סליחה שלקח לי הרבה זמן האמת היא שלא היה לי כוח לכתוב אז... הנה.
לא לשכוח ללכת לסיפור השני שלי(אההמ...גמליאל) https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159943
קריאה מהנה
הארי וג'ון הופיעו במרכז משרדו של דמבלדור באותו רגע. ג'ון הסתכל סביבו בבלבול "אני… אנחנו..." "ברוך הבא להוגוורטס," אמר לו הארי עם חיוך על הפנים. "ברוך הבא," אמר גם דמבלדור בחום. ג'ון נרתע ממנו. "מי אתה?" הוא שאל. "שמי הוא אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור," ענה לו דמבלדור ולחץ את ידו. "אלבוס פסריול..." ג'ון ניסה. "אתה יכול לקרוא לי פרופסור דמבלדור." "אתה פרופסור?" "בין היתר." "הוא מנהל בית הספר," התערב הארי . "באמת?" אמר ג'ון בהערכה. "אבל," מצחו התקמט, "איזה בית ספר בדיוק?"
לאחר שהארי הסביר לג'ון הכול לגבי בית הספר ועשה לו סיבוב ברחבי הטירה - שלקח די הרבה זמן - הוא לקח אותו לחדר שדמבלדור אמר לו לקחת. הארי נכנס לחדר ונעצר מיד. היו שם שלושה בחורים שהארי לא הכיר ולא היו לבושים כמו קוסמים*. הראשונה הייתה גדולה מכדי להיות תלמידה, בסביבות גיל העשרים. היה לה עור שזוף ושיער בלונדיני ארוך. השנייה הייתה בערך בת שלוש עשרה, והרכיבה משקפיים. נמשים עיטרו את פניה והיה לה שיער חום אדמדם. השלישי היה בעל שיער שחור, גובהו היה ממוצע. "אה… שלום," הוא אמר במבוכה. הבחורה המבוגרת התעשתה ראשונה והלכה לקראתו. "שלום." הושיטה לו את ידה. "שמי הוא מספר אחת." הארי מבולבל מההצהרה הזו, ולחץ את ידה ברפיון. "מספר אחת?" הוא שאל. "כן," היא ענתה לו. "ואלה מספר שתיים," היא הצביעה על הבחורה המנומשות, "ומספר שלוש," והצביעה על הבחור היחיד בחדר. הם הנהנו בראשם להארי בתורם, והארי אליהם. לאחר היכרות מביכה, זו שבתחילתה הארי התפרץ לחדר ללא הזמנה, הארי הסתכל סביבו וחיפש את ג'ון. הוא גילה שהוא מתחבא מחוץ לחדר. "ג'ון!" הוא קרא לו. "בא לפה." ג'ון נעמד בפתח החדר והסתכל על כולם בתערובת של חשדנות וסקרנות. "זה ג'ון," אמר הארי כשראה שג'ון לא מתכוון לומר כלום. "הוא אמור לשהות בחדר שלכם, ככל הנראה." "הוא משלנו?" קפצה הבחורה בהפתעה. "משלכם?" הארי נהיה נבוך עוד יותר. "אני לא ממש יודע," הוא ענה לבסוף. ג'ון עדיין לא אומר מילה. "טוב..." אמר הארי, "אני אשאיר אתכם פה," והלך. הוא חזר למשרדו של דמבלדור כשראשו מלא בשאלות. "האם הבאת את ג'ון לחדר שלו?" שאל אותו דמבלדור כשחזר. "כן," הוא ענה "אפשר לשאול אותך מספר שאלות?" "כמובן." "מי האנשים האלה?" "זה סיפור ארוך. שב ואספר לך..."
המשך יבוא...
*כל תיאורי הדמויות לקוחות מויקיפדיה שלקחו מהספרים (לא המצאתי את זה), חוץ ממספר שלוש שלא כתוב המראה החיצוני שלו בשום מקום (ולא רציתי לקחת מידע מהסרט).
|