![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניקו נתקל בנערה מוזרה, וכולם מגלים עולם חדש שבו אלפים וגמדים קיימים, כאילו מה כבר יכול להשתבש?
פרק מספר 40 - צפיות: 8443
![]() |
פרק: |
דירוג הפאנפיק: PG - פאנדום: שומרת הערים האבודות-פרסי ג'קסון - זאנר: פנטזיה, ועוד דברים נראלי - שיפ: מה שיש בספרים. - פורסם ב: 24.10.2023 - עודכן: 15.08.2024 |
המלץ! ![]() ![]() |
פרק 40... אנשים, שרדתם מפרק אחד עד לארבעים! אנלא יודעת מה להגיד, אבל קודם כל.... הפרק!
"מעניין מה פרסי עושה עכשיו," אמר לפתע ניקו בפינה בצל של הבית הכלא, "לפחות הוא יכל להטביע את המועצה הזאת ובסוף לא היינו כאן." אנבת' רטנה בשקט על מיטתה וזרקה אבן על אחד השומרים שמחוץ לסוגרים, "היי!" קראה בכעס ונעמדה שהסתובב, "אתם לא יכולים פשוט להגיע לבית כלשהו ובתור קבלת פנים לקחת אותנו לכלא, תתנו לנו לצאת!" השומר ניענע את ראשו והסתובב בחזרה שדמות מכוסה בברדס נכנסה לחדר. "מי את?!" קרא בקול ושלף חרב מולה, "איך נכנסת?" הדמות ניענעה את ראשה לשלילה והתקרבה לשומר למרות האיום כחרב, השומר התחיל לרעוד שדיברה אך מיד זז הצידה והושיט לדמות את המפתח לתאם. "פייפר," לחשה אנבת' בשקט שהדמות הורידה את הברדס מין ראשה.
"מה קרה לי?" שאלה שוב קליפסו בקול שכולם קפאו במקום שלפתע דיברה. "ומי אתם לעזאזל?" אלווין ומר פורקל החליפו מבטים ואך גם ביאנה ולין. "ובכן," התחיל מר פורקל אך מיד נעצר, מבין שהוא אינו יודע מה החצויים יודעים ואינו יכול לתת להם עוד מידע שאינם יודעים. "בואי נתחיל מזה שאיבדת את הזיכרון לטווח קצר," התחיל אלווין וניסה להדליק אור על מוחה של קליפסו אך נעצר שהחטיפה לו. "תרחק ממני," אמרה ומיד נעמדה, מרימה באיום בקבוק של חומצה שכנראה מצאה לפני שדיברה, "כולכם, או שאני יזרוק את החומצה הזאת על אחד מכם ובואו נגיד שמצאתי את ההכי טובה." במילים באלה התרחקה מהם כמה שיכלה והתקרבה אל הדלת ואז שפתחה אותה זרקה את הבקבוק אקראי בחדר וברחה. "היא מזכירה את סופי." אמרה פתאום איימי.
החבורה התפצלה לשלושת הכיתות, כיתה יא'1 יא'2 ויא'3 במזל קאירה נתקעה עם המתורבת ביותר מהם, טאם. "אז את מכירה את 'המלאכים'?" קאירה לא מצמצה כשבחורה בגילה עם שיער בלונדיני ארוך תקעה בה מבט עם עינייה הכחולות וזרקה את התיק של קאירה רחוק. ""המלאכים"?" חזרה קאירה אחריה בבוז, "ככה אתן קוראות לחבורה של שלוש בנים שלא מסוגלים אפילו להכין לעצמם אוכל? חתיכת שם. האאא הבנתי! אתן קוראות להם בשם ההפוך ממה שהם, זה כמו שאני קוראת לך יפה." הבחורה הייתה בדרכה להחטיף לקאירה ולפני שקאירה יכלה לעצור אותה יד איתנה עשתה זאת לפניה. "לכי," ניפנף טאם את הבחורה שמיד עשתה כבקשתו ויצאה מהכיתה משאירה רק את שתיהם לבד. "אתה נהנה מזה, הא?" אמרה קאירה והרימה את תיקה מהרצפה, "בכל מקרה, אני מסוגלת להסתדר." אך שהסתובבה, טאם לא היה מאחוריה.
"אז ארפודיטה נעלמה וזה איכשהו הבעיה שלכם?" שאלה מארלה וקיבלה הינהוני אישור. "וזה ככה טבעי שסתם מפילים את זה עליכם באמצע הרחוב כאילו?" הייזל פרנק הסתכלו אחד על השני לרגע, על ארס שעמד בפינה וחיכה שיחזרו עם תשובה ואז על מארלה ופיץ. "כן." אמרו פה אחד ופתאום אפולו אופיע מאחוריהם שטוף זיעה. "לא רק באמצע הרחוב, בכל מקום! נגיד פעם אחת, הייתי בגן עדן ופתאום אבא שלי, זאוס, מופיע ושולח אותי למשימה! אבל אני חושב שזה יכול להיות בגלל שפלרטטתי עם אחת המשרתות." "איפה היית?" שאלה הייזל ופינתה לאפולו כיסא בעזזת התיק שלה לרצפה. "אתה מלא זיעה." "ומסריח." הוסיפה מארלה. "רצתי אחרי אחד הכלבים ההומלסים," אמר אפולו וניער את שיערו הזהוב מזיעה, "אני שוקל לאמץ אחד, מי יודע? אולי אבא שלי מפחד מכלבים." "מה התשובה?!" קרא ארס שהופיע איכשהו לידם וטרק את ידו על השולחן.
אז, סבלנו מספיק אני אומרת ובנימה זאת, 40 פרקים וחיים קשים. נ.ב כל אדם שיכתוב בתגובות קטע שאהב בפרק יזכה בחמש חרמשים, בהצלחה ותהנו.
|
|
||||||||||||||
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |