![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 104 105 [106] 107 108 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 20:54 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״רגע מה״
״אין מצב שאתה אישה״ -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 20:56 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא"
"מה" "ניקו אל תהיה מטומטם" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 20:56 PM
|
||
״אז מה״
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:00 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"חכה אני צריך להירגע קודם שחשבת בכלל שיש סיכוי שאני אישה" יללתי מצחוק
"אוקי אוקי אז... אבא שלי דיבר איתי לפני כמה זמן, ביום הזה שכירון שלח אותי לאולימפוס לשליחות" "ואממ.. הוא יודע עלינו כמובן... אז הוא עשה לי את השיחה המביכה שבה הוא הזהיר אותי לא לעשות איתך דברים מסוכנים אממ" "קיצור... הוא אמר שהאלים החליטו לתת לנו מתנה, כשנחליט להתחתן, הם יתנו לנו את האפשרות ללדת" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:01 PM
|
||
״אה חיחי״
״אני רוצה להיות בהריון!״ ————————— בואי נעשה בעוד כמה זמן 3 שנים אחר כך -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:03 PM
|
||
אמג ניקו בהריון אעאעאע אעאעאעא עאעאעאע אעאעעא אעאעא פאנירליזם
סבבה עוד כמה תגובות ------------------- "זה יהיה קשה ניקו. זה לא מקסים כמו שזה נשמע, להיות בהריון" "אוף אני כל כך רוצה שנהיה מספיק מבוגרים להציע לך נישואין" נישקתי את צווארו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:04 PM
|
||
בואי נעשה בקצרה את מסע החיפושים שלהם. יותר כיף שרשור קטשי
—————— ״אבל אתה תשרת אותי״ ״לא , אני אציע לך נישואין״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:08 PM
|
||
אז נדלגה עליו כי גם ככה באמצע קפצנו לימולדת של ניקו
---------- "ממש לא" "אני מציע לך!" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:15 PM
|
||
כע
—— ״תמשיך לחלום״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:22 PM
|
||
"אני לא יכול לסבול את המחשבה שאני לא אהיה זה שמציע"
"יש לי כבר הכול בראש כולל איפה זה יהיה ואיזו טבעת" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:22 PM
|
||
בסוף נעשה שזה יהיה בחתונה של פרסי
—————-:- ״מעצבן״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:30 PM
|
||
סבבי
------------- "אני אכין לך משהו שיפצה על זה שאני מעצבן" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:41 PM
|
||
״אתה לא״
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:44 PM
|
||
"אנחנו עוד נראה" אמרתי לאוזנו וציחקקתי כשהוא התחיל לרעוד
----------- קפיצה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:47 PM
|
||
נעשה עכשיו אחרי שבוע
————- ״הו סוף סוף סיימנו עם המסע חיפושים הזההה״ -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |