![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 15:11 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזהרה! טריגרים להתאבדות! טופס-
אני ניקו -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 15:16 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 15:17 PM
|
||
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 15:31 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התמתחתי לאחור וחייכתי בסיפוק.
כל המטרות שמולי היו מלאות בחיצים שזרקתי במדויק. אני משתפר. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:04 PM
|
||
בהיתי בוויל.
הוא השתפר ממש. אח, אם לי היה עיסוק חוץ מלבהות בוויל כל היום.. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:12 PM
|
||
הסתובבתי לאחור לכיון ברזיית המים.
ניקו היה שם, יושב על גדר האבן. אם אני לא טועה הוא כרגע הסית את מבטו ממני. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:14 PM
|
||
למה אני כזה דפוק ומסמיק כמו מטורף!
אוך זה ממש לא אני -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:19 PM
|
||
הוא הסמיק.
אוף זה כזה חמוד שהוא מסמיק. למזלי, הייתי אדום גם ככה משיעור הקשתות, כך שלא ראו עד כמה אני בעצמי הסמקתי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:32 PM
|
||
אוך אני לא יכול לידו
טוב אני אלך לביתן. ככה אני לפחות אסמיק לי בשקט -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:33 PM
|
||
שטפתי את הפנים במים קרים.
אהו! זה מרענן. בזוית עיני ראיתי את ניקו הולך לביתן שלו ובועט אבנים. אוף באסה. רציתי ללכת יחד איתו לארוחת צהריים. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:36 PM
|
||
הדבר היחידי שחסר לי עכשיו הוא שפרסי יבוא ויתחיל לחקור אותי.
---------------------------------- זה זמן בו הם עדיין לא זוג -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:39 PM
|
||
הצצתי בשעוני.
עוד כמה דקות יש החלפת משמרות ברפאה. קיילה לא תשמח אם אאחר. ----------- כן אני יודעת הודעה זו נערכה ע"י נבוט ב Sep 9 2020, 19:39 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:42 PM
|
||
יופי לי.
בדיוק פרסי הגיע. אולי אני אצא למסע צללים למחנה יופיטר? לא. עשיתי את זה שלשום. ואתמול. אני חייב להפסיק להתחבא. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:44 PM
|
||
הספקתי להגיע למפתן המרפה בדיוק כשפניה הזועמות של קיילה הציצו מהדלת.
"וויל סולאס!" היא צווחה "איחרת בשלושים שניות". נו באמת... -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 19:58 PM
|
||
"היי פרסי..."
אוך לא בא לי עכשיו שיחה -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |