![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:32 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב יאללה אני הולכת להפציץ כאן הודעה ארוכה, עוד מעט אערוך אותה
----------- נגשתי לדלפק והתעלמתי מכמה אנשים שנעצו מבטים בניקו הישן לי בידיים "כמה יעלה חדר ללילה?" שאלתי את הסדרנית הנחמדה ואז שילמתי לה כמה דולרים מתיקו של ניקו ועליתי לחדר מספר 220. לא היה לי מושג איפה אנחנו בכלל, אבל זה בטח די רחוק מהמחנה כי אנחנו יצאנו בבוקר ופה כבר שקיעה. השכבתי את ניקו על המיטה. לא פלא שהוא מותש כל כך אחרי המסע הארוך הזה. התלבטתי אם ללכת לישון פשוט או להתקשר לאפולו עם הדרכמת זהב שלי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:34 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
----------------- ישן -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:37 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי
---------- ניקו התהפך כל רגע. רק שלא חזרו לו הסיוטים. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:39 PM
|
||
*בוקר*
"אני רעבבבבב" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:41 PM
|
||
פקחתי את עיני בבהלה
"ממ...מה?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:43 PM
|
||
"אוכללללללללללללל"
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:47 PM
|
||
"יש לך זעזוע מוח או משהו?"
קמתי בעייפות והתיישבתי על המיטה, משפשף את עיני. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:50 PM
|
||
"אוכל! עכשיו! ניקו אוכל רוצה!!!"
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:51 PM
|
||
"אני די בטוח שמשהו משובש אצלך, אבל אם תתארגן נרד לארוחת בוקר שמגישים עוד מעט בקפיטריה למטה"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:56 PM
|
||
"אוכללללללללללללללל"
"עכשיווווווווווווווווווווו" *מבט של טירוף* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:57 PM
|
||
*מבט מבועת*
"אוקי אוקי" הוצאתי מהר מהתיק שקית תפוצ'יפס גדולה "זה ירגיע אותך עד שנרד?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 22:59 PM
|
||
"אוכל!"
חטפתי את השקית *אכילה* "אה היי ווילי" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 23:03 PM
|
||
נאנחתי
"העילפון הרעיב אותך?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 23:03 PM
|
||
"אכן"
"הרגשתי שאני עומד למות" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 23:06 PM
|
||
התיישבתי לידו "איך אתה מרגיש עכשיו?"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |