![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:35 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן..." השפלתי מבט
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:39 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אה.. ואוו!"
"אהמ..." גרדתי בעורפי במבוכה "גם אני אוהב אותך, ניקו". -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:55 PM
|
||
לפתע הפנים שלי התקרבו לפנים של וויל
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 16:59 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניקו התקרב אלי. מעצמו.
זה אומר הרבה. הוא בחיים לא מתקרב לאנשים. הרשתי לעצמי לשים את ידי מתחת לסנטרו ולהרים את פניו. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:01 PM
|
||
לפתע השפתיים שלנו נפגשו
זה היה יכול להיות נשיקה מושלמת רק אם לא כל ילדי אפרודיטה בהו בנו -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:05 PM
|
||
נישקתי אותו ברכות, כאילו היה עשוי מחרסינה.
הייתי צריך להתכופף כדי להגיע לגובה שלו. הרגשתי שאם הוא עוזב אותי אני מתעלף -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:06 PM
|
||
ילדי אפרודיטה צעקו בפה אחד-
הווווווווווו! לא יככולתי עם זה אז התנתקתי מוויל "סליחה..." -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:08 PM
|
||
ניקו התנתק.
"בא נלך. פרטיות" הקול שלי יצא נורא צרוד. זה חלום מה שקורה לי עכשיו. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:12 PM
|
||
"אוכל קודם. פסטה רוזה. אורז בסמתי"
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:14 PM
|
||
"אני לא מאמין! אתה רוצה לאכול!"
"נשיקות עושות לך תאבון?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:15 PM
|
||
"כן... וגם יצאתי מהדיכאון"
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:17 PM
|
||
"אווו זה כל-כך נחמד"
חיבקתי אותו בכוח. כמה זמן חלמתי לעשות את זה.... -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:17 PM
|
||
"הצלעות"
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:19 PM
|
||
"כןכן"
הרפתי מעט. "אני יכול לנשק אותך?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2020, 17:20 PM
|
||
"אוכל קודם"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |