![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 113 114 [115] 116 117 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:20 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניקו היה כל כך חתיך שנראה לי היו לי לבבות בעיניים
"אה......" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:21 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״מה״
״אני לא בבוקסר כרגע נכון?״ -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:22 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נע"
"אבל אתה נראה מדהים" לקחתי את היד שלו והנחתי אותה על החזה שלי "מרגיש?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:23 PM
|
||
״את השרירים שלך? כן״
״נווווו בוא כברררר״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:25 PM
|
||
"את הלב שלי טיפשון"
בנות אפורודיטה סידרו שוב את החולצה שלי ואז הודיעו שאנחנו מאורגנים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:27 PM
|
||
״יאללה עפנו״
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:28 PM
|
||
"רק שאני לא אהיה גרוע לגמרי"
יצאנו מהביתן לכיוון הגבעה שם חיכה לנו ג'ייסון עם הרכב שיקח אותנו לאולם -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:29 PM
|
||
״אני מתרגשששש״
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:31 PM
|
||
"אני יותר"
התיישבתי על יד ניקו במושב האחורי "זה אשכרה.. אמיתי" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:32 PM
|
||
״נכון.... ״
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:34 PM
|
||
החזקתי בידו של ניקו כל הנסיעה עד האולם
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:37 PM
|
||
*החתונה*
״האם אתה, ניקו די אנג׳לו, בן האדס, תיקח את וויל סולאס, בן אפולו לבעל כחוק וכדין בטוב וברע בעושר ובעוני ובעולם ובקיצו?” ״אני מסכים.״ חייכתי ״האם אתה, וויל סולאס, בן אפולו, תיקח את ניקו די אנג׳לו, בן האדס לבעל כחוק וכדין בטוב וברי בעושר ובעוני ובעולם וקיצו?״ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:42 PM
|
||
"כן" אמרתי בקול חנוק ואז כחכחתי בגרוני כדי לא להיות מביך "אני מסכים"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:42 PM
|
||
״אתה מוזמן לשבור את הכוס״
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 22:44 PM
|
||
"ביחד?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |