שיותר ממנו.
ואז הוא ראה אותה נכנסת פנימה. רובין. שיערה הלבן ממש זהר באור השמש, וכשהיא מצאה אותו במבטה גם פניה זהרו כמעט באותה עוצמה. גאמינג הפסיק להתעסק במפית כשהיא התיישבה. הוא נשם עמוק, והלב שלו דפק כל כך חזק שהוא הרגיש שהוא עומד להקיא את כולו החוצה.
גאמינג אמר לה שהוא צריך לדבר איתה על משהו. רובין אמרה שגם היא צריכה להגיד משהו, ובפניה נראתה דחיפות כזאת שגאמינג נתן לה לדבר ראשונה. כנראה ככה זה עדיף, בכל מקרה. להפיל עליה פצצה כזאת בדקה הראשונה של הדייט לא הייתה רעיון טוב.
היא אמרה שעכשיו, כשהיא מרגישה שהיחסים ביניהם נהיים יותר רציניים, היו כמה דברים שהם היו צריכים להסכים עליהם לפני שהם ממשיכים לשלב הבא. היא דיברה בכזה טון רציני שגאמינג בקושי יכל לשייך לה. גאמינג הנהן כשבפיו היה טעם מר.
רובין נראתה מלאת הקלה, נשמה עמוק, ואז הטילה את הפצצה.
היא אמרה שהיא לא רוצה שהם יאמצו ילדים. היא לא רוצה לגדל ילד בכלל.
היא הסבירה, בקול שקט וסבלני, שהיא לא בטוחה שהם יכולים להרשות לעצמם לדאוג לילד - לא עם הקריירה של רובין ועם המחלה של גאמינג שכבר תופסות מספיק מתשומת הלב שלהם. היא אמרה שהיא לא רוצה שהם יזניחו את הילד בטעות, שלא יתנו לו את תשומת הלב שהוא זקוק לה.
גאמינג הבין אותה, כמובן. הוא היה גאה בה, ברובין שלו, שהייתה אחראית מספיק בשביל להגיע למסקנה שהיא לא יכולה לגדל ילד. הוא אמר לה את זה, ורובין חייכה חיוך עקום והבטיחה שלו שאולי בעתיד, אם הנסיבות ישתנו, הם יוכלו לדבר על הנושא הזה שוב.
אחר כך קולה חזר להיות קליל ושמח כמו שהוא הכיר. היא שאלה אותו על מה הוא רצה לדבר, וגאמינג ענה שאם הם מתכננים קשר רציני, רובין הייתה צריכה להכין את עצמה לדאוג לפחות לשלושה כלבים.
זה לא היה עד שחזר הביתה וישב על מיטתו, בוהה בטבעת הקטנה שהחזיק בידיו ונחנק, טובע לא בליחה אלא בדמעות מלוחות. זה היה רק אז שזה סוף סוף הכה בו.
זה היה חלום שהוא נאחז בו מאז שהיה קטן, אבל שלעולם לא יוכל להגשים יותר.
הוא לא ידע כמה זמן עבר עד שהוא נרדם, כשפניו רטובות מדמעות ובידיו טבעת קטנה וחסרת חשיבות.

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 5 2024, 19:12 PM
צטט הודעה

פרפרים, מכל מיני צבעים.
**

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 30427
מגדר:male
משתמש מספר: 86240

יפה מאוד

--------------------
יחד ננצח

---------
פורסם ב: Nov 12 2024, 17:05 PM
צטט הודעה

Idiots. I'm surrounded by idiots

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 5642
מגדר:
משתמש מספר: 70658

הקטע של גאמינג!!! סוף סוף. אני אוהב את גאמינג (לא בקטע סימפי)
אני ידעתי שהלב שלי ישבר תוך כדי הקטע הזה עוד הרבה לפני שחשבנו עליו, ויודעים מה? צדקתי לגמרי. הלב שלי כאב יחד עם שלו עם כל שורה חדשה שקראתי כי מגיע לו כל כך הרבה יותר מאשר מה שהוא קיבל.
לאלוהים יש ילד מועדף ואני די בטוח שאנחנו יכולים להוציא את גאמינג מהרשימה.
בפעם הראשונה שהלב של גאמינג נשבר, הוא היה בן שתיים עשרה.

אבל הוא כל כך קטןןןן מה זאת אומרת הלב שלו נשבר בגיל הזה
איזו דרך מבשרת רעות להתחיל קטע. זה מלחיץ. יש עוד פעמים? בעצם לא אני לא רוצה לדעת אני רוצה שיתרפא לו הלב. לא שישבר שוב.
:<
הוא בדיוק סיים לקרוא עשרים עמודים כשהוא שמע את דלת הכניסה נפתחת ואת ההורים שלו נכנסים הביתה. הוא הקשיב לצעדים שלהם מתקרבים אל החדר וסגר את הספר בהקלה.

אני אוהב שאמרת שהוא לא אוהב לקרוא ואז אשכרה הראית את זה קורה בקטע, ולא רק סיימת את שם. הקריאה הייתה כל כך מייגעת ומשעממת שהוא ספר כמה עמודים הוא קרא והוא היה מוקל שהוא יכול להפסיק 3: אני חושב שזה נהדר
גאמינג כבר התחיל לעבור בראשו על הרשימה של מי היה יכול למות.

העובדה שזה היה הניחוש הראשון שלו-
למעשה, המילים שיצאו להם מהפה כמעט גרמו לו לצחוק, גרמו לראש שלו להרגיש בלון הליום.

התפספס לך "כמו"
הם שאלו את גאמינג מה הוא רוצה לארוחת הערב, וגאמינג ענה שלא מתחשק לו שום דבר מיוחד.

גאמינג :<
זה לא היה עד מאוחר בלילה, הרבה אחרי שההורים שלו כבר נרדמו, כשגאמינג שכב במיטתו ונחנק, טובע לא בליחה אלא בדמעות מלוחות. זה היה רק אז שזה סוף סוף הכה בו.
זה היה חלום שהוא אפילו לא הספיק לחלום, אבל שלעולם לא יוכל להגשים יותר.

"טובע לא בליחה אלא בדמעות מלוחות." וואו.
אני אוהב את השימוש שלך במילים. התיאורים שלך כל כך יפים ומדויקים ><
בפעם השניה שהלב של גאמינג נשבר, הוא היה בן עשרים.

אוי לא אני לא רוצה. אני ממש לא רוצה.
זה לא נשמע מבטיח.
הקשר הזה ביניהם יהיה לנצח. או לפחות למשך כל הנצח שהוא היה יכול לתת לה.

שזה אה לא הרבה. אוי.
זה תמיד כל כך עצוב לי לזכור שהם התחילו לצאת ואז עוד התחתנו בידיעה שהקשר שלהם עלול לא להימשך למשך עוד הרבה זמן. הם היו כ"כ אמיצים להיקשר אחד לשני ככה כשהם ידעו מה עומד לבוא :<
גאמינג הפסיק להתעסק במפית כשהיא התיישבה.

אני לא יודע אם זה כי הוא רצה למקד את כל תשומת הלב שלו בה או כי הוא לא רצה שהיא תחשוב שהוא משועמם אבל כך או כך זה חמוד. אני אוהב את גאמינג.
היא אמרה שהיא לא רוצה שהם יזניחו את הילד בטעות, שלא יתנו לו את תשומת הלב שהוא זקוק לה.

רובין היא בת אדם כל כך טובה ואחראית
אם כולם היו כמו רובין העולם היה הרבה יותר טוב
הוא לא ידע כמה זמן עבר עד שהוא נרדם, כשפניו רטובות מדמעות ובידיו טבעת קטנה וחסרת חשיבות.

זה הפנקייקים all over again. אני אוהב את החזרתיות!
אבל לא היא לא חסרת חשיבות. רצית לתת אותה לרובין מה אתה קורא לה ככה :< גאמינג מטופש.

בפעם השלישית הלב שלו ממש לא יוכל לסבול את זה עד כדי כך שהוא יפסיק לפעום. אני בטוח בזה.
זה היה קטע עצוב לקרוא. זה פשוט גאמינג מקבל חדשות לא נעימות אחרי חדשות לא נעימות ונאלץ להעמיד פנים בפני כולם שהוא בסדר ומרגיש טוב ושלא אכפת לו. בסופו של דבר הוא ישמור בפנים כל כך הרבה דברים שהוא באמת יתפוצץ.
אולי זה למה הוא מת כל כך מוקדם. משהו לחשוב עליו 3:
אבל כןןןן זה היה נהדר בדיוק כי זה עצוב! אהבתי את כל התיאורים והמטאפורות וגאמינג being הגבר המאוהב שהוא. איך שהוא תיאר את רובין עשה לי פרפרים. והפלאף שהצלחת להכניס בין לבין גם היה טעים מאוד!
ציינתי כבר שאני אוהב את גאמינג?
תמשיך ככה ><

--------------------
Our views are contradictory, but it is through contradiction that more speculation and philosophy may be born

אומנות | כתיבה

User Posted Image

You fit into me
like a hook into an eye

a fish hook
an open eye

Margaret Atwood -

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025