![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 19 2021, 22:10 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז
הנה שני ציורים שלי מהשבוע הראשון צויר על גבי קווי המתאר של דמות שאני מאוד אוהבת מסדרה מגנובה: ![]() והשני צויר ממש על גבי התמונה המקורית: ![]() (התמונה המקורית- https://pilgrimtiles.co.uk/wp-content/uploa...boop-6-inch.jpg ) ממש אשמח לת"ביםםם :) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 22:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יפה
![]() -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 22:30 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צ-ציורונים???????????????????????
זה הדבר הכי מהמם שראיתי בחיי!!!!!!! מה זה הכישרון הזה????? הציור הראשון- ואוווווווווווווווווווווווווווווו תקשיבי זה פשוט מטורף אני מסתכלת על זה שעות יש לי כישרון אדיר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 22:37 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אהההההההההה מה זה?! ברגע הראשון חשבתי שהציור הראשון הוא תמונה זה פשוט מהמם
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 19 2021, 23:16 PM
|
||
3>
תודה לכן (חנה אמג הכי כיף לקבל מחמאות מהמומחית :התחנפותנתחנפות: ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 23:25 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לול יצא לי בטעות בהודעה הקודמת "יש לי כישרון אדיר" במקום "לך" ![]() איזו מומחית איזה תראי איזה מטורף אני חייבת כמה טיפים ממך לציור של אנשים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 20 2021, 07:02 AM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומיגאדדדדדדדדדדדדדד זה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה כך כך מציאותי אבל בקטע טובבב איזה כישרון מטורףףף ![]() ![]() ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 20 2021, 08:45 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה יפה מאוד
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 10:47 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמגגגגג
את מצירת מושלםםםםם כישרונית בטרוףףף -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2021, 16:47 PM
|
||
תודה :)
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 25 2021, 17:03 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יפה בטירוף!!!
נראה ממש מציאותי!! זו אמורה להיות נאסואדה מאראגון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |