![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה ביניהם בעבר ואיך הם היו בהווה
פרק מספר 9 - צפיות: 4607
![]() |
פרק: |
דירוג הפאנפיק: G - פאנדום: הארי פוטר - זאנר: פנטזיה - שיפ: לילי וג'יימס - פורסם ב: 07.02.2021 - עודכן: 17.02.2021 |
המלץ! ![]() ![]() |
הפרק שלי מוקדש ל שי- לי 12 ועמית שגב של הזמן מגיבות לי ומשמחות אותי מקווה שתהנו: לילי: "היי לילי, בוקר טוב" "איפה אני?" "לילי אני מדאם פומפרי, אני המרפאה של בית הספר." "אבל איך הגעתי לכאן?" "את זוכרת? אתמול הלכת עם ג'יימס פוטר לאיזה מקום והוא אמר שאת פשוט התמותת לו בידיים, הוא מהר רץ לפה להודיע לי" "זה לא נכון!, שלשום לאחר ארוחת הערב הוא הביא אותי לאיזה שהוא חדר זה היה בלילה אני לא יודעת אם הוא עשה לי משהו אבל אתמול בארוחת הבוקר לא הרגשתי טוב וחשבתי שאולי זה משהו שהוא עשה לי אז קראתי לו ואמרתי לו שיבוא איתי תכננתי לבוא למרפאה אבל הלכנו כמעט הגענו ואז אני לא זוכרת כלום." "זה בסדר, לא קרה לך כלום" "אבל אם לא קרה לי כלום למה אני פה?" "בגלל שאת צריכה טיפה להתאושש ממה שקרה לך" "אז כן קרה לי משהו!" ואת זה כמעט צעקתי לא ידעתי מה לעשות לא ידעתי מה להרגיש עצובה, כועסת מרחמת פשוט הרגשתי שלא ידעתי כלום.
ג'יימס: "תגידו שמעתם?" קרא סיריוס "מה שמענו?" "לילי אוואנס במרפאה" "מה?" צעק ג'יימס "בואו, הולכים אליה" "מדוע?" שאל פיטר בקולו הצפצפני "כי צריך לראות מה שלומה" אמר ג'יימס בקוצר רוח "רמוס אתה בא?" "לא, אין לי איתה דיבור אז אין לי מה לבוא" "נו בוא כבר" צעק סיריוס זה היה נראה שג'יימס וסיריוס כאילו רבים מי בא אל לילי ראשון כמו דו קרב. "טוב אנחנו הולכים, אתם יודעים איפה המרפאה נכון?" "כן, אבל מה זה קשור?" שאל רמוס "כי אתם תבואו אחרינו!" אמר ג'יימס בקול טיפה תקיף שהפחיד את פיטר אז פיטר קם והלך איתם.
לילי: "היי לילי" אמר סיריוס ראשון "איך את מרגישה?" "טיפה יותר טוב" אמרה לילי כמעט בלחישה היד שלה החליקה אז ג'יימס מהר בא אליה שהיד שלה תהיה בתנוחה יותר נוחה אבל לילי ראתה שזה הוא והחזירה את ידה צמוד לגופה. "מה קרה לך?" שאל ג'יימס אחרי כמה דקות של שתיקה "אני לא יודעת אבל אולי אתה יודע" אמרה לילי בקול די עוקצני אבל ג'יימס המשיך "אני לא עשיתי לך כלום! את התעלפת לי בידיים!" צעק ג'יימס "אולי" התקשה לילי "אבל חבל שאין לי זיכרון מזה כי אולי מישהו עשה לי קסם זיכרון!" אמרה לילי בקול רגיל שאצלה זה היה נחשב צעקה פתאום מדאם פומפרי הגיעה בריצה ממשרדה ואמרה בקול חזק ותקיף: "היא צריכה מנוחה, מה אתם עושים פה זאת שעת הצהריים, צאו מהר!" מקווה שנהנתם כמו תמיד תגיבו ותירשמו ואתם מוזמנים לכתוב לי בפרטי 1298746
|
|
||||||||||
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |