האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים


מעבר לפרגוד

הארי מטייל במחלקת המסתורין, הוא מבקר את סיריוס רבות. את סיריוס מאחורי הפרגוד, אבל אז...



כותב: רעות כהן
הגולש כתב 7 פאנפיקים.
פרק מספר 7 - צפיות: 7180
5 כוכבים (5) 9 דירגו
פרק:
דירוג הפאנפיק: G - פאנדום: הארי פוטר - זאנר: דרמה? אני לא יודעת באמת - שיפ: הארי ג'יני, רון הרמיוני נראליי - פורסם ב: 03.10.2021 - עודכן: 03.05.2023 המלץ! המלץ! ID : 12866
גופן: Verdana Arial Tahoma מרווח: + - גודל טקסט: + -
הפאנפיק ננטש

פרק 7- ג'יימס סיריוס הוא אכן קונדסאי, זה בגנים..

 

''גיימוש אתה לא בא שוב!'' ג'יני אמרה, ''אה כן?'' הוא שאל, ''כן!!'' ג'יני אמרה ''אני בא!'' הוא צעק, ''גיימס סיריוס אתה רק בן חמש!'' ג'יני כבר התעצבנה, ''מה קורה כאן? קפצנו לביקור וראינו את הילדים משחקים ואז שמענו צעקות'' ג'ורג' אמר עדיין עומד בדלת ואנג'לינה לידו.

''רק לי יש תחושה שאנחנו צריכים להקשיב לילד?'' לונה שאלה, ''לא'' נוויל ענה לה, הם סיפרו לג'ורג' ואנג'לינה הכל.

ואז נשמע בכי, ג'יני יצאה מהסלון וראתה את אלבוס יושב על לילי בזמן שהוגו זורק קוביות לכל עבר.

''אלבוס סוורוס פוטר!'' ג'יני צעקה והוא ברח מרוב בהלה, ג'יני לקחה את לילי בידיה, והרגיעה את הוגו שהפסיק לזרוק קוביות.

היא התיישבה חזרה כשהפעם לילי יושבת על ברכיה,  ''אם לא תתני לי לבוא אני אלך לבד!'' ג'יימס צעק, ג'יני נשמה נשימה עמוקה ושאלה ''איך תבוא לבד?'' ''כמו פעם שעברה'' הוא אמר, "ג'ין האמת היא שבנתיים ג'יימס עוזר לנו מאוד'' רון אמר, ''אולי די איתך? אתה רוצה שרוז תבוא ותסכן את עצמה? ועוד בזמן שהרמיוני במקום לא ידוע?'' רון הסמיק, ''רוז רק בת ארבע והרמיוני לא מסתבכת ככה, זה הרפתקאות רק של הארי'' הוא אמר וג'יני ידעה שהוא צודק.

הם כבר רצו לצאת אבל אלבוס ולילי התעצבנו ובכו, ''אמא למה ג'יימס בא ואני לא בא?'' אלבוס שאל בין הצרחות שמילאו את החדר, לילי הייתה עוד בידיה של ג'יני ולא הסכימה לעזוב אותה, לבסוף ג'יני נכנעה, ''אני אשאר איתם, וגם אתה ג'יימס! שלא תחשוב אפילו!'' היא אמרה וישבה חזרה.

כולם השתתקו, ''אני מעביר לך כל דבר שקורה, מעכשיו- אני איש הקשר!'' ג'ורג' אמר את המתבקש וכולם יצאו, חוץ מג'יני, מולי, ארתור והילדים.

 

התגעגעתם להארי וסיריוס? תראו מה קורה להם..

 

''אני חושב שהיא ראתה את זה..'' הארי אמר, ''אבל עדיין לא מצאנו דרך לצאת'' דניס אמר.

השישה היו חברים טובים מאוד, אמנם הארי היה שם רק יומיים וחצי אבל נקלט מהר מאוד, והארי וסיריוס לא נפרדו אפילו לדקה. הם השלימו פערים, הארי סיפר על ג'יני ועל הילדים, על העבודה וכו'

כשסיריוס שמע שלהן הבכור של הארי קוראים ג'יימס סיריוס, הארי ראה דמעה מבצבצת על פניו.

''גילתי משהו'' הארי אמר בארוחת הערב, ''החדר יכול להכניס חפצים מבחוץ'' ''איך אתה יודע?'' ג'רי שאל, הארי שלף מן הכיס את..... טו טו טו טו טוטו- מפת הקונדסאים!

סיריוס לקח אותה מייד, הארי ידע שהוא יתרגש, היא נלקחה לפני 20 שנה!

''את זה שהם יכולים לכתוב משהו ואנחנו נבקש אותו כנראה יהיה לנו קשה להעביר להם בביאור הכרה נכון?'' לואיס שאל, ''כן, זה יותר מדי'' הארי השיב.

''בום! אני יודע!'' סיריוס אמר, ''אני רוצה לראות את לונה לאבגוד'' החבר'ה התרשמו, גם הארי. לפתע הופיע על הקיר מולם מסך, והם ראו בו את לונה צועדת במחלקת המסתורין ומאחוריה- רון, נוויל וג'ורג', ''הם כאן!'' שון צעק.

 

הצצה קטנטנה לצד השני וחוזרים:

''היי מה זה היה?'' רון שאל, ''רעש מבפנים'' לונה אמרה בהתרגשות, ''זה לא הארי'' רון קבע, ''אבל יש שם עוד אנשים חוץ מהארי וסיריוס'' נוויל אמר.

 

 

''אנחנו רוצים להעביר מסר ללונה'' הארי אמר, ''אמור- את- המסר- שהינך- מעוניין- להעביר'' נשמע קול רובוטי, ''לונה, זה הארי אני בתוך הפרגוד, סיריוס כאן! הוא בחיים! יש פה עוד ארבעה אנשים שנפלו, החדר נותן לנו כל דבר שאנחנו מבקשים חוץ  מלצאת מכאן כרגע. ביקשתי להעביר את ההודעה הזאת, אני מקווה שהיא באמת הגיעה אלייך, אם כן פשוט תכתבי תשובה ואנחנו נראה אותה, דש לג'יני, איפה היא?'' ''המסר- עובר...'' הקול הרובוטי נשמע שנית ולאחר כמה שניות שוב- ''המסר- הועבר- ללונה- לאבגוד''.

הם צפו במסך וראו קלף בתוך ידיה של לונה. היא קראה בקול (הווידאו ללא שמע אבל הם הבינו את זה מהמבטים), ואז זימנה קלף, נוצה ודיו וכתבה:

''הארי, אם אתה רואה את זה תדע שאנחנו עושים הכל בשביל להוציא אותך משם.

הרמיוני ואנג'לינה בספרייה, (לא מפתיע במיוחד...) ג'יני ממש רצתה לבוא אבל היו קצת בעיות עם הילדים, אולי תצטרף בהמשך.. אם יש לכם רעיונות ודברים נוספים תכתבו''

 

''אוקיי ראינו מה היא כתבה, למה יש לי הרגשה שבעיות זה בין ג'יימס לאלבוס?'' הארי אמר וכולם צחקו.

''ללונה: אני רואה אתכם על מסך, אני רואה מה את כותבת אבל לא יכול לשמוע, הארי''

הופיע בידה קלף נוסף והיא הנהנה בראשה, ''לפחות מצאנו דרך לתקשר'' סיריוס אמר.

 

ואצל הוויזלים:

 

''אמאא! ג'יימס חטף לי את המכונית'' (אלבוס) ''אנא צה לאהול (אני רוצה לאכול)'' (לילי) ''אמא אני רוצה ללכת עם הגדולים!'' (ג'יימס) ''אני רוצה שאמא תבוא לכאן!'' (רוז) ''אפו אבא? אוצה אבא!'' (הוגו)  עלזה קרה במקביל, כולם צועקים, בוכים, מבקשים וג'יני ומולי מתרוצצות בין חמשת הילדים, תוך כדי שג'ורג' נכנס, ''איפה הילדים שלך?'' ג'יני שאלה באוטומטיות, היא הייתה עד כדי כך בתוך הבלאגן.

''פרד ורוקסן כבר מספיק גדולים בשביל להישאר לבד, אבל יש חדש מהארי..'' ''מה?! ורק עכשיו אתה אומר? נו..'' היא צרחה, הוא סיפר לה מה קרה, והיא וג'ורג' מיהרו לצאת, ''אמא! אני בא!'' ג'יימס... לג'יני שרצתה כבר ליצור קשר עם הארי לא היה כוח להתווכח ופשוט החזיקה בידו.

 

מחלקת המסתורין:

 

''לילי? מה קורה פה?'' ג'יני שאלה, ואז היא ראתה את ג'יימס צוחק, מחזיק בחבל שהיה קשור לבגדיה של לילי, צרחות כאלה לא נשמעו במשרד הקסמים מעולם. כולם ניסו להרגיע אותה אבל היא צעקה וצעקה, ''ג'יני הארי רואה אותנו, במסך מתוך החדר'' לונה אמרה בקולה החולמני (שעדיין נשאר למי ששאל), והניחה יד על כתפה, ברגע ששמעה את שמו של הארי היא הפסיקה לצעוק והקשיבה, הם הראו לה את המכתב, וג'ורג' כבר הלך להודיע להרמיוני ואנג'לינה.

 

בפנים:

 

''היי הנה ג'יני'' הארי צעק וכולם הסתובבו למסך, ''וגיימס סיריוס, ולילי לונה.. ג'יני בחיים לא הייתה נותנת להם לבוא'' הארי אמר והסתכל על האחרים, ''אולי זאת הסיבה שהם קשורים בחבל וג'יני צורחת עליהם?'' סיריוס הציע, ''כן זה הגיוני..'' הארי אמר. לונה הרגיעה את ג'יני, ואז הארי ביקש מהחדר:

''לגי'יני, אני שמח שאת פה, אני מסתכל עלייך כל הזמן, אבל לא יכול לשמוע.. את יכולה לתקשר איתי באמצעות כתיבה, אני אראה, ואני גם יכול לשלוח אליכם. אפשר להעביר חפצים, אבל לא אנשים. אולי תנסי להעביר אליי את לילי? יכול להיות שזה עד גודל מסוים ואני רואה שהיא מקשה עלייך.. מקווה שניפגש מהר, הארי.

נ.ב. לא יקרה ללילי כלום, ניסינו להעביר אנשים החוצה ופנימה.''

הפרק הקודם הפרק הבא
תגובות

גדוללללללל · 10.10.2021 · פורסם על ידי :avigailqq
וואי זה פאנפיק ענק וואי כל כך טוב המשךךך

Created By Tomer
eXTReMe Tracker


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025