
גולשים יקרים!
אנחנו סוגרים את שנת 2011 עם חדשות משמעותיות: הבלוג הפנימי של פארקי-השעשועים שחרר תוכניות להרחבת פארק "עולם הקוסמים של הארי פוטר" שבאורלנדו, פלורידה!
התוכניות מפורטות לפרטי פרטים והן מוגדרות כתוכניות העיקריות, אך הן עדיין רחוקות מלהיות סופיות. התוכניות הינן מסובכות, ולכן משמעותיות מספיק כדי להעניק לכם טעימה מהמחשבה הרבה שהושקעה לצורך בנייתן.
כפי שפורסם, בנק גרינגוטס יהיה מקור המשיכה החדש והעיקרי בסמטת דיאגון. סמטת דיאגון תהיה באורך של כ-150 מטרים ויהיו בה חנויות, אך לא ברור כרגע מה הן יכללו.
על הנסיעה בגרינגוטס נכתב:
"נראה שניתן לצפות לעמידה ממושכת בתור אליה, בדומה לזאת שבטירת הוגוורטס שבפארק המקורי. מתוך "מסדרון הכניסה" התור יוצא משטח הבניין לתוך אזור מוצל ואז מכוסה, ולאחר מכן נכנס ל"היכל הבנקאות". החדר הבא בתור הוא "חדר הכספות" ולאחריו "חדר הקריאה"; משם הקהל עובר אל המסדרון המוביל למשרדים, רגע לפני ההגעה ל"משרדו של ביל וויזלי". הדבר הבא שניתן לראות הוא ה"מעליות", שלוקחות אותנו קומה למעלה במטרה להגיע אל מסלולי הקרוניות שנמצאים במרכז האי.
ישנן שתי תחנות במסלול הקרוניות: תחנת עליה מתוך מרכז האי ותחנת ירידה מחוץ לבנק. ישנן שתי קרוניות תואמות, חסרות גג; כל אחת יכולה להכיל שנים-עשר איש בשורות של ארבעה. השורות מסודרות במפלס עולה, כשכל שורה גבוהה יותר מהשורה שמתחתיה, כמו באצטדיון. הקרוניות מעוצבות בסגנון ויקטוריאני, עם סורגים אישיים באזור הברכיים ושישה רמקולי "דולבי" לכל מושב, להאזנה במהלך הנסיעה."
לצפיה בסקיצה של הקרוניות לחצו על הקישורים הבאים: מבט מלפנים | מבט מאחור
ישנם עוד פרטים רבים על הנסיעה, שאותם אתם יכולים לקרוא כאן. נראה כי הנסיעה בקרוניות של גרינגוטס לא תהיה כמו כל נסיעה שגרתית ברכבות הרים; זו תהיה נסיעה שמערבת רכבת הרים ואמצעי חישה, לצד מסכי הקרנה תלת-מימדיים שיציגו את קירות האבן של המנהרה וייצרו אשליה של חלל פתוח, כך שנוכל לצפות בקרבות המתרחשים באיזור.
ספרו לנו מה דעתכם על התוכנית החדשות!
המשך גלישה מהנה,
צוות HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי.
|