![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:12 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקיי, אז יציבה. תחזיקו את החרב ככה"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:14 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא כל כך חמוד
בא לי לנש... מה וויל? מה יש לך? סתום אחד -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:14 PM
|
||
"עכשיו תנו מכה!"
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:19 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבין בכלל איך יש לו כוח לתת כאלו מכות חזקות אם הוא לא אוכל כלום...
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:20 PM
|
||
"תהרגו את הבובה! קדימה!"
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:22 PM
|
||
"קדימה ניקו!" עודדתי אותו.
אופס נראה לי אני מביך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:23 PM
|
||
"הא יאאאאא"
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:26 PM
|
||
הוא ריטש את כל הבובה לחלקים בהניף יד אחת.
אני עומד להתעלף ממנו. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:27 PM
|
||
טוב אני מזיע מידי....
הורדתי חולצה ושפכתי עליי מים -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:29 PM
|
||
כדשלחעכקן'ע
אני מת סופית. הוא. הוריד. את. החולצה. מיהרתי לסגור את פי במהירות לפני שמישהו ישים לב -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:30 PM
|
||
"טוב תתחלקו לזוגות ותעבדו"
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:32 PM
|
||
אוף.
בסוף פרסי לא ענה לי איך להתגבר על מישהו שאין לי סיכוי איתו. בסוף אני אמות כשאני מאוהב בניקו די אנג'לו, שמן הסתם מאוהב לו בבחור אחר, חתיך ומצחיק. לא סתם במישהו כמוני. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:33 PM
|
||
"היי וויל"
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:34 PM
|
||
"היי ניקו, היית מעולה"
וכמובן, אני חייב להסמיק. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2020, 16:35 PM
|
||
"נה..."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |