![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (132) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 14:00 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*לחישה* "אתה כישרון מבוזבז במשחק"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 14:00 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*לחישה* ״תודה״ *שיעול ענקי באוזן של וויל*
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 14:08 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"איכ!"
"ניקו תרגיע עם זה" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 16:29 PM
|
||
״טוב טוב״
*שיעול* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 16:33 PM
|
||
"רוצה שנלך למרפאה או שאמציא תירוץ למה אני חייב דווקא לטפל בך בביתן שלי?"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 23:21 PM
|
||
״מרפאה עדיף״
*שיעול* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 23:23 PM
|
||
"אוקי אוקי אז מרפאה"
לקחתי את היד של ניקו והלכתי לכיוון המרפאה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 17:57 PM
|
||
*שיעולים*
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 17:58 PM
|
||
"בסוף אני עוד אחשוב שבאמת נדבקת"
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 17:58 PM
|
||
"מצוין"
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 18:01 PM
|
||
"ניקו? אתה באמת נדבקת?" שאלתי בבהלה
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 18:02 PM
|
||
"מטומטם"
"אם גם אתה תחשוב אז זה יהיה יותר אמין" *שיעולים* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 18:04 PM
|
||
"בגלל זה אני משחק את עצמי שאני חושב שנדבקת, אבל אתה לא צריך להשתעל כשאין פה אף אחד, בסוף זה יכול להידבק לך בתור טיק"
פתחתי את דלת המרפאה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 18:13 PM
|
||
"אוי תסתום אתה"
*שיעוליימים* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 18:32 PM
|
||
"אני לא אסתום חיחיחי"
קרסתי על אחת המיטות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |