![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 98 99 [100] 101 102 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 00:43 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מתנה מתנה מתנה"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 00:45 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקי זה כבר מוזר"
"יש לך עוד משהו להגיד חוץ מזה?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 00:46 AM
|
||
"אני רוצה צעצוע של מקדונלטס. אבל בעוד שנה אני רוצה את זה"
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 00:46 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"למה לא עכשיו?"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 09:09 AM
|
||
"כי לא רוצה עכשיו"
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 10:10 AM
|
||
"אני אפילו לא אנסה להבין למה"
"אה ואגב, בהתחלה רציתי לקנות לך משהו חמוד אחר, אבל אז לא הייתי בטוח כמה תאהב אותו, אבל בסוף הוא היה מדי חמוד אז קניתי גם אותו לשנינו, רוצה לראות?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 09:35 AM
|
||
"כןןכןכןכןןכן"
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 14:34 PM
|
||
"אוי שיט שכחתי את זה בחדר שלנו"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 20:34 PM
|
||
"נו באמתתת"
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 20:39 PM
|
||
"חיח סורי"
"רוצה ללכת לראות סרט?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 20:40 PM
|
||
"אני עייףףף"
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 20:42 PM
|
||
"כבר?" *גיחוך*
"בכל מקרה, זה היום שלך אז פשוט תגיד מה בא לך ונעשה את זה, אוקי?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 20:44 PM
|
||
"קיי"
"תעשה לי שק קמח" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 20:45 PM
|
||
"אתה כבר אחרי כל הפסטה הזו"
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 20:46 PM
|
||
"נווווו"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |