------------------------------הארי---------------------------
כשחזרתי מהלימודי הלטת הכרה עשיתי שיעורי בית בחדר מועדון עד שכולם נרדמו, עכשיו היה הזמן הטוב כדי לבדוק אם החדשים הם אוכלי מוות.
התקדמתי בחשש ובאיטיות וראיתי שכולם ישנו. הזזתי את הסמיכה לאט לאט וראיתי משהוא שחור על היד של פרסי, לפני שהספקתי לראות מה זה פרסי קם ודחף אותי והפיל אותי מהמיטה. "מה אתה עושה?" הוא שאל אותי בכעס "א...א...אני רק הסתכלתי" גמגמתי, "על מה הסתכלת?" הוא שאל אותי "רציתי לבדוק אם יש לך את האות האפל" אמרתי בלחש, "ומה זה האות האפל?" הוא שאל אותי בכעס, ראיתי שג'ייסון ונוויל מתחילים לזוז, מצד אחד לא רציתי לענות לו אבל לא היה לי תשובה טובה ולא חשבתי שלהגיד אני לא צריך להגיד לך זה רעיון מוצלח", זה סימן שאומר שאתה אוכל מוות" לחשתי, הוא ממש כעס, התחלתי ללכת לאחור בחשש, לא ידעתי מה הוא הולך לעשות, אחרי 5 דקות חזרתי וראיתי אותו ישן, לא רציתי שוב להעיר אותו אז פשוט הלכתי לישון.
בבוקר כשקמתי הלכתי לארוחת בוקר וכשראיתי אותו הוא בכלל לא התייחס למה שקרה בבוקר ואני לא ידעתי למה. אני יצאתי מהלילה מאוד מבולבל, מצד אחד היה לו משהו שחור על היד אבל זה יכול להיות משהו אחר וגם אפילו שהוא היה מאוד מאוד מעוצבן הוא לא עשה עם זה כלום. בדרך לשיעור התגוננות מפני כוחות האופל לא רציתי לספר להם כדי שהמורה לא ישמע אז חיכיתי ובסוף השיעור הלכתי איתם למועדון וסיפרתי להם, כמו שחשבתי רון חשב שהוא בטוח אוכל מוות ושהוא לא עשה כלום כדי שלא נחשוד בו אבל הרמיוני לא הייתה בטוחה. בסוף השיעורים הלכנו למשחק הקווידיץ' נגד סלית'רין וממש ראיתי כמה מאלפוי רוצה לנצח בשביל לנקום במה שג'ייסון עשה לו. היה משחק טוב אבל רון לא הצליח בכלל והם הובילו עלינו ב100 עד שתפסתי את הסניץ' וניצחנו, זה היה נראה שמאלפוי רוצה לרדת עלינו אבל הוא היה מעוצבן מדי. נשאר עוד שבועיים לבחינות והרמיוני לא מפסיקה לחפור, היא כמעט מכריחה אותנו ללמוד.,
כעבור שבוע
זהו, סוף סוף יש לנו רק מבחן אחד אחרון בתולדות הקסם, התחלתי את המבחן וראיתי כל מיני שאלות מוזרות שלא הצלחתי לענות עליהם. באמצע הבחינה התעלפתי וראיתי את סיריוס נמצא במקום מנצנץ שכתוב עליו 97 ואת וולדמורט מענה אותו עם עוד מישהו, ראיתי את וולדמורט מבקש מסיריוס להביא לו משהו ואז ראיתי את הפנים של המישהו השני, זה היה פרסי. מיד קמתי וראיתי את הבוחן מנסה להרגיע אותי אבל לא היה לי אכפת, עכשיו נזכרתי שפרסי והחברים שלו לא היו במבחן בכלל, בסוף המבחן הלכתי מהר לאח כדי לבדוק איפה סיריוס וראיתי מהר את קריצ'ר שאמר לי שהו לא נמצא, התחלתי לדאוג, הלכתי מהר לרון והרמיוני שיצאו מהבחינה וסיפרתי להם מה קרה והם האמינו, הרמיוני אמרה שאנחנו חייבים ללכת לדמבלדור אבל הוא לא היה בבית ספר כל השבוע מאיזשהו סיבה, "אני חושבת שאנחנו צריכים לנסוע באנוטונוס הלילה" הרמיוני אמרה, "בואו נלך למעבר הסודי, אני אלך להביא כסף", ונפגשנו ליד הפסל ואז יצאנו והלכנו לשם. מיד כשהגענו לשם לא ראינו את השומר, "אנחנו צריכים לרדת" אמרתי להם וירדנו למחלקת המסתורין, היה שם הרבה דלתות ובדלת השלישית מצאנו את המקום הנכון, "בואו, אמרתי להם, אנחנו צריכים להגיע לשורת 97" התקדמנו וכשהגענו ראינו את כל החדשים עם כלי נשק וגם את המורה שאני חושב קוראים לו כירון עם קשת, שלושתנו הרמנו את השרביטים שלנו ובאנו לירות עליהם לחש אבל לפני זה שמענו קול שאמר חזק: "רגע"
אל תתבישו לכתוב תגובות, בשלוש אני ממשיך
|