![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 22:34 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הגעתי לכמות מביכה של הודעות בצורה רשמית
רציתי לנצל את האופציה לפתוח אשכול שלם שאני יכולה לומר מה שאני רוצה ולומר תודה לכולכם אני ממש אוהבת את הפורטל ולהירשם לכאן הייתה אחת ההחלטות הכי טובות שלי לפעמים אין לי כוח לכלום אבל בסוף האתר הזה חשוב לי ובדיוק בגלל זה עליתי להנהלת הפורומים, כי כל כך חשוב לי לתת לאחרים לחוות את הפורטל כמו שאני חווה אותה כי זה אתר מדהים שעושה המון טוב ואני אוהבת את כולכם אבל אני רוצה להקדיש כמה אנשים מסוימים שלאחרונה היה לי קשר יותר חזק איתם אמיר, סו, ג'יני, יעל ואן, אתם הילדים שלי!! והנו"ד איתכם אחד המצחיקים וכיף איתכם ברמות ונעמי כי מה זה הקדשה בלי נעמי אה ותסתמו לא אכפת לי שזה דרמטי מדי להקדשה שאפילו לא מספר עגול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 22:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אני ראשון
זה אומר שאני הבן הבכור? מזל טוב סופי3>>> את באמת בנאדם נפלא והאמא הכי טובה עולם:) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 22:43 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב אמא 3>>>
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 06:47 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופייייייייייייייייייייייייייי אני אוהב אותך מתי אני אעקוף אותך כבר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 08:38 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3>>>>>>>>
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 08:40 AM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטטט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 09:05 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופיייי אני אוהב אותך3>>>>>>>>>>>
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 11:22 AM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי לשלטון! סופי תני לי ורוד בסרגל!
ומזל לא רע או משהו -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 11:30 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופיייי את מדהימה ואת אימוש שלנו ובאמת אל תשתני אף פעם3>>>>>>>>
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2023, 15:26 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כל הכבוד
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |