אנג'ל רצה ורצה. " לאן את רצה?" שאל קול מוכר. אנג'ל הסתובבה וראתה את ג'ק. " סתם רציתי לשאול," אמר ג'ק, " אם את רוצה להיות חברה שלי, כאילו זוג מבינה כאילו את רוצה?" אמר בחשש. אנג'ל רצתה לומר 'לא', אבל זה פשוט מעליב. כמה כלבים כבר יכולים לשאול אותה את אותה שאלה?תהתה. פרווה לבנה וקצת מתולתלת התקרבה אליה. זאת הייתה ג'וי. "הבהלת אותי ג'וי! חשבתי שאת קלינגר או עוד כלב שרוצה להציע לי חברות!" אמרה אנג'ל ונעצה מבט בג'ק. נראה היה שג'וי נעלבת. "מה?" שאלה אנג'ל, לא מוכנה להאמין שג'וי כזאת רגישה עד כדי כך שהיא נעלבת מזה שהיא חשבה שהיא קלינגר. ואז ג'וי אמרה כאילו היא קראה את המחשבות שלה: " לא, לא זה מעליב אותי. הרבה אומרים לי שאני נראת כמו פודלית או נראת פודלת או דברים בסגנון הזה:" איזה חמודה פודלית הלבנה שם. "," תראו פודל לבן! " זה לא מעליב אני לא רגישה. מה שמעליב אותי זה שאת חברה של ג'ק." אנג'ל הייתה בצרה, אם היא תגיד לג'וי שהיא לא חברה של ג'ק אז ג'ק יעלב והיא לא רוצה בכך. ואם היא תגיד שהיא חברה שלו ג'וי תעלב וכל חברי ח"ג' לא יהיו חברים שלה." מתי השיעור בתולדות הוגוורטס? " שינתה אנג'ל נושא. "יואו לא שמתי לב, עוד חמש דקות, בואי אנג'ל בואי נקרא לחבר'ה כי השיעור הוא עם גריפינדור והפלפאף, בואי נתרחק כמה שיותר מג'ק הסלית'ריני. " אמרה ג'וי. ג'ק בא ללכת ואז ג'וני עצר אותו." היי הסוג שלך הוא ג'ק ראסל? " שאל. " כן איך ידעת? מהשם שלי?" אמר ג'ק המופתע. " חחח.. לא פשוט זה הסוג שלי ואנחנו נראים דומים. " ענה לו ג'וני ורץ יחד עם ג'וי ואנג'ל לשיעור שלהם.
מלא תלמידים ישבו על שולחנות. לחלק מהתלמידים היה קולר של הצבעים של הפלפאף וחלק של גריפינדור." מאיפה הקולרים?" שאל ג'וני. " מהשולחן " אמר בירקה. " לך למנהלת בירקה, אתה תהרוס את השולחנות. " אמרה כלבת פודל עם פרווה בצבע בז' מתולתל. ג'וי ביקשה מהפודלית עזרה להוריד את הרתמה ולשים את הקולר של גריפינדור. כשכולם היו מוכנים מהפודלית התחילה את השיעור. " קודם כל אציג את עצמי. אני ניקי, ראש בית רייבנקלו ופרופסור לתולדות הוגוורטס. עכשיו אני יקריא שמות: אצ'י!" אמרה המורה. "פה!" אמר אצ'י מהפלפאף. " ארלה!" היא קראה. " כאן!" צעק ארלה. "בירקה!" קראה. " נוכח!" אמר בירקה. " אנג'ל!" קראה. " פה!" קראה אנג'ל. "פליקס! " קראה. הייתה דממה בחדר. " איפה פליקס? " שאלה הפרופסור ניקי." אני לא יודעת, מתאים לו לנמנם עכשיו בחדר המועדון של הפלפאף." אמרה ג'וי. " אני אלך לקרוא לו!" הציע ג'וני. " אתה לא יודע את הסיסמה לחדר המועדון," אמרה אנג'ל. " טוב אז הפומרניינית והג'ק ראסל ילכו. " אמרה הפרופסור ניקי. " אבל גם אני רוצה לבוא!" קראה ג'וי. " טוב אז גם הבישונית. ואז כל הכיתה צעקה: " גם אני רוצה לבוא!" " טוב, נו. " נכנעה הפרופסור ניקי. הם הלכו לחדר המועדון של הפלפאף. " הסיסמה היא טוב לב! " קראו כל ההפלפאפים. " טוב לב!" צרחו כולם לתמונה. התמונה זזה. כולם נכנסו לחדר המועדון של הפלפאף, ובאמת פליקס החליט לנמנם בחדר המועדון. "פליקס!" צרחו כולם. הצרחות העירו את פליקס." מה למה כולכם כאן? ואיך הגריפינדור נכנסו הם לא יודעים את הסיסמה. " התלונן פליקס. "פליקס, חמודי, יש עכשיו שיעור." אמרה הפרופסור ניקי. פליקס קם באי רצון והלך את ההליכת הצב שלו עד לתמונה, וכולם יצאו. כשהגיעו לכיתה ניקי המשיכה להקריא שמות: " איפה הייתי? אה כן, פליקס, פה. " "לא נכון, " אמר פליקס בטיפשות. הפרופסור ניקי התעלמה ממנו והמשיכה לקרוא." ג'וני! "
" פה! " קרא ג'וני. " ג'וי!" קראה. " פכאנכחת" אמרה ג'וי, וכשראתה את המבטים המבולבלים שכל הכיתה נעצה בה כולל הפרופסור ניקי הסבירה: "שילוב של פה כאן ונוכחת. " מיילו נכנס לכיתה. " סליחה על האיחור." אמר. כעבור כמה דקות המורה אמרה: "מיילו." "פה" ענה. " יש לך מזל כמעט ואיחרתי ואז הייתי מורידה נקודות לגריפינדור." אמרה הפרופסור. אחרי כמה דקות היא קראה " סנואו*" וכלבה לבנה הפלפאף ענתה שהיא שם." שלג." קראה הפרופסור ושלג מגריפינדור ענה שהוא שם. אחרי 5 דקות ניקי סיימה להקריא שמות. " תפתחו את הספר הוגוורטס: תולדות." אמרה הפרופסור וכולם קראו את עמוד 10 שאותו התבקשו לקרוא. כעבור 20 דקות השיעור הסתיים. " מה השיעור הבא? " שאלה אנג'ל. "לנו זה תוכן המייסדים, אבל אנחנו עם סלית'רין אז לא יודעת מה יש לכם." ענתה לה ג'וי. " אוף, בשיעור אחד לא נהיה ביחד! " אמרה אנג'ל. שלג התקרב אל אנג'ל ושאל אותה: " אפשר רגע לדבר איתך בצד?" "כן" ענתה אנג'ל. " רוצה להיות חברה שלי? "הוא לחש. זאת הפעם השלישית ששואלים אותי את זה חשבה אנג'ל.
*- סנואו - Snow
|