![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 16:09 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בע"ה יתברך ובהשתדלותינו כמובן הופ הופ טרללההה גדלתי בשנההההההההההההה אולהההההההההההההההההה קבלו אתתתת הרמי הפופולריתת או זוהרר איך שתרצו! :כניסה על שטיח אדום: טאםםםטםאםטאםטםאםםםםם וואייי אשכרההה פיזית לפני שנה (ועשר ימים רק אומרת ! עעכשיו זה הלועזי!) נכנסתי לפורטל החמוד והקטן ושיואו אני עדיין כאן!!! טירופיםםםם כאילו - שיואו מההה אז תחילת דרכי הייתה להשתבץ לגריפפפ וההווווו מטורףףף אחרי פחות משלושה שבועות (!!) (אני זוכרת כי בתנאי קבלה כתבתי כזה בותק אני לא עוברת אבל פסדר או משהו כזה) נכנסתי לצדדדדדדדדדדדדדד הופהה!! ושם תכלס הפכתי למי שאני היוםם (איזה דרמטית אני שיואו) לא הספמתיי לא עברתי על חוקים (למיטב ידיעתי) ויצאתי בסדר.. נראלי היה מצחיק בצדד ממשש היה את החקירה על יצחקק מלא שגעונות של כולםם התלוננות על מתמטיקה אנגלית קיצר טירוף היה בחירותתתת ג'יני נבחרההה הופההה תכלס כולם ידעו שהיא תיבחר נפגשתי עם קיפוסטרית במסעעע נפגשתי עם תהילה ואביה (וניגון) ביום ירושליםם הזיה!! עברתי כאן שנה מטורפת ואני רוצה להודות לכולם!! לגריפינדורים המקסימים🤩 בילי , תכלת, שני ג'יני המדהימה!! לונה שאין עליההה באמתת אוניון שלא מתחברת ליה שמרגיש שהיא כאן נצח!! יובל וללא גריפינדורים אבל גם מקסימים ביותר!!😉 מיכלי!! סוויטה נועלה החייזריתת אביה הדוסה תהילה הבלחית נועה ה... נועלההה תראי את מוקדשת פעמיים קולל רומיה סו יעל גלגל הצלה!! שמצילה כל אדם בצרה!! מוריה הקיפוסטריתתתת שרה יעלשרה!!!!!!!!! רייצ'לוש סופי ו.... יצחק נריה כי הוא חופר:) אוניסף בובספוג סליחההה סליחהה אמיר ואממ.. נראלי שזהו אבל אממ כל אחד כאן בפורטל מוקדש כי כולכם שומרים עליו קיים ונושם וחי וכאילו וואי מטורףףף נקדיש את ביני לנדאו הראל טל להקות חתונות קצת ארץ ישראל חיילים ויאללה לדבר המפתיע- טוב אחרי שאני שנה כאן באמת מטורפת, חשבתי מלא על השנה הזאת ומה גורם לי להיות כאן, וחשבתי שוב. ושוב. ועוד פעם!! והגעתי למסקנה... שלא רק שאני לא אפרוש לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם אשאר לעולם!!!!! מוזמנים למזלט ולהריע ולקולולוש לי:) ולברך כי אני אוהבת ברכות סתאם -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 16:11 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה מוזר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 16:11 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 16:28 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אוףף לא הוקדשתי
מזל"ט -------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 16:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבב
זה עבר מהרררררררר רגע ושנה הבאה על תישכחי בתאריך עברי תודה על ההקדשה -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 16:41 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 16:42 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני אחרי אחת שפרשה ואחת שחסרת טאקט באופן קיצוני???
מתמטיקה הרבה יותר טוב מאנגלית מזלטובבבבבבבבבבבבבבבבבבב עד 3 שניםםםםםםם 4 זה כבר יותר מידי -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 16:47 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו האמת זה רגיש שאת פה יותר משנה
מזלטטטט עד 120 פגישות במסעות -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 17:35 PM
|
||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיהיה במזל טוב
רק שמחות אושר ועושר:) -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 17:35 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש מאוכב שלא הקדשת אותי:(
סתם מזלט! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 18:12 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו באמת?
מזלטים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב שנה זה חובה להיכנס וגם שלחת אז נכנסתי.
*הידד לי!* קיצר מזלטובבבבבבב ואממ למה אני עם סימני קריאה? טוב לאמשנה שתזכי בעז"ה למלא שנים טובות ומאושרות ותעשי ותהני ושיהיה לך כיף חייםם *תגידי אמן* יאללה ביי -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 19:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמי אוהבים אותך!
תשארי לנצח. צ"ד זה אהבה3> תודה על ההקדשה! מיזלוטים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 19:27 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה הוספת אותי, יופי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 19:28 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נצח?
חחח לא -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |