![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 23:25 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי שסידרתי כמה דברים בביתן שלי ומיניתי את קיילה לאחראית יצאתי למרפאה
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 23:26 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"וויל התקלחתי ממש קצת זמן! רק שעה! הכל כדי שלא תדאג. אז אם אני אהיה מסריח בטירוף במסע, זו אשמתך"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 23:30 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ואוו ניקו! אני חייב ללמד אותך קצת מה זה מקלחות קצרות! כשאני רק הגעתי לפה הייתי איזה חודש בביתן הרמס. שם אתה מתקלח שלוש דקות לפני שרוצחים אותך כי גמרת את המים"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 23:30 PM
|
||
"הייתי כמה זמן בהרמס ואז ברחתי מפה לשנה וחצי"
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 23:31 PM
|
||
"זו הייתה שנה וחצי שבקושי ישנתי בה אגב, מה שמזכיר לי למה אמרתי לך לבוא לפה"
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 23:41 PM
|
||
"נו"
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 23:43 PM
|
||
"קח את הכדורים האלו" הבאתי לו קופסא "זה יעזור לך לסיוטים"
"אתה יודע בכלל זה למה חזר לך פתאום?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 22:08 PM
|
||
"תודה"
"כנראה בגלל המסע חיפושיים הקרב ובא" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 22:13 PM
|
||
"מממ אוקי לילה טוב"
"אני אבוא להעיר אותך בבוקר" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 22:15 PM
|
||
"לילה טוב ווילי"
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 22:16 PM
|
||
סימנתי לו לב עם הידיים ונעלתי את המרפאה.
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 23:04 PM
|
||
אני יודע שאני אשן טוב הלילה
תחושה -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 23:06 PM
|
||
אחרי שהחבאתי את המפתח מתחת לשטיח בכניסה הלכתי לביתן שלי וארזתי עוד כמה דברים חשובים למסע, כולל הדף עליו כתבתי את הנבואה.
בסוף הלכתי לישון כמעט לפנות בוקר. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 23:22 PM
|
||
ארזתי לי כמה בגדים ואת הסכין שלי ועוד כמה דברים והלכתי לישון.
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 23:24 PM
|
||
ברגע שהשמש העירה נאלצתי לקום בגלל חוסר הווילונות, למרות שבקושי הצלחתי לפתוח את העיניים מעייפות.
הערתי את קיילה כדי שתהיה במקומי במשמרת במרפאה והלכתי להתארגן. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |