![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מספרת את סיפור חייו של נוויל לונגבוטום ומעמיקה את קשריו עם הארי רון והרמיוני. לטובת הפאנפיק יכול להיות שאשנה קצת את דמותו והאירועים, אשמח שתקבלו.
פרק מספר 12 - צפיות: 3142
![]() |
פרק: |
דירוג הפאנפיק: G - פאנדום: הארי פוטר - זאנר: הארי פוטר - שיפ: תקראו לבד - פורסם ב: 19.08.2021 - עודכן: 05.10.2021 |
המלץ! ![]() ![]() |
חברים יקרים אני קצת עמוסה אז הפרקים יעלו קצת יותר לאט אבל אני לא נוטשת ואני יחזור לרצף אחר כך...
לפני שבועיים הגיע המכתב בהוגוורטס, צריך לקנות הרבה ספרים של קוסם מפורסם, קוראים גלידרוי לוקהרט. אבל זה לא הזמן לדבר עכשיו, עכשיו אני אורז כי מחר אני חוזר להוגוורטס!
על הרכבת: והארי ורון לא הופיעו גם לא בארוחה ובנאום של דמבלדור. באמצע הסעודה סנייפ קם ויצא מהאולם, אחר כך הוא חזר וקרא לפרופסור מקגונגל, כשנגמרה הארוחה דמבלדור הלך למשרד של מקגונגל. קיווינו שזה הארי ורון שהגיעו בדרך 'יצירתית'. לאחר חצי שעה המועדון היה כמעט ריק, הרמיוני קראה ספר ואני נרדמתי. התעוררתי כששמעתי את הרמיוני צורחת וראיתי אותה רצה לחבק את הארי ורון שבדיוק נכנסו, קמתי מהכורסה. ''איפה הייתם?'' שאלתי, ואז הם סיפרו שהם לא הצליחו לעבור במחסום אז הם טסו במכונית המעופפת של אדון וויזלי, ואז היא לא עבדה והם נפלו לערבה המפליקה והם קיבלו עונש. הרמיוני ממש כעסה ''הייתם יכולים להיהרג או גרוע מכך להיות מסולקים מבית הספר'' היא אמרה. עלינו לישון ''משהו בסדר העדיפויות שלה מבולגן'' רון אמר.
תגובותתתתת
|
|
||||
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |