האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים


האמת הנוראה מכול

הארי וג'יני מתגרשים,הרמיוני ורון מתגרשים,דראקו מתגרש מאשתו וכך גם לונה. מה הם יעשו? האם הם יגלו שהאהבה עדיין יכולה להימשך?



כותב: Lee Bo Na
הגולש כתב 6 פאנפיקים.
פרק מספר 17 - צפיות: 20837
5 כוכבים (4.563) 16 דירגו
פרק:
דירוג הפאנפיק: pg13 - פאנדום: הארי פוטר - זאנר: פנטזיה - שיפ: ג'יני\הארי+הרמיוני\רון+דראקו\אשתו+לונה\בעלה+ - פורסם ב: 15.07.2014 - עודכן: 15.02.2015 המלץ! המלץ! ID : 5336
גופן: Verdana Arial Tahoma מרווח: + - גודל טקסט: + -
הפאנפיק ננטש

XVII:שנייה אחת

תזוזזה אחת.נשימה אחת. ושתי מילים. שתי מילים שנאמרו בשנאה רבה כל כך,בכוח רב כל כך, ובניצחון משכר. ג'יני אמרה את המילים הללו כשהיא ידעה שהיא מנצחת, היא ניצחה.זהו. הרמיוני מתה, אז למה היא מרגישה כל כך גרוע? לא היה לה זמן לדון בכך.

"שתק!" נשמע קולו של הארי פתאום. ג'יני לא יכלה לזוז ממקומה, והארי צלע להרמיוני. הוא ניער אותה וקרא לה בשמה, הוא צרח שתעורר- אך לא קרה שום דבר. פניה של הרמיוני החווירו והחווירו, והיא נראתה כמתה. היא מתה. זה נגמר.

"את." סינן הארי ועמד מול ג'יני. הוא היה כועס וג'יני ניסתה לומר לו שלא הייתה לה ברירה, שהיא הייתה חייבת..שהיא.. מצטערת? כן, מצטערת. שהיא מצטערת על כך שהיר הרסה את הכול, היא כל כך אהבה אותו, כל כך סגדה לו מהפעם הראשונה שראתה אותו. מהרגע הראשון היא חשבה שזה הוא, הנער שלו היא חיכתה. אבל כנראה שזאת סתם הייתה מערכת יחסים תמימה של נערים, חלום כמוס של ג'יני, לא יותר מזה.  הארי הרים את שרביטו וג'יני רצתה לעצום את עיניה חזק חזק ולשמוע את המילים האלו. אך לא קרה שום דבר. ג'יני הסתכלה על פניו של הארי במבט אדיש, היא רצתה לבכות, היא רצתה לצרוח, אבל היא הייתה משותקת. כמו בובה, בובה על חוטים שהארי שולט בה.

"שלחתי מברק למשרד הקסמים; עוד מעט יבוא אמבולנס קסום, ושוטר, בשבילך. איך יכולת?" אמר הארי. ובאמת, איך היא יכלה לעשות כזה דבר?

"את.. את ג'יני וויזלי, אחותו של החבר הכי טוב שלי. את היית האהבה הראשונה שלי, את היית אשתי." הוא אמר.

"ועכשיו? עכשיו את שום דבר, את.. אישה מעוררת רחמים ג'יני, זה מה שאת." הארי לחש ונגע בשערה של ג'יני. צמרמורת חלפה בגופה. שאר הרגעים היו לה כמו נצח, עד שהגיע האמבולנס הקסום ולקח את הרמיוני. הוא לקח איתו גם את הארי, וג'יני נשארה שם עם חוקר ממשרד הקסמים.

"להתראות ג'יני," אמר הארי את שתי המילים הללו, שתי המילים שגרמו לג'יני למות מבפנים.

הפרק הקודם הפרק הבא
תגובות

אומייגאד! · 13.11.2014 · פורסם על ידי :noam pinkis
המשך!

זה מדהים! · 13.11.2014 · פורסם על ידי :Lady D
המשך דחוף. זה ממש יפה.

במילה אחת: וואו · 13.11.2014 · פורסם על ידי :נוגה רן
וואו. וואו. וואו.
איך יכולת לרצוח את הרמיוני?!
תמשיכי!

מוווושלם!!!!!!!!!!!! · 13.11.2014 · פורסם על ידי :ליליפוטר
פשוט מושלם
המשך בדחיפות

אומייגאד!!!!!!! · 14.11.2014 · פורסם על ידי :לונה המדהימה
תמשיכי ומהר!

לא מאמינה · 12.01.2016 · פורסם על ידי :Miss Manson
שג'יני באמת רצחה את הרמיוני :0

את מתה!!!!!!!!!!!!!!! · 24.09.2016 · פורסם על ידי :amalya
איך העזת להרוג את הרמיוני??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
אני יבטל את רישומי הפיק אם לא תקימי אותה לתחיה או משהו כזה!
וחוץ מזה, איפה לונה בכל הסיפור?

Created By Tomer
eXTReMe Tracker


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025