![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:02 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תעזוב אותי בשקט"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:05 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"זה לא יקרה לצערך"
"אני רוצה להסביר לך למה אני כועס עליך, וגם רוצה שתבין שלא זרקתי אותך בכלל ואני עדיין אוהב אותך" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:10 PM
|
||
"לך מפה"
קמתי והלכתי למחבוא שלי, ארון הבגדים שלי -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:12 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני לא הולך מפה, ואני רק רצה לומר לך שגם אני פגוע מאוד ממך, אבל בסדר.. זה כנראה גם ככה לא מעניין אותך"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:14 PM
|
||
חנה בבקשה תעשי שוויל יאמר לניקו לצא מהארוןןן
======================== *סניף* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:15 PM
|
||
חחחחח בוכהההה טוב!
-------------- "ניקו אני רוצה לדבר איתך נורמלי, צא מהארון" פתאום קלטתי מה אמרתי "אההההה אני מתכוון... לא כמו שזה נשמע.. כאילו!" התחלתי לצחוק בלי שליטה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:17 PM
|
||
"אני כבר יצאתי מהארון מזמן. וגם שנישקתי אותך מול כולם במדורה"
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:19 PM
|
||
"אני יודע אהוב" אמרתי וניסיתי להפסיק לצחוק.
ניגשתי לארון ותפחתי אותו "התכוונתי שתצא מפה כדי שאוכל לדבר איתך ולראות אותך" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:20 PM
|
||
"אל תקרא לי ככה"
הרגשי שהדמעות יוצאות -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:23 PM
|
||
"אבל אני אוהב אותך ניק" ניגבתי לו את הדמעות בשרוולי "אני פשו כעסתי עליך נורא אז זה יצא לי, אתה מבין? אני נשבע שלא אעשה את זה עוד פעם"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 08:34 AM
|
||
"אתה לא אוהב אותי, אתה שונא אותי. שלא תחשוב שלא ראיתי את הפרצוף שלך. המבט שלך שהסתכלת עליי היה מלא בתועבה"
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 14:01 PM
|
||
"לא נכון! אני בחיים לא אסתכל עליך ככה! ואני מצטער שאמרתי לך שאני שונא אותך. אני ממש ממש מצטער, בבקשה תסלח לי"
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:10 PM
|
||
"צילמתי את המבט שלך! בוא! תראה" צעקתי והדמעות נזלו ממני
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:15 PM
|
||
לא רציתי לראות את התמונה כי ידעתי שיש משהו בדבריו של ניקו.
"ניקו בבקשה תשכח את זה אוקי? אני מצטער ממש! אני פשוט הייתי פגוע" "ואני עדיין" לחשתי לעצמי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:15 PM
|
||
"אני לא יכול לסמוך עלייך.... פשוט לא"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |