![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:18 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא נראה לי שאתה רוצה מחר, אתה תאהב אותה ממש"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:22 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"טומורווווו טומורווווו איי לאב יו טומורוווווו"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:24 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה חמוד בצורה בלתי מתוארת
"תפסיק את זה מהר" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:25 AM
|
||
"משהו ממשההווווווווו"
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:26 AM
|
||
נשכבתי על המיטה והתחלתי לבעוט באוויר ולצווח
פתאום קמתי במהירות "אתה חושב שאני שיכור?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:28 AM
|
||
" אני קורא תיגר על ארטמוס פופר, לעולם לא תנצח!!!!!!!!!!!&#"
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:31 AM
|
||
"מהההההה" צעקתי וזרקתי עליו כרית
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:33 AM
|
||
"מה זאת אומרת מה?!?!?! אין לך מה לומר- אז אל תאמר!"
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:36 AM
|
||
"אני לא אומר אני רק זורק" זרקתי עליו שמיכה וגילגלתי אותו בתוכה כמו נקניקיה
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:38 AM
|
||
"למה אפחד לא הגיב לי בסיפור שכתבתי הנערה ללא שקרים , הערפד , ללא אהבה הוצאתי תנשמה שלי עליו ואפחד לא מתייחס" *בכי בכי* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:39 AM
|
||
"מה???? אתה כתבת סיפור ולא הראית לי?"
למה הוא כזה חמוד "אני" *נשיקה* "אקרא אותו" *נשיקה* "ואגיב לך" *נשיקה* "אוקי?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:41 AM
|
||
"ריספקט, י'משועממם!"
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:42 AM
|
||
"אל תבכההההה" *יפחה*
"אעעע לא לבכות קח עוד יין" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:43 AM
|
||
במקום להתווקח אם אני עז או עיזה בואו נהרוג אנשים"
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 00:44 AM
|
||
"במקום להרוג אנשים בא נלך לבלות"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |