![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 20:00 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוף תרגעי" אמרתי והפלתי את הקשת הכבדה שלי על אחת המיטות.
"אני צריכה ללכת" אמרה קיילה "אין חצויים פצועים בינתיים, אבל צריך לסדר את ארון התרופות". -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 20:01 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תקשיב פרסי, אין לי מצב רוח לשיחה. אתה יכול ללכת?"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 20:03 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ביי" נאנחתי ועשיתי את עצמי ניגש לארון תרופות.
ברגע שהיא יצאה קרסתי על כיסא מזדמן והשענתי את ראשי על שידה שעל יד אחת המיטות. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 20:06 PM
|
||
יופי פרסי הלך.
הממ איזה תירוץ יש לי כדי לבהות בוויל? אה! לפצוע את עצמי! לקחתי את החרב שלי, ושרטתי שריטה קטנה על הברך. דידתי למרפאה בעודי מדמם -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 20:08 PM
|
||
רעש של חריקה נשמע מכיוון הדלת והקפיץ אותי.
לעזאזל! אי אפשר כבר לישון בשקט. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 20:08 PM
|
||
"היי"
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 20:12 PM
|
||
זה ניקו?
אוהו כן. אני מזהה את הקול שלו גם אם העיניים שלי עצמות כי הרגע התעוררתי משינה על כיסא במרפאה. וכמובן, הוא מדמם. "היי ניקו" הודעה זו נערכה ע"י נבוט ב Sep 9 2020, 20:12 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 20:13 PM
|
||
חח.
וויל נראה כאילו עכשיו הוא קם משינה -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 20:24 PM
|
||
"מה עשית הפעם?" נאנחתי.
לא שאני מתלונן שהוא פה.... -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:17 PM
|
||
"עשיתי אימון לחימה בחרב עם פרסי ונפצעתי"
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:27 PM
|
||
"אהמ..." נגשתי אליו והרמתי את זרועו.
"החתך ישר מידי" הרמתי גבה. "מה קרה באמת, ניקו?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:28 PM
|
||
"כלום..."
הסמקתי. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:38 PM
|
||
זה כזה מאמי כשהוא מסמיק.
אופס! וויל תשלוט בעצמך! "שב פה" הצבעתי על מיטה קרובה "אני אביא חומר חיטוי" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:43 PM
|
||
"אתה גיי?"
אופסי. לא התכוונתי להיות כזה ישיר... -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:45 PM
|
||
"מ...מה?" הסתובבתי אליו.
אם אני לא טועה, לא... אני לא טועה. אני נראה כמו עגבניה. הבטתי על ניקו בהלם. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |