![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
סוורוס סנייפ, הוא אחד הדמויות הבולטות בסדרת הארי פוטר. הוא מכונה הנסיך חצוי הדם. והוא משמש כדמות מפתח בתכניתו של דמבלדור להפלתו של הלורד וולדמורט.
|
פרק מספר 10 - צפיות: 5162
(4) 9 דירגו
|
פרק: |
| דירוג הפאנפיק: G - פאנדום: הארי פוטר - זאנר: יומן - שיפ: לא יודע - פורסם ב: 10.05.2020 - עודכן: 15.06.2020 |
המלץ!
ID : 10979
|
|
הפרק הזה מוקדש לניקולאס פלאמל, על ההקנטות שלה. ועל התגובות שלה, למרות שהם לא היו הכי חמות. ובעיקר על החברה שהיא בשבילי. (לא בקטע של זוגיות.) שלום לך יומן יקר. את היום הזה אני לא יודע איך להגדיר. שמח? או אולי עצוב? היום הגיע הבן של לילי לבית הספר. יש לו בידיוק אותם עיניים כמו שלה. אבל הוא דומה לג'יימס. הוא נראה בידיוק כמו ג'יימס. חוץ מהעיניים, העיניים הם של לילי. עיניים ירוקות. עיני שקד ירוקות. ראיתי אותו, הוא התמיין לגריפידור כמוה. וברגע שראיתי אותו בסעודה, ידעתי שאני אשנא אותו. יש לו את העיניים של לילי. אבל את המבט של ג'יימס, המבט שאני כל כך שונא. המבט הנורא ביותר שקיים. המבט המתנשא. המבט של "אני מעל הכללים". מבט של "אני מעל כולם." ושנאתי אותו. שנאתי אותו על זה, שהוא מערב עיניים יפות, במבט המגעיל הזה. במבט המתנשא הזה. העניים שתמיד אהבתי לראות. היום שנאתי להביט בהם. העניים שתמיד גרמו לפה לחייך כשראו אותי, היום זה כבר לא יקרה. מהיום הם יגרמו לו להתכווץ בזעם. אבל יש עוד סיבה שאני שונא אותו. הוא גורם לי צער, צער עמוק. כי הוא מזכיר לי אותה. מזכיר לי את העיניים שלה. העניים שתמיד אהבתי. העניים שאני עדיין אוהב. העניים שלה.
שלך, הנסיך חצוי הדם.
בבקשה כל אלה שקוראים, ואני יודע שיש כאלה, ולא מגיבים, בבקשה תגיבו.
|
|
||||||||||||||||||

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |