האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים


פלאות הקסם היהודי

(לשעבר לכל הרוחות והשדים)<br>קוסם ישראלי מנסה להציל את חברתו השבויה בידי שד



כותב: Hawkeye
הגולש כתב 106 פאנפיקים.
פרק מספר 7 - צפיות: 11819
4 כוכבים (4.429) 7 דירגו
פרק:
דירוג הפאנפיק: PG - פאנדום: הקסם היהודי - זאנר: אימה, הומור, הרפתקאות - שיפ: עומר/רומי - פורסם ב: 04.10.2017 - עודכן: 29.03.2022 המלץ! המלץ! ID : 9188
גופן: Verdana Arial Tahoma מרווח: + - גודל טקסט: + -
הפאנפיק גמור

בס"ד

 

היי לכולם, כל מי שקורא את הפאנפיק, או שמא יש לומר כל מי ששרד עד כה. אני מניח שאני פונה לאפס אנשים, כי זה בדיוק מספר המגיבים שהיו לפרק האחרון שפרסמתי פה. אז אם אף אחד לא קורא את זה, אני חייב לומר שזה די משמח אותי. כתבתי את זה פה כבר יותר מפעם אחת, אבל די מיציתי את הסאגה הארוכה מדי הזאת של הקסם היהודי והסיבה שהמשכתי בכלל לעדכן היא בשביל הקוראים שהיו לי ואינם עוד. הסיפור כולו כבר מוכן לי בראש עד סופו, וכל מה שנשאר לי זה לכתוב אותו, אבל אין טעם שאעשה זאת אם אף אחד לא מתכוון לקרוא ואם אין משהו שיעודד אותי לכתוב. בעבר כתבתי כי פשוט נהניתי מהפאנפיק הזה, ועכשיו אני כבר לא נהנה ממנו. זו הסיבה שלא עדכנתי את הפאנפיק הזה כבר יותר מחודשיים ואת הפאנפיק המקביל לו כבר כמעט חודשיים, ואין לחץ שאעדכן כי אין ינשופים אומללים מקוראים שאינם קיימים שרוצים שאעדכן.

ואם בכל זאת מישהו כן קורא את זה, אז אתם יכולים לחשוב שזו מתיחה של אחד באפריל, כי כמו שאחת הקוראות ציינה במתיחה שעשיתי בשנה שעברה, "לא ממש האמנתי כי ראיתי שעדיין כתוב שהפאנפיק בכתיבה ולא ננטש". אז זהו, שזה לא נכון. אי אפשר לסמן פאנפיק כפאנפיק נטוש. פאנפיק הופך להיות נטוש באופן אוטומטי אם הוא בכתיבה והוא לא התעדכן יותר משנה. הכותב לא יכול לסמן את הפאנפיק כ"ננטש" בכוחות עצמו ובאופן יזום בשום מצב שבעולם, אתם מוזמנים לבדוק בעצמכם. זה ששנה לאחר שפאנפיק שלא נגעתי בו הופך לננטש לא אומר שעשיתי את זה בעצמי, ומישהו צריך להגיד את זה לכל המגיבים שצדים פאנפיקים כאלה שלא עודכנו במשך יותר משנה וחושבים שאני אחראי לזה. אז לא, אני לא אחראי לזה, מערכת הפאנפיקים אחראית לזה, וזה מנגנון גאוני בעיניי. אז תחסכו את זה ממני.

עוד הוכחה שזו לא מתיחה ושזה הדבר האמיתי היא שבאמת לא עדכנתי כבר מלא זמן, וזה לא סוד שזה מה שתכננתי לעשות עוד לפני כן. אני תמיד מפרסם רק כשיש תגובות, ואם אין תגובות אני לא מפרסם. אם לא הייתי מתכנן לנטוש, הייתי כבר מעדכן את הפאנפיק הזה או את הפאנפיק המקביל לו. אגב, זה לא בלתי הפיך. אם תהיה תגובה בפרק 7 של "הסוף!", שהוא הפרק האחרון ואף אחד לא הגיב לו עד כה, אז אני אחזור לעדכן בשמחה. אבל עד אז, אני לא מתכוון להמשיך לעדכן. עשיתי את זה נהדר עד עכשיו.

אז למה דווקא אני מודיע לכם את זה באחד באפריל? עכשיו אנחנו מגיעים להוכחה השלישית שזו לא מתיחה. המטרה של הפרק הזה היא לא להודיע לקוראים שאני נוטש, כי כאמור, אני לא. אני רק מחכה לתגובות כלשהן לפרק הארחון שפרסמתי. הסיבה שאני מפרסם את הפרק הזה היא מה שתכננתי לעשות באחד באפריל השנה. אני כבר מתכנן את זה עוד מאחד באפריל בשנה שעברה וקצת הצטערתי שאני לא מוציא את זה לפועל. והאמת, שהעיתוי שבו אני מפרסם את הפרק הזה, יחד עם חוסר העניין הבולט שהקוראים של הפאנפיק הזה מגלים בו, די מתאים לי.

וזה מה שאני מתכנן לעשות:

אני לא מתכוון למתוח אתכם, זה צפוי מדי. אבל בכל זאת אי אפשר להעביר את אחד באפריל בלי שום מתיחה. אז מה שיהיה פה עוד מעט זו רשימת תרחישים אפשריים להמשך הסיפור. את חלקם באמת תכננתי להכניס לסיפור ובסוף החלטתי שלא, את חלקם המצאתי במיוחד לפרק הזה, ויש כאן לפחות תרחיש אחד שבאמת אמור להתרחש בהמשך הסיפור (יכול להיות שכל התרחישים שיבואו להלן אמורים להתרחש בסיפור ורק אחד מהם דמיוני. בכל מקרה יש לפחות תרחיש אמיתי אחד ולפחות תרחיש שקרי אחד). המטרה המקורית של זה הייתה למתוח אתכם באופן שאתם יודעים שזו מתיחה, אבל אתם לא תדעו מה המתיחה עד שבאמת הפרקים בהם מופיעים (או לא מופיעים) התרחישים הנ"ל יתרחשו. בפועל, מה שקורה זה שאם אני נוטש את הפאנפיק הזה ואת הפאנפיק המקביל לו, אני לא משאיר אתכם בידיים ריקות, וככה תוכלו (אולי) לגלות מה יקרה בהמשך, אם לא אעדכן יותר.

אז הנה רשימת התרחישים. ואני מזכיר לכם, יש כאן לפחות תרחיש אחד אמיתי שאמור להתרחש בהמשך הסיפור ולפחות תרחיש אחד שלא אמור להתרחש. אני כמובן לא אגלה לכם כמה יש מכל דבר. רשימה מקבילה, יחד עם אותה הקדמה מייגעת, נמצאת גם בפרק הרפאים של הפאנפיק השני. קראתי לזה פרק רפאים על שם פרק שראיתי באחד הפאנפיקים הוותיקים פה באתר, שהתפרסם לפני איזה 4 או 5 שנים, ושם הכותב/ת פרסם/ה פרק דומה עם תרחישים אפשריים (אלא שאף אחד מהם לא התקיים) וקרא/ה לפרק הזה פרק רפאים. בכל מקרה, הנה פרק הרפאים של הפאנפיק "לכל הרוחות והשדים", בהצלחה למנחשים:

1. קורידון מתחבא בברודווי

2. קורידון מתחבא בהוליווד. זה בחוף המערבי, לכן עומר לא מצא אותו

3. קורידון הוא אבא של עומר

4. אשמדאי הוא אבא של עומר

5. ישראל הוא אבא של עומר

6. הילל הוא אבא של עומר. זוכרים את הלילה האחרון לפני שגולדי יצאה למסע? הילל וגולדי קצת השתכרו ביחד...

7. עומר לעולם לא יגלה מי אבא שלו

8. עומר יגלה מי אבא שלו, אבל הקוראים לא יגלו

9. עומר יגלה מי אבא שלו והקוראים כן יגלו

10. עומר יחליט שלא אכפת לו מי אבא שלו

11. דמות או מקום מסדרת "הארי פוטר" ת/יופיע בהמשך

12. דמות או מקום מפאנדום אחר ת/יופיע במהשך

13. עומר לא יצליח להציל את רומי ולא יצליח להביס את קורידון

14. עומר יצליח להציל את רומי אבל לא להציל את קורידון

15. עוד ווריאציות של שני התרחישים לעיל

16. עומר יגלה שחוץ מרומי, גם אמא שלו נמצאת בוורטיגו

17. עומר יגלה שקורידון הוא בעצם גרסה של עומר מיקום מקביל או מהעתיד הרחוק

18. ברגע שעומר יציל את רומי, היא תנטוש אותו ותעלה לארץ

19. ברגע שעומר יציל את רומי, היא תחיה איתו לנצח

20. ברגע שעומר יציל את רומי, הוא יגלה שהיא השתנתה הווא לא אוהב אותה

21. כל הסיפור, אבל כל הסיפור, הוא חלום או חיזיון של עומר. הוא בקומה מאז שנפך מהשטיח המעופף ההוא

22. איכשהו, למרות שגולדי ילדה אותו, אמא של עורמ היא בכלל נעמה

23. נעמה, השדה, היא בעצם אחות של אילון. זוכרים שיש לאילון אחות בשם נעמה?

24. אילון ועומר יחיו יחד באושר ועושר

25. עומר יחיה יחד עם רומי באושר ועושר, מבלי לדעת שאילון היה מאוהב בו כל הזמן הזה

26. עומר ימות

27. עומר לא באמת פגש את לווייתן, מדובר ביצור אפל שמתחזה לו

28. קורידון מתחבא בלב ים

29. קורידון מתחבא באושוויץ

30. קורידון מתחבא באיראן

31. בשביל להביס את קורידון, עומר יצטרך למות ולהביס אותו מהעולם הבא

32. אחרי שעומר פגש רק שדים, הוא עומד לפגוש מלאכים וסוג שונה של קסם

33. עומר הולך לפגוש קוסמים יהודים מכל רחבי העולם

34. קורידון מתחבא יחד עם עשרת השבטים האבודים

35. קורידון מתחבא בעבר. הוא זה שהפיץ את עלילות הדם ואת הפרוטוקולים של זקני ציון, ושאר שטויות אנטישמיות

36. קורידון הוא בעצם בן אדם

37. כל הסיפור, אבל כל הסיפור, הוא חלום או חיזיון של אילון. הוא בקומה מאז ששתה את שיקוי האנקה

38. חסידה בת אפריים לא תחזור. סליחה, אלידע.

39. חסידה בת אפריים תחזור ועומר יפגוש אותה. מסתבר שהיא חיה איכשהו

40. קורידון מתחבא אצל חסידה בת אפרים

41. מתברר שהדרך היחידה להחזיר מישהו שהשתגע מקורידון היא להשקות אותו בשיקוי אנקה. אממה, רומי נמצאת בארץ ולעומר אין קשר עם הארץ.

42. בשלב מסוים, דמות שאנחנו כבר מכירים מפאנפיק אחר בסדרת הקסם היהודי תבין מה עומר תנסה לעשות ותיגש לעזור לו

43. עומר לא ימצא אהבה. הוא ימות ערירי

44. עומר יגור בלונדון ויתחתן עם הבת של אנתוני גולשטיין

45. על עומר נגזרו חיי נדודים, כמו קין

46. בסוף עומר שותה שיקוי אנקה, ומכיוון שיש בו כבר משהו מן השדים הוא הופך ליצור החי החזק ביותר ומצליח להיכנס לארץ

47. בסוף עומר שותה שיקוי אנקה, ומכיוון שיש בו כבר משהו מן השדים הוא מת במקום

48. אם עומר היה יכול לחזור לארץ, כבר היינו פוגשים אותו בפאנפיק "הסוף!"

49. עומר חוזר לארץ ונתפס על ידי חיליק. בגלל זה לא רואים אותו בפאנפיק "הסוף!"

50. עומר נתפס על ידי קורידון ומשתגע וכך נגמר הסיפור

51. עומר נתפס על ידי קורידון ומשתגע. חלק נכבד מהסיפור יבוא מנקודת מבטו של עורמ המשוגע

52. עומר נתפס על ידי קורידון, קורידון מביט בעומר ועומר לא משתגע

53. מתברר שעומר היה שבוי משוגע של קורידון כל הזמן הזה

54. בסוף קורידון ועומר נהפכים לזוג

55. שרו של ים הוא בעצם הרע האמיתי

56. נעמה מעולם לא רצתה לעזור לעומר. מ כבר אפשר לצפות משדה?

57. עומר מתאהב בשדה

58. עומר מתאהב במלאך

59. עומר לא מתאהב. תפסיקו לשדך לו כל דמות אפשרית. מסכן.

60. עומר מת וממשיך במשימה שלו כרוח רפאים

61. אף אחד לא מת, סיפור נגמר בשלום בין השדים לבני האדם, ובכללם בין קורידון לעומר

62. אחרי שאילון מבין שאין לו מה לחפש בארץ הוא בורח לחו"ל ופוגש את עומר. עומר ואילון חיים יחד בסוף, אבל לא בקטע רומנטי. בסטיז פוראבר!

63. אחרי שאילון מבין שאין לו מה לחפש בארץ הוא בורח לחו"ל ופוגש את עומר, ואז מוחמד מגיע והכל מסתבך.

64. עומר מחזיר את רומי והיא מתה

65. רומי מתה בלי שעומר יחזיר אותה

66. עומר מחזיר את רומי והיא מאבדת את הזיכרון

67. עומר מגלה שאי אפשר להחזיר את רומי

68. עומר מתחרט ומפסיק לנסות להביס את קורידון ולהציל את רומי

69. עומר מגלה מה חיליק עושה בארץ, ואיכשהו הוא מצליח ליצור קשר עם גל ואחינועם

 

אחד באפריל שמח! ואל תשכחו להגיב! אלא אם כן אף אחד לא קורא את זה. אוף.

הפרק הקודם הפרק הבא
תגובות

מה · 01.04.2018 · פורסם על ידי :פרח נתתי לנורית
אוי ווי באמת לא הגבתי בפרקים האחרונים שיצאו??? הייתי בטוחה שהגבתי, קבל את התנצלותי
אני אלך להגיב עכשיו
בכל אופן, חלק מהדברים פה אדירים ממש! הילל הוא אבא של עומר וכל הדבר הזה זה הזיה של עומר/אילון הכי אדירים, אבל אני מאמינה שזה לא יקרה. נו, נחיה ונראה. או שלא נראה. אני לא יודעת, זה תלוי בך.
בקיצור, אני אפסיק לחפור פה עכשיו ואלף לקרוא את רשימת הרפאים בהסוף! ואז להגיב לך על שני הפרקים האחרונים. נתראה עוד כמה דקות בתגובה הבאה שלי.

ניחושים · 14.04.2020 · פורסם על ידי :aew
קראתי את כל פרקי סדרת "הקסם היהודי" עד הפרק הזה, ולמרות כל הבקשות שלך לתגובות לא הגבתי, ונימוקי (או תירוצי) עמי, כי את כולם קראתי שנתיים או יותר לאחר שפורסמו. אבל שמתי לב שהפרק שלפני האחרון בפאנפיק "נבואת הקסם היהודי" (שעוד לא התחלתי) מחכה שלושה חודשים בלי תגובה, ואם אחכה כמה חודשים או שנים עד שאגיע לשם, אולי תפוג ההזדמנות להגיב כשהפאנפיק עדיין בכתיבה. אז אני פשוט אגיב פה בפרק שהגעתי אליו, בתקווה שזה עדיין נחשב כמניע בשבילך להמשיך את הכתיבה.

זו באמת סדרה מעולה עם הרבה חוכמה ותחכום, אבל את זה כבר ידעת. אז ארשום את הניחושים שלי להמשך הסיפור, למרות שכולם כבר נכתבו, ונראה עד כמה הצלחתי להבין מה קורה:

אני חושב שקורידון מתחבא באושוויץ - מקום אכזר, ולא בארה"ב כפי שעומר כבר ניחש. זה גם היה יכול להתחבר באופן מעניין עם החוויות של ישראל רהב וחבריו בזמן של השואה - אולי קורידון גרם לאנשים שנחשפו לשואה להשתגע. קורידון מגלם אכזריות, אז אני חושש שהוא לא היה ליצן בעבר. השם של קורידון מופיע כדמות בספרות פסטורלית (תודה ויקיפדיה), אז אולי הוא מגלם אהבה אכזרית (מה שיסביר לפחות למה הוא חותם XOXO לכולם).

זה די ברור שעומר הוא חצי שד (לא יכול להיכנס לישראל, לא מת מטביעה). אבל אולי עדיין יכול להיות שהוא חצי שד שנולד להורים אנושיים? יהיה מאוד חבל לעומר אם הוא באמת לא יוכל לחזור לישראל אף פעם. כשגולדי תחזור לשפיות (איך לא?) היא בטח תספק תשובה.

אם עומר הוא חצי שד, אז כנראה שגם הוא (חצי) מגלם משהו. אולי הוא מגלם אחווה (פטרונוס הלברדור), כי ככה הוא אוהב את אילון (אילומר לא יעבוד כי עומר מזדעזע מהומוסקואליות) - וזה ההפך מאהבה אכזרית, שהשערתי שקורידון יכול לגלם. ובגלל זה, כשעומר ראה את קורידון באמזון, השיגעון שלו הפך אותו לקיפוד, התוצאה של חילול אחווה באהבה אכזרית.

בכל מקרה, אשמח לראות עד כמה צדקתי ועד כמה טעיתי בהמשך הסיפור, ואני בטוח שבין כך ובין כך התוצאה תהיה סיפור טוב כרגיל.

Created By Tomer
eXTReMe Tracker


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025