האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

פרוואטי פאטיל||סיקור דמות
פורסם ב: Jul 19 2020, 19:44 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 25138
מגדר:female
משתמש מספר: 65564
חפצי המשתמש: צפה

פרוואטי פאטיל
סיקור דמות

User Posted Image

שם הדמות: פרוואטי פאטיל

תאריך לידה: בין 1979 ל1980, לא ידוע בדיוק מתי.

בני משפחה: פדמה פאטיל (אחות תאומה), מר וגברת פאטיל (הורים).

מוצא: הודי.

הפעם הראשונה בה הופיעה בספרים: הארי פוטר ואבן החכמים, סצנת המיון לבתים.

טוהר דם: או טהורת דם או חצוית דם.

בוגארט: מומיה

רקע

פרוואטי פאטיל נולדה בין השנים 1979 ל1980, למר וגברת פאטיל ביחד עם אחותה התאומה-פרוואטי. היא החלה ללמוד בהוגוורטס בשנת 1991, ומוינה לבית גרפינדור, לעומת אחותה שמוינה לרייבנקלו. בשנתה הראשונה היא הגנה על נוויל לונגבוטום כאשר דראקו מאלפוי לקח ממנו את כדור הזכרון, חיבקה את הרמיוני לאחר הנצחון של גריפינדור על הפלפאף בקווידיץ, ואמרה לחברתה הקרובה על כך שהרמיוני בוכה בשירותים לאחר שרון העליב אותה. בשנה השלישית שלה בהוגוורטס בחרה ללמוד גילוי עתידות, שהפך למקצוע האהוב עליה, היא החלה לחשוד ברון לאחר שפרופסור טרלוני אמרה לה להיזהר מגבר אדמוני. בנוסף, התגלה כי הבוגארט שלה הוא מומיות בשיעור התגוננות מפני כוחות האופל. בשנתה הרביעית הוזמנה על ידי הארי פוטר להיות בת זוגתו בנשף חג המולד, היא הסכימה ואף סידרה לרון וויזלי את אחותה התאומה כבת זוג, אך לאחר שלא נתן לה צומת לב במשך הערב והיה עסוק בצו צאנג היא הלכה לרקוד עם תלמיד מבובאטון. בשנתה החמישית הצטרפה לצבא דמבלדור ביחד עם פדמה אחחותה התאומה, במהלך הפגישות פרוואטי הטילה קללת רדוקטו והצליחה לפורר שולחן לאבק. בנוסף, היא כעסה על אמרידג שפיטרה את פרופסור טרלוני והמשיכה לאחר הבגרות שלה ללמוד שינוי צורה וגילוי עתידות ברמת כשיפומטרי. בשנתה השישית, פרוואטי ואחותה שכנעו את הוריהן להמשיך ללמוד בהוגוורטס, היא התאכזבה שלא הוזמנה למסיבת הסלאג סלבז, ועל לבנדר חברתה הטובה ביותר על מערכת היחסים שלה עם רון (שגרמה לפווראטי להרגיש לא בנוח). בנוסף, פרוואטי ופדמה אחותה לא השתתפו בקרב במגדל האסטרונומיה משום שלא ידעו עליו כי מטבעות הקריאה של צבא דמבלדור לא היו עליהן. לאחר הקרב הוריהן הוציאו אותן מבית הספר (ולכן הן לא הספיקו להשתתף בהלוויתו של דמבלדור). בשנתן השביעית, פרוואטי ופדמה חזרו לבית ספר לאחר שהלימודים הפכו להיות חובה לטהורי דם בעקבות השתלטותו של וולדמורט על בית הספר (ולכן הוריהן לא ניסו להוציא אותן שוב מבית הספר). הן חזרו לצבא דמבלדור ומרדו במורים החדשים ובהנהלה. רוב הסיכויים שפארווטי שרדה את הוגוורטס כמו אחותה, אולם לא ידוע על חייהן לאחר הקרב והתקופה המדוברת בספרים.

דברים נוספים:

User Posted Image

User Posted Image

"היא אמרה שיש לי את כל התכונות של ידוענית אמיתית. ראיתי המון דברים..."-פרוואטי פאטיל על סיביל טרלוני.

דראקו מאלפוי: "ראיתם את הפרצוף שלו, הגולם הזה?"
פרוואטי פאטיל: "סתום, מאלפוי"
פנסי פרקינסון: "אוו, את לצידו של לונגבוטום? לא הייתי מאמינה שאת נמשכת לבכיינים שמנים, פרוואטי"
(פרוואטי מגינה על נוויל לונגבוטום בספר הראשון, "הארי פוטר ואבן החכמים")

תלמיד בובאטון: "האם אוכל לקבל את ידך?"
פרוואטי פאטיל: "יד, רגל, אני שלך."
(פרוואטי פאטיל בנשף חג המולד, "הארי פוטר וגביע האש).

פרוואטי עומדת מול הבוגארט שלה (בסרטים זה נחש).

פרוואטי בנשף חג המולד.

"אחותה התאומה של פרוואטי פאטיל ברייבנקלו, והן תאומות זהות. היית מצפה שהן יהיו ביחד, לא?"-הרמיוני על פרוואטי ופדמה

User Posted Image

פירוש שמה של פרוואטי היא אלת האהבה ההינדית שנודעה במיתולוגיה כיפה מאוד, לפי שם המשפחה שלה, אחד מאבותיה היה ראש כפר במערב הודו.

User Posted Image

דעה אישית:

סוף סוף, אני הכי אוהבת דעות אישיות. אז, אני חושבת שפרוואטי פאטיל היא דמות חזקה, פתוחה וזורמת, כמו אחותה נראה גם שהיא חכמה מאוד. יש עליה הרבה מידע יחסית, והלוואי שעל כל דמות היה כזה מידע. אני חושבת שפרוואטי באמת מתאימה לגריפינדור משום שהיא התצייבה מול דראקו והגנה על נוויל שלא היה יכול לעשות כלום. לשלב אותה ואת אחותה בנשף חג המולד עם הארי ורון היה גאוני, ומתאר פשוט מושלם את הקנאה של הארי ורון לצו ולהרמיוני בזמן פרוואטי ופדמה משתעממות. אפשר להגיד שבלעדיה הארי ורון בכלל לא היו יודעים שהרמיוני בשירותי הבנות ולא היו יכולים להציל אותה מהטרול, וכך היא הצילה בעצם חצי מהעלילה. מעניין מאוד לדעת מה קרה לה ולאחותה אחרי העלילה של הספרים, ואיך פרוואטי התמודדה עם כל מה שקרה. אני מניחה שבאומץ, כמו שהיא נראית בספרים. אהבתי אותה ממש בתור דמות!

סוף!

--------------------
שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀

User Posted Image

סוף חתימה!

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jul 19 2020, 20:45 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1224
מגדר:male
משתמש מספר: 70090

כמה התקטננויות:
קווידיץ' כולל גרש מעל הצד"י הסופית. לא קווידיץ.
הפטרונוס הוא מומיה -ביחיד- לא מומיות.
אין דבר כזה 'צומת לב'. קצת תשומת לב לפרטים ממש לא תזיק.
צ'ו צ'אנג - לא צו צאנג.
אמברידג' - מעבר לגרש, שזו טעות סדרתית, חסרה בי"ת בשמה.
"היא התאכזבה... ועל לוונדר..." - התאכזבה מלוונדר? כעסה על לוונדר? המשפט לא מנוסח כראוי.
"פירוש שמה הוא..." - לא 'היא'. פרוואטי פאטיל איננה אלה הינדית.
כתבת שהיא "התצייבה" מול דראקו. מסיקור מושקע הייתי מצפה להגהה.
מהו "זמן פרוואטי"? --"בזמן שפרוואטי ופדמה משתעממות". (ושוב הגרש החסר אצל צ'ו).

למעט הנ"ל, אכן סיקור מושקע.
עוד התקטננות שלא קשורה אל המסקרת: אם הם תאומות זהות, מדוע השחקניות לא תאומות? הרי לגילום פרד וג'ורג' לקחו תאומים?!

---------
פורסם ב: Jul 20 2020, 22:07 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 2380
מגדר:male
משתמש מספר: 72847

לא כתוב עליה הרבה פרטים

--------------------

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4222 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025