האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים


גלקסיות בהתנגשות

ליאנה, נערה בת חמש עשרה מוזמנת להוגוורטס, מדוע רק בגיל חמש עשרה? מדוע היא אינה מסוגלת לזכור את עברה המעורפל וכיצד זה יתכן שהיא מכירה קסמים שלא קיימים?



כותב: תולעתספרים
הגולש כתב 17 פאנפיקים.
פרק מספר 23 - צפיות: 6766
5 כוכבים (4.786) 14 דירגו
פרק:
דירוג הפאנפיק: pg13 - פאנדום: הארי פוטר - זאנר: פנטזיה והרפתקאות וכמה שיותר הומור יותר טוב - שיפ: הפתעה :} - פורסם ב: 10.05.2021 - עודכן: 08.07.2021 המלץ! המלץ! ID : 12504
גופן: Verdana Arial Tahoma מרווח: + - גודל טקסט: + -
הפאנפיק גמור

רגע אחרי שליאנה וליאוריס נעלמו דלת המרתף נפתחה והרמיוני ונוויל נכנסו פנימה עם שרביטים שלופים. הם הורידו אותם כשראו שרק ג'יימס נמצא במרתף.

"מה קרה?” שאלה הרמיוני. ג'יימס הכיר אותה מהיום שהיא ביקרה אותו בקדוש מנגו כשרק נולד. למרות שהיא מלמדת אותה כבר חמש שנים הוא עדיין לא רגיל לקרוא לה פרופסור.

"ראינו ששלחתם זיקוק אדום, ניסנו להיכנס אבל זה היה בלתי אפשרי. ניסינו כל לחש שאנחנו מכירים אבל שום דבר לא עזר,” אמר נוויל. שגם אותו, ג'יימס הכיר מאז שהיה קטן.

"איפה ליאנה,” שאלה הרמיוני לאחר שסקרה את המרתף. “מה קרה, ג'יימס?”

"ליאוריס,” אמר ג'יימס בקול סדוק. “הוא – הוא חיכה לנו פה. א -אני לא יודע בדיוק מה קרה, הוא שיתק אותי וכשהתעוררתי ליאנה – היא אמרה לי שהיא – היא נעלמה יחד איתו. הם התעתקו מכאן.”

הרמיוני נופפה בשרביטה. משהו כסוף וערפילי בקע ממנו. הוא התפוגג לאוויר. “שלחתי פטרונוס למשרד הקסמים האנגלי והישראלי,” היא הסבירה בקצרה. “עוד כמה דקות ההילאים יהיו כאן.”

"בשביל מה?” שאל ג'יימס בקול מת. “היא כבר לא פה, ליאנה.”

"אתה תספר להם את כל מה שאתה יודע, ג'יימס,” אמרה הרמיוני בקול רך יותר. “ההילאים הישראלים יודעים על ליאנה ומאיפה היא הגיעה. הידיעה הזאת פשטה אל משרד הקסמים העולמי. פרפסור דמבלדור אמר שהמצב נעשה לבלתי נמנע וחייבים להזהיר את כולם מקוסם האופל 'החדש'.”

באותו רגע אן וניק נכנסו למרתף מתנשפים. “באמת, אמרתם שאתם תקראו לנו,” אמרה אן.

"מה קרה?” שאל ניק כשראה את ג'יימס. "איפה ליאנה?”

"נעלמה עם ליאוריס,” אמר ג'יימס בלאות. “כן הוא היה פה.” הוא הוסיף כשראה את ההבעות שהתפשטו על פניהם של אן וניק.

"כדאי שנצא לחצר,” אמרה הרמיוני. “שנראה להילאים שזה הבית.”

הם עלו בחזרה לקומת קרקע. “א..אני רוצה לעשות בבית סיבוב,” אמר ג'יימס כשכולם פנו לצאת. לפני שהוא חיכה להסכמה כלשהי הוא עלה במהירות במדרגות לקומה השנייה.

הקומה השנייה הייתה מסדרון עם חמישה דלתות. המסדרון היה חשוך טיפה. ג'יימס זכר את כל מה שאן סיפרה לו על מתגי האור בבית של המוגלגים והוא חיפש אחד כזה על הקיר. הוא מצא מן כפתור מאורך שהתאים להגדרה. הוא לחץ עליו בהיסוס. אור בהיר שטף את המסדרון מכלי זכוכית מעוטר שהיה תלוי מהתקרה.

"מגניב,” הוא מלמל. “ממש כמו קסם.”

הוא ניגש לדלת הראשונה ופתח אותה. זה היה השירותים. החדר השני היה החדר הורים ככל הנראה. בחדר השלישי עמדו שני מיטות של ילדים וצעצועים היו מפוזרים על הרצפה. בחדר הרביעי הייתה מיטת יחיד בפינת החדר. ברגע הראשון ג'יימס חשב שזה החדר של ליאנה אבל אז הוא ראה את כל הציורי אופניים שתלויים על הקירות ואת הפוסטרים של כל מיני שחקנים (הם לא זזו, זה היה ממש מוזר) והוא הסיק שזה החדר של אחיה של ליאנה שהיא לא הפסיקה לומר עד כמה מעצבן הוא.

ג'יימס סגר את הדלת וניגש לדלת האחרונה בהיסוס. הוא חשש שאולי ליאנה תכעס עליו שהוא ככה מחטט אבל הוא לא יכל להתאפק.

הוא פתח את הדלת באיטיות ונכנס לחדר. מיטת יחיד עמדה בפינה, עם מצעים כחולים עם כוכבים שהיו טיפונת מפולגנים. שידה לבנה עמדה מול הפינה. על המדף עמדו שבעה ספרים שלמרבה חרדתו קראו לכולם על שם אביו. הארי פוטר

"מה לעזעזל?” הוא מלמל ולקח הספר העבה ביותר. הכריכה שלו הייתה כחלחלה ונער ממושקף מחייך היה מצוייר בה. "לאבא שלי בחיים לא היו משקפיים עגולים. "הוא מלמל בכעס.

הוא פתח את הספר בעמוד אקראי.

צ'ו פלטה רעש מוזר, בין יפחה לצחוק. עכשיו היתה קרובה אליו עוד יותר. הוא היה יכול לספור את הנמשים על האף שלה.

"אתה ממש מוצא חן בעיני הארי."

הוא לא הצליח לחשוב. תחושה מעקצצת פשטה בכל גופו ושיתקה את זרועותיו, את רגליו, את מוחו.

היא היתה הרבה יותר מדי קרובה אליו. הוא ראה כל דמעה שדבקה בריסים שלה.

ג'יימס סגר את הספר בחבטה והחזיר אותו במהירות למדף. “איכסה,” הוא מלמל, מבועת. אבא שלו התנשק עם אימא של ניק?? איכסה!

הוא יצא מהחדר וירד למטה.

בחוץ הרמיוני ונוויל דיברו עם אבא שלו ורון. מן המרתף עלו קולות בשפה מוזרה שג'יימס ניחש שזאת כנראה עברית.

"הוו הנה הוא,” קראה הרמיוני כשהוא הגיע.

"ג'יימס, אני צריך שתספר לי כל מה שקרה מהרגע שאתה וליאנה נכנסתם לבית,” אמר אביו.

ג'יימס סיפר לאביו במהירות את כל מה שקרה אבל את מה שבאמת קרה, מה שאילץ את ליאנה להתעתק עם ליאוריס למי-יודע-איפה הוא לא ידע למרבה תיכסולו.

שני ההילאים ההישראלים יצאו לחצר.

"לא מצאנו שום דבר,” אמר הגבוה מביניהם. היה לו מבטא מוזר, דומה למבטא של ליאנה.

"אבל יש מצלמות אבטחה בבית,” אמר הנמוך יותר. “ליאוריס כנראה לא שם לב אליהן או שהוא לא מכיר בכלל את החפץ הזה.”

"מה זה אומר, מצלמת אבטחה?” שאל רון.

"זה מעולה,” קראה הרמיוני. “זה צילם בטח את הכל."

"שזה אומר ש..?” שאל נוויל.

"שנוכל להבין מה קרה,” אמרה הרמיוני. “למה ליאנה החליטה מרצונה ללכת עם ליאוריס.”

הפרק הקודם הפרק הבא
תגובות

תמשיכייייי · 02.06.2021 · פורסם על ידי :💫אנבת צ'ייס💫
וואו הפרק הכי טוב זה משתפר מרגע לרגע

אז · 02.06.2021 · פורסם על ידי :תולעתספרים (כותב הפאנפיק)
וואו... לא חשבתי שאני אצליח להוסיף היום פרק... מחר יש לי בגרות במדעים - זה מסביר את זה.
אה, ובנוגע למשקפיים, אז אני ממש מתנצלת אם הרסתי לכם את דמותו של הארי פוטר עם משקפיים מרובעים. זה גם דיי הרס לי... תמיד תהיתי מה אם המשקפיים שלו היו מרובעים? זה היה הופך אותו לפחות חנון או ליותר חנון?
אה ואומרים משקפיים עגולים. כל מי שחושב הפוך שישיר את עשר אצבעות לי יש... (מכיוון שאומרים עגולים אז הסקתי שגם אומרים מרובעים. זה נשמע ממש מוזר.)

בהצלחה · 02.06.2021 · פורסם על ידי :💫אנבת צ'ייס💫
שיהיה לך בהצלחה בבגרות מחר מקווה שילך לך טוב

ובנוגע לשאלה: · 02.06.2021 · פורסם על ידי :💫אנבת צ'ייס💫
זה היה הופך אותו לפחות חנון או ליותר חנון? אני תכלס לא עונה על זה כי אני אוהבת גם את הכתיבה בפאנפיק וגם את הספרים קשה להחליט את מוכשרת ברמותתתתת

תודה ותודה · 02.06.2021 · פורסם על ידי :תולעתספרים (כותב הפאנפיק)
תודה על ההצלחה במבחן ותודה על המחמאה

🙂🙂

:) · 02.06.2021 · פורסם על ידי :נמלה
פרק מעולהההה!
ממש ממש ממש ממש מחכה להמשךךךך
בהצלחה במבחן (תני כיף, גם לי יש מבחן מחר)

וואי · 02.06.2021 · פורסם על ידי :תולעתספרים (כותב הפאנפיק)
איזה אושר ועושר. לשתינו מחר יש מבחן יאיי!!!
פחח... בהצלחה גם לך. נותנת כיף מרחוק...

בהצלחה במבחן · 03.06.2021 · פורסם על ידי :שלם
וזה פאנפיק מעולה ממש

תמשיכיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי · 04.06.2021 · פורסם על ידי :Dolphin
נראלי קצת בדיליי להגיד לך בהצלחה במבחן...
מקווה שהלך לך טוב...😘

וואו · 04.06.2021 · פורסם על ידי :לא בא לי שם
אני יכולה להגיד רק דבר אחד
המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

:) · 04.06.2021 · פורסם על ידי :נמלה
עוד מחכים להמשך...

Created By Tomer
eXTReMe Tracker


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4227 2219


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025