![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 108 109 [110] 111 112 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:03 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן
——————- ״הוא אמר כן הוא אמר כן. אח שלנו מתחתן״ -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:04 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם קפצו לחבק אותנו ולהריע
כאבה לי הבטן מרוב צחוק כשניקו אסר עליהם לחבק אותי עד שאני מתלבש -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:05 PM
|
||
אחרי כל החגיגות אני ו-וויל ישבנו בחדר אפולו כי אחרי הצעת הנישואין לא ירשו לנו להיות בבקתה לבד.
״אז.... מתי נתחתן?״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:06 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"חלמתי על זה במשך חמד שנים ופתאום עכשיו קשה לי לעכל"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:07 PM
|
||
״כנל״
״היי! נזכרתי במשהו! נכון היה את המסע חיפושים? אז כתבנו במחברת את כל הדברים שאנחנו רוצים לחתונה! כולל פרטים והכל״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:09 PM
|
||
"באמת??? יש לך את זה?" שאלתי בהתלהבות
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:09 PM
|
||
״כןןןןן״
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:10 PM
|
||
"ואוו אני חייב לראות!"
ניקו הוציא מחברת מרוטה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:11 PM
|
||
״אוקיי. אנחנו אמורים להתחתן ביום האהבה שזה יוצא בעוד חודש״
״באולם בלה בלה בלה״ ״בנות אפרודיטה ידאגו לתלשובות״ ״וכו״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:13 PM
|
||
"אני אלבש חליפה כחולה, ואתה חליפה שחורה עם ורד אדום"
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:13 PM
|
||
״בנות אפרודיטה מחליטות״
———— בואי נקפוץ ליום לפני החתונה -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:17 PM
|
||
"אני כבר אדאג שזה מה שתלבש"
------------ קפיצהההההההה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:17 PM
|
||
״ווילייייי כמה אתה מתרגש?״
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:18 PM
|
||
ידעתי שאם אפתח את פי אני אבכה מהתרגשות
נשכתי את שפתי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:19 PM
|
||
קיפצצתי מרוב התרגשות
״בוא נלך לישוןןןןןןן ככה לא יהיו לנו שקיותתתתתת״ -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |