במדינה אחרת רחוקה יושב לו האוכל מוות הוא חשב על הכבוד שהוא לא הספיק לקבל מאדון האופל. הוא הפסיד את הכל ברגע שהארי פוטר הזה הרג אותו הוא לא יכול לעבור על זה בשתיקה הוא חייב לשנות את זה. אומנם את וולדמורט היא אפשר להחזיר מהמתים אבל כן אפשר להעביר את הארי פוטר לעולם המתים. זהו זה, הארי פוטר לא יכול להמשיך לחיות והוא יהיה זה שיהרוג אותו.
בקצה השני ישבו הארי וג'יני ודיברו, ג'יני יש מצב שתרצי ללכת לאכול משהו היום בערב? הארי אני מצטערת אני לא יכולה אני נפגשת היום בערב עם חברים. אה אוקיי טוב זה בסדר אפשר להיפגש גם מחר.
דין תומס הלך בסמטת הדיאגון מתכנן כל צעד בנקמה שלו בהארי הוא חשב יותר מידי ולא שם לב לאן הוא הולך פתאום הוא התנגש במישהו, הוא לא ראה מי זה אבל המישהו הזה נפלדין ראה בחטף שזאתי צ'ו צאנג "אוי צ'ו סליחה את בסדר?" כן דין אני מצטערת לא ראיתי לאן אני הולכת. גם אני מה מטריד אותך? "הארי/ג'יני" אמרו שניהם באותו הזמן. יש לי רעיון בשבילך אני עושה אותו דבר עם ג'יני אנילוקח אותה היום לאכול ואז אני ינשק אותה ויגיד לה שאני אוהב אותה. חכם דין אני יעשה אותו דבר עם הארי עכשיו בינתיים אני הולך לסדר כמה דברים. גם אני, להתראות.
ג'יני שכחתי להגיד לך שגם אני קבעתי עם חברים אז אני במלא לא יכול ביי.
|