![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:48 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי ניקו!
"אתה תמיד בוהה בנים, ולא יצאת אף פעם עם מישהי..." -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:50 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אה, זה... טוב, אהמ.." גימגמתי.
יופי וויל. כל הכבוד. ניקו בטח צוחק עלי עכשיו. גרדתי בעורפי במבוכה. "למה אתה שואל". תשובה מושלמת להתחמקות. לא כן ולא לא. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:52 PM
|
||
"אה..."
*שתיקה מביכה* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:55 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתיקה מביכה השתררה.
"אה כן," התקרבתי אליו "היד שלך". הרמתי שוב את זרועו כדי למרוח על החתך העמוק את החומר חיטוי. איך ניקו קלט משהו שלי לקחו כמה שנים טובות להבין? שאני גיי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 21:56 PM
|
||
"אתה מפוזר רצח. אני מדמם מהרגל"
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:05 PM
|
||
"מ.. מה?" התנערתי ממחשבותי.
ניקו צודק. רגלו דיממה מהברך. איך הוא נפצע כל כך מהר? "טוב, תשכב הרגע במיטה. אתה לא זז מפה בסנטימטר!" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:06 PM
|
||
"מותר לי לנשום?"
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:14 PM
|
||
"לא" נהמתי ופשפשתי בערמת התחבושות.
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:17 PM
|
||
"אתה בסדר...?"
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:20 PM
|
||
"כן, בטח" עניתי.
על מי אתה עובד וויל? מצאתי את התחבושת וקרסתי על המיטה. מזל שהרגליים של ניקו קצרות, ככה היה לי מקום. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:23 PM
|
||
"אל תשקר לי"
"אני יודע לזהות שקרים" כי אני שקר אחד גדול... -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:27 PM
|
||
מה חשבתי לעצמי בכלל להסתיר את זה?
אני כל כך שקוף. "זה רק ש..." נאנחתי. הודעה זו נערכה ע"י נבוט ב Sep 9 2020, 22:27 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:27 PM
|
||
"מה?"
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:30 PM
|
||
"אוי, היד שלך" קראתי, מנסה לשנות נושא.
אני לא יכול סתם ככה לבוא לניקו ולספר שלו שאני גי! טפטפתי את החומר חיטוי על הפצע. ניקו עיווה את פניו בכאב. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2020, 22:31 PM
|
||
"הברך"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |