אלקטו ואמיקוס קארו
אלקטו ואמיקוס קארו הם אח ואחות, אוכלי מוות נאמנים. לאחר שהלורד וולדמורט הובס על-ידי הארי פוטר במלחמת הקוסמים הראשונה, היו מאלה שלא יצאו בחיפושים סביבו, מאמינים שהוא נעלם לנצח. שניהם גם הצליחו להימנע ממאסר בכלא הקוסמים, אזקבאן.
לאחר לידתו המחודשת של וולדמורט (קרוב לוודאי שהשתתפו בה), שירתו השניים את אדון האופל פעם נוספת. בשנת 1997 הפכה אלקטו לפרופסור החדש של המקצוע חקר המוגלגים בעוד שאמיקוס לימד את אומנויות האופל (באופן רשמי נקרא השיעור התגוננות מפני כוחות האופל). שניהם הפכו לראשים המובילים של הוגוורטס מתחת לסוורוס סנייפ, מנהל בית הספר, והיו אחראים על הענשת תלמידים שהתנהגו לא כראוי. אלקטו ואמיקוס נהנו במיוחד מהסבל שהסבו לתלמידים בשיטות העינויים האכזריות שלהם, ועקפו אף את סף האכזריות של דולורס אמברידג'. היות שכך, השניים היו מאד לא פופלריים בגרפינדור, הפלפאף ורייבנקלו.
בסוף שנת 1997 השתתפו האחים בקרב על הוגוורטס. אלקטו, בזמן שחיפשה את הארי פוטר (שהתחקה אחר ההורקרוקס של וולדמורט בחדר המועדון של רייבנקלו) שותקה על-ידי לונה לאבגוד, תלמידת רייבנקלו.
מיד לאחר שירק בפרצופה של פרופסור מקגונגל, הארי הפעיל לחש קרושיאטוס על אמיקוס קארו. אלקטו ואמיקוס נקשרו כשמקגונגל השתמשה בלחש אימפריוס כדי לגרום להם לעשות כך.
לאחר מלחמת הקוסמים השנייה, בעקבות התבוסה של הלורד וולדמורט, היו האחים קארו, סביר להניח, כלואים באזקבאן (זאת בתנאי שלא נהרגו בקרב).
אלקטו ואמיקוס קארו - מבוקשים על-ידי משרד הקסמים