תסריטאי הסדרה המופלאה מדבר על העבודה במשך עשור קסום! |
גולשים יקרים!
עשור מאז פורסם הסרט הראשון בסדרת הסרטים הקסומה, תסריטאי הסדרה, סטיב קלובס, מדבר עם "New York Times" על הסדרה שהכניסה את הקופה הגדולה בכל הזמנים.
"לקחתי את ההשראה שלי מג'ו", אמר קלובס כשכוונתו לג'יי קיי רולינג. "בפעם הראשונה שפגשתי אותה היא אמרה לי: 'אני יודעת שסרטים לא יכולים להיות ספרים, אבל כל מה שאני מבקשת ממך הוא שתהיה אמין עם הדמויות'. אני מאמין שקיימתי את הבקשה הזו".
בכתבה, מספר קלובס שצפה כמה דברים שעמדו להתפרסם - הנאמנות האמיתית של סנייפ והעובדה שדמבלדור הוא הומוסקסואל. הוא גם הוא הודה שהוא טעה כמה פעמים. תחילה, חשב שהרמיוני גריינג'ר הולכת למות וכמו כן טעה לגבי החשיבות של דובי.
"לגרום לה לדבר על זה, זה פשוט מרתק לראות כמה היא יודעת", אמר. "שלחתי לה אימייל באחד מן הימים ושאלתי מה הם 12 השימושים של דם דרקונים, וב-30 שניות היא כתבה לי מה הם".
המשך גלישה מהנה,
צוות HPortal - פורטל הארי פוטר ישראלי! |
 |
|
פורסם על ידי Boleyn · 19.11.2010 · קטגוריה: הסרטים
|
|