![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 115 116 [117] 118 119 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:08 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אנחנו נצטרך לבקר באולימפוס מחר בשביל זה
בינתיים יש לנו את כל הלילה רק שלנו" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:10 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״לא תכננו את ירח הדבש!!!״
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:12 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקי אוקי תקשיב רגע"
"אבא שלי יביא לנו את המתנה, אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להשתמש בה מיד. ברגע שנשתמש בה אתה תיכנס להריון, ואנחנו לגמרי יכולים לקחת את הזמן לפני שנתחיל עם זה" "רק היום התחתנו, אנחנו לא צריכים להזדרז" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:13 PM
|
||
״אבל ירח דבש!״
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:14 PM
|
||
"בגלל זה אני אומר שכדאי שנחכה עם זה"
"הריון זה קשה ויסבך את הכול" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:20 PM
|
||
״אני יודעע״
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:21 PM
|
||
"אני נכנס להתקלח אוקי?"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:22 PM
|
||
״תהנה אהובי״
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:23 PM
|
||
"אל תתגעגע יותר מדי" *נשיקה*
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:24 PM
|
||
״מואה״
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:24 PM
|
||
"רק לא זה"
נשיקתי אותו שוב בחזקה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:26 PM
|
||
״פוווווו אתה מסריח״
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 23:28 PM
|
||
"זה האלכוהול"
ליקקתי את שפתו התחתונה "זה מאוד מסריח?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 08:53 AM
|
||
"איכאיכאיכ"
"בעעעעעע" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 10:02 AM
|
||
"אופ נו אני אלך להתקלח"
"אבל אחר כך אתה חייב לי נשיקה רצינית" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |