![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:58 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ניקו!" אמרתי בקול מזהיר.
"תשבע בסטיקס או שאאלץ אותך להשאר במרפאה!" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 15:59 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא"
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:11 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקי, אתה בחרת"
"זאת הולכת להיות המיטה שלך למשך השבוע הקרוב ואתה לא יוצא לשום מקום ללא רשותי" "בפקודת הרופא" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:30 PM
|
||
"המ. לא נראה לי"
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:31 PM
|
||
"מטרת החיים שלך זה לאמלל אותי. אני צודק?"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:32 PM
|
||
"אה.... לא"
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:34 PM
|
||
"אני בסך הכל דואג לך, אתה יודע"
"אני אהיה עצוב אם מצב הרגל שלך יחמיר" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:42 PM
|
||
"אתה בן אפולו. פשוט תשים לך קצת חומר ריפוי"
"רגע מה" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:45 PM
|
||
אופס.
הסמקתי ברמות "אה..." "יש ארוחת צהריים עכשיו". כל הכבוד וויל! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:46 PM
|
||
אוך למה הוא כזה חמוד שהוא מסמיק?!
"אתה מסמיק" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:48 PM
|
||
"אני לא"
"זה רק ש... יש לי פריחה כזאת" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:48 PM
|
||
"שמענו עליך"
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:51 PM
|
||
הסתובבתי לאחור כדי שניקו לא יראה את הפנים שלי.
למה אני אוהב אותו בכלל? לא יכולתי להתאהב במישהו שיכול להחזיר לי אהבה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
אוך ניקו
הוא שונא אותך עכשיו! -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Sep 10 2020, 16:53 PM
|
||
"אה..."
"אז אתה רוצה לבוא לאכול צהריים?" הסתובבתי אליו אחרי שהאדמומיות בלחיים נרגעה קצת. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |