האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים


עולמות נפגשים

איך ההיעלמות של פרסי נראת מהצד ולאיזה מסע יוצאים חבורת חצויים + אנבת' כדי להחזיר אותו. בזמן הזה מגיעים חבורה של קוסמים ואומרים שהם יודעים פרטים עליו.



כותב: vrudione
הגולש כתב 2 פאנפיקים.
פרק מספר 5 - צפיות: 3613
4 כוכבים (4) 4 דירגו
פרק:
דירוג הפאנפיק: G - פאנדום: פרסי ג'קסון והארי פוטר - זאנר: פנטזיה, קסמים - שיפ: הרגילים - פורסם ב: 12.01.2019 - עודכן: 09.10.2019 המלץ! המלץ! ID : 10281
גופן: Verdana Arial Tahoma מרווח: + - גודל טקסט: + -
הפאנפיק ננטש

מייקי התחיל להסביר להם על מחנה החצויים והמיתולוגיה ונראה שחוץ מג'ייסון שרק נראה מבולבל פייפר וליאו כמעט התעלפו "כדי שניקח אותם למחנה כי הנבואה אמרה משהו על להפסיק את המסע באמצע" אמרתי "ייקח לנו ימים לחזור עוד פעם בטרמפים" הזכירה אנבת' "או שאולי לא" אמרתי  מרחתי על פני חיוך מוזר אחרי כמה שניות שהתרכזתי הגיעה להקה של סוסים מעופפים "הטרמפ שלנו כאן" אבל בלאקג'ק אמר "קוראים לנו חבורת פגאסוס אז אמרתי "סליחה בלאקג'ק אמר לי שהם מעדיפים שיקראו להם חבורת פגאסוס" "אתה יכול לדבר עם סוסים" שאל ליאו בפליאה "אבי הוא פוסידון אל הים והחיה המקודשת שלו הן סוסים ,אז אני יכול לדבר עם סוסים מכל סוג שהם ועם יצורי הים. טוב בואו נעלה עליהם כדי שלפחות נספיק לארוחת הבוקר".


נ.מ-אנבת'
למחרת בבוקר הגענו למחנה בשש בבוקר ובגלל בעיות שאני לא רוצה להזכיר (ליאו הייתה חייב ליפול מהפגאסוס) נחתנו בים אבל למזלנו פרסי לקח אותנו לחוף בבטחה והפגאסוסים עפו משם לאורוות שלהם.
התקדמנו לעבר הבית הגדול רטובים וספוגים ופתאום לליאו הראש בער בצורת פטיש והוא התחיל לצעוק ולהילחץ עד שג'ייסון הרגיע אותו ואמר "זה הסמל של וולקן אל המכניקה" "האמת שאנחנו קוראים לו בשמו היווני הפייסטוס" אמרתי לו . ליאו (שנרגע בינתיים) פייפר וג'ייסון נדהמו מכל דבר שראו ,החל מהביתנים ועד היער הגדול שאסור להיכנס אליו ,מה שהזכיר לי "אחד החוקים הכי חשובים במחנה בתקופה האחרונה אסור להיכנס ליער" אמרתי להם ,כשהגענו הערנו את כירון וסיפרנו לו מה קרה ואכלנו קצת אמברוסיה כי התקררנו חוץ מפרסי שלי שהבטחתי לסאלי לשמור עליו וכך אעשה.
כירון אמר שכל הנבואה התרחשה חוץ מהחלק האחרון. הוא בהה ביד של ג'ייסון שהיה בה קעקוע ואמר "כולם לצאת עכשיו חוץ מפרסי וג'ייסון" יצאנו כולנו ובינתיים חניכים התחילו להתעורר ולשאול שאלות על החצויים החדשים, נפנפתי את כולם והלכתי לביתן הפייסטוס ראיתי חניך בן הפייסטוס ונתתי את ליאו בהשגחתו בזמן שהלכתי למערה של רייצ'ל (על מה שקורה עד הקטע הבא הוא כמו בספר ומי שלא קרה שיגיד ואני אסכם לו בינשוף)


נ.מ-פרסי
(זה הבוקר שליאו מכיר לכולם את פסטוס)
"תרעגעו, הוא לא יאכל אתכם" אמר ליאו בבוקר "אני כמעט בטוח" "מה זה אמור להביע" אמרה פייפר "לא משנה, הוא פשוט ידידותי ולא יפגע בזבוב" פסטוס נושף אש על זבוב שעיצבן אותו וליאו הגיב "הבנתם את הכוונה". פתאום נשמע *קראק* חזק ושלושה אנשים הופיעו בשמיים מרחפים על מטאטא.
צעקתי "מבנה הגנה!!!!!" וכולם חוץ מג'ייסון פייפר וג'ייסון הסתדרו במבנה של קרב ובגלל שהנשקייה הייתה קרובה מישהו רץ והביא מגנים לשים מעל הראש למקרה של התקפה עילית, אפילו הסאטירים שלפו חלילים וקרני יער כי מעולם לא הגיעו אלינו אנשים על מטאטא מעופף.
כירון צעק במגפון "מי אתם?" ואפילו בלי מגפון האמצעי צעק "פנינו לשלום, בנו למסור משהו לשמונה ילדים ממקגונגל" וכאילו לפי סימן כשנאמר מקגונגל כירון קפא.



נ.מ-הארי
אני לא מאמין
למטה היו חבורה של ילדים עם חולצות כתומות וג'ינסים שרוצים להתקיף אותנו עם כלי נשק עתיקים.
ולחשוב שחמישה מהם קוסמים זה מגוחך.
אחרי שהקנטאור הרגיע אותם אני, הרמיוני ורון ירדנו אליהם ורובם הלכו אחורה חוץ משישה נערים ששניים מהם נראו יותר מדי קטלניים אז הנחתי את המכתבים והלכתי אחורה.
ילד בעל שיער דומה לשלי ועיניים בצבע ירוק ים התקרב אל המכתב, הוא פתח את זה שהיה רשום עליו פרסי והוא התחיל לקרוא (אין לי שמץ איך כי כשהסתקרנתי ופתחתי את זה היה רשום בג'יבריש). הוא היה עם מבט מבולבל ונתן לקנטאור לקרוא את המכתב, הקנטאור הנהן אליו ואמר "קוסמים, פרסי, אנבת', ליאו, פייפר, ג'ייסון וגרובר אנא התלוו אליי".


נ.מ-הרמיוני
~כמה שעות לפני~
"אני לא מבינה למה צריך להביא לנכד של וולדמורט ,ולעוד כמה ילדים שם, את המכתב הזה, בואו נתערב שהוא מכוער, קירח ושכולם מתעללים בו" אמר רון והארי הוסיף "בטח האף שלו מאוד ארוך כי יש לו את האף של וולדמורט בנוסף". הוא ורון התחילו לצחוק מעוד בדיחה מטופשת על וולדמורט.
מאז הקרב נשארה עוד חצי שנה לימודית וכבר שבועיים הם לא מפסיקים לצחוק על וולדמורט, לא שאני בעדו, כן, אבל בכל זאת הם כבר בני 17 והם צריכים להתנהג בבגרות.
"בואו נתארגן כי זה בצד השני של העולם ולא נהיה כאן יומיים בגלל הדבר הזה", הם התאכזבו בגלל מה שאמרתי אבל בכל זאת התקדמו לקורס המזורז על הנכד של וולדמורט, או כמו שאנחנו קוראים לו 'מיני וולדי'.
הקורס עבר עם רק התפרצות אחת מטומטמת של רון והיינו מוכנים לצאת לדרך. לקחנו בגדים רגילים בתיק ולבשנו גלימה, דמבלדור הביא לנו מין קמע יווני עתיק לכל אחד כדי שנעבור את הגבול הקסום שלהם והמליץ לנו לעוף עם מטאטא כדי שלא נידקר או נשופד על ידי החניכים במחנה הקיץ (למרות שזה לא היה הגיוני).


~ההווה~
כשניגשנו עם הקנטאור אל לא-יודעת-איפה חיפשתי ילד עם דמיון לוולדמורט. היה ילד עם קרחת, היה ילד עם עור חיוור אבל הוא לא דמה לוולדמורט בכלל.
כשהגענו לבקתה גדולה כירון אמר "אני הולך לקרוא לנכד של וולדמורט אז בבקשה תתנהגו בהתאם".
כשהוא יצא הארי התיישב על הספה ואמר "אני לא יודע איך הוא יראה אבל בדבר אחד אני בטוח, הוא אוכל מוות מרושע".
כירון נכנס וראיתי שמאחוריו עומד פרסי.
התמלאתי תחושה מוזרה אז פשוט שתקתי, שתקתי כי לא ידעתי איך להגיב לדבר כזה.
אחרי כמה דקות של שתיקה כירון פנה לפרסי ואמר "קרא לאחרים שיבואו", אחרי שפרסי יצא כירון אמר "אני מבקש מכם להתנהג אליו יפה כי כשהוא עצבני אתם לא רוצים להתעסק איתו".
אחרי שחמישה ילדים נכנסו והסברנו להם על עולם הקסמים ודברים כאלה הבלונדינית אמרה " זה אפשרי להיות גם קוסם וגם חצוי?" "כן יקירתי, זה אומר שאתם קוסמים יותר טהורים מטהורי דם ואתם מאוד חזקים יחסית לכל קוסם שנברא".
לא ידעתי שזה קיים אז רון שאל "יותר חזקים מהילד עם הברק על המצח?!?" (כי אף אחד לא ידע מי זה הארי אבל הכירו את הסיפור) "כן נערי". הארי נראה מזועזע כי חשב שהוא הקוסם הכי חזק אבל הפלא ופלא, יש חמישה קוסמים שלא מכירים את עולם הקסמים ואומרים להם שהם יותר טובים מכל קוסם שחי.


סליחה שלא העליתי פרק כבר הרבה זמן אז הינה הפיצוי, פרק כפול


הפרק הקודם
תגובות

עוד פרק · 10.10.2019 · פורסם על ידי :Automaton
המשך!!!

המשך · 25.02.2020 · פורסם על ידי :Pineap
בבקשה שיעלה המשך
זה פאנפיק מעולה והייתי רוצה להמשיך לקרוא אותו

אבל למה נטשת? · 30.11.2023 · פורסם על ידי :אין שם משתמש מקורי
תמשיכי.

Created By Tomer
eXTReMe Tracker


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025