![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:40 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מממ?"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:42 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לספר לו או לא?
אוף! "ניקו?" ------------------ ניקו יצא מהארון או לא? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:43 PM
|
||
יצא, יצא
------------- "מה?" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:44 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי, הנה זה בא!
"ניקו, אני חושב שאני גיי". זהו! אמרתי את זה! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:45 PM
|
||
"למה אתה חושב ככה?"
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:46 PM
|
||
"אוף נו"
"אתה בעצמך מנית כמה סיבות לפני רגע...." -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:47 PM
|
||
"כן, אבל יכול להיות שיש עוד סיבות"
"תקשיב לי, אני חוויתי את זה על בשרי" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:48 PM
|
||
"טוב.. אני חושב שאני גיי כי... כי.. אני אוהב ב-"
"לא, עזוב את זה... זה כלום". -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:49 PM
|
||
"טוב."
"אני אתנהג כמו ג'ייסון ולא אחטט כל כך" "אתה יכול פשוט לרפא לי את הברך?" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:51 PM
|
||
"פחחח, כי ג'ייסון לא חופר בכלל"
"כן ברור". כרכתי בעדינות תחבושת נקייה סבב החתך. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:52 PM
|
||
"בהתחלה הוא לא חיטט"
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:53 PM
|
||
"זה אומר שבהמשך תחטט?" בררתי.
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:54 PM
|
||
"כן" אמרתי בקול הכי זדוני שלי
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:55 PM
|
||
"אוי לי!"
"טוב, אסור לך לאמץ את הרגל לפחות שבוע" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:55 PM
|
||
"נחשוב עליך"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |