![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2015, 15:53 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:
גיל: הורה אלוהי: מספר שנים במחנה: רקע: מראה: אופי: משהו ששכחתי: הערות: שם: כריסטינה גראנט גיל: 15 ככה? הורה אלוהי: אפרודיטה כוחות מיוחדים: דיבור הקסמה חזק במיוחד מספר שנים במחנה: 4 וחצי רקע: י''ב מראה: י''ב אופי: י''ב משהו ששכחתי: הערות: פעם ראשונה שאני ממלאת כזה טופס ארוך. את מתחילה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2015, 15:22 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:
גיל: 15 הורה אלוהי: הפייסטוס מספר שנים במחנה: 4 רקע: י"ב כוחות מיוחדים: שליטה באש מראה: הגרסה הצעירה של אמה סטון אופי: י"ב משהו ששכחתי: X הערות: את צריכה לראות את הטופס בשרשור שלי ושל צח, זה כן טופס ארוך. זה כלום לעומת הטופס ההוא. ---- פקחתי את עיניי ומצאתי את עצמי בתא שלי בביתן הפייסטוס. שום דבר מיוחד לא קרה. לחצתי על הכפתור שבצד מיטתי והתא החל לעלות למעלה, כמו מעלית. אחרי מספר שניות מצאתי את עצמי בחדר השינה המרווח של ביתן הפייסטוס. -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |