סליחה שהפרק הקודם היה קצר...
למרות הרגשתה הלא טובה יעל נכנסה אל המקום והלכה אחרי תארזאס הם נגשו לאד הקבלות היה שם יצור מוזר יעל זכרה שלמדו עליו בשיעור "דברים שצריך להיזהר מהם"
היצור נקרא גולין... גרדין.. גובלין גובלין!! היא נזכרה שהיה כתוב שם שלא כדי לעצבן את הגובלין כי... אוף היא לא זוכרת... הגובלין פנה אל תארזאס ואמר "מפתח?"
תארזאס ענה לו"היא מבנק אחר בנק אלרגינה שבברוקלין תוכל להביא לנו מהחשבון שלה כסף?" "מה המספר שלה?" שאל הגובלין, ולפני שהספיקה יעל לענות צרחה צורמת נשמעה מכוון הכניסה היה זה קל ילדה " אמא! אמא!"
ולידה אמה עומדת ונראת כאילו משהו מנסה למשוך אותה, ומיד קלטה יעל כי מאחורי הדלת עמד קוסם בברדס שחור, כמו מי שדיבר אם תארזאס בבוקר אך תוך כמה שניות שבהן כולם כבר היו ליד האשה והילדה הוא ברך משם ולא היה לו זכר.
צרחותיה של הילדה עוד הדהדו בראשה של יעל היא הבינה עכשיו למה הייתה לה תחושה לא טובה לאחר כמה דקות הגיעה גבר בגלימה כחולה כהה והרים את אישתו נטולת ההכרה בערך עשר דקות לאחר מכן הגיע עזרה ואספה את הילדה והאמא לבית החולים כך סברה יעל.
היא ותארזאס חזרו לקבלה והגובלין שאל "אז איפה היינו? אה כן מה המספר שלך" יעל לא האמינה כי יכול הגובלין להישאר אדיש כלפי מה שקרה אך בכל זאת ענתה "048763"
הגובלין נכנס לרגע לחדר אחורי וחזר עם מספר מטבעות והניח על הדלפק יעל נטלה את המטבעות הכניסה לכיסה ואמרה "תודה" והיא ותארזאס יצאו מהבנק "מה עכשיו?" שאל תארזאס ויעל ענתה "ספרים" תארזאס החווה בידו לכיוון המרוחק של הסמטה ובעודם הולכים שקעה יעל במחשבות על מה שקרה ותארזאס שאל אותה "משהו מציק לך?" יעל ענתה לו "לא" אך בפנים ידעה שהיא משקרת.
|