![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 19:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוליביה רודריגו olivia rodrigo ![]() שם: אוליביה איזבל רודריגו Olivia Isabel Rodrigo תאריך לידה: 20 בפברואר 2003 (בת 19) מקום הלידה: פריז ז'אנר: פופ שנות פעילות: 2006–היום (כ־15 שנים) חברת התקליטים: אינטרסקופ מידע כללי: ![]() אוליביה רודריגו נולדה בטמקולה, קליפורניה, להורים ממוצא פיליפיני, אירי וגרמני. מאז שהיא הייתה מאוד קטנה השתתפה בהצגות ומחזות בית ספר, וכאשר הייתה מאוד צעירה לוהקה לתכנית טלוויזיה שבעקבותיה היא ומשפחתה עברו לגור בעיר מורייטה, קליפורניה. כאשר היא הייתה בת 16, בנובמבר 2019, לוהקה לסדרה של המחזמר "היי סקול מיוזיקל". היא כתבה שניים מהשירים בפסקול הסדרה, all i want, שיר שזכה לפופולריות רבה, בעיקר בשנה האחרונה, וjust a moment, יחד עם ג'ושוע באסט, שנהיה בן זוגה. לאחר פרידה שאוליביה לקחה מאוד קשה, היא הוציאה את שירה הראשון, "Drivers License", שמדבר על רשיון הנהיגה שקיבלה לאחרונה וכיצד הוא "מתקשר" לפרידה מבן הזוג שלה. ב8 בינואר 2021. תוך שבוע,השיר שבר את שיא ההשמעות של ספוטיפיי פעמיים עבור מספר ההשמעות היומי הגבוה ביותר לשיר שאינו שיר חג ב11 בינואר, לשיר היו מעל 15.7 מיליון השמעות עולמיות בספוטיפיי, ויום אחרי יותר מ17 מיליון השמעות עולמיות של השיר. במצעד הבילבורד הוט 100 ובמצעד הסינגלים הבריטי, הגיע השיר היישר אל המקום הראשון. חשוב לציין שהשיר קיבל גראמי על ביצוע הסולו הטוב ביותר, בטקס פרסי הגראמי של אותה השנה. ב1 באפריל 2021 היא הוציאה לאור עוד סינגל, "Deja Vu" שגם מדבר על הפרידה ועל בת זוגתו החדשה של האקס שלה. השיר הגיע למקום 8 במצעד הבילבורד הוט 100, מה שהפך אותה לאמנית הראשונה ששני הסינגלים הראשונים שלה נכנסו לעשירייה הפותחת של המצעד. הסינגל השלישי שלה, "Good 4 U" יצא לאור ב14 במאי. השיר הרבה יותר פופי ו"כועס" מאשר שני השירים הקודמים, ובעקבות השיר הזה יצא אלבום הבכורה שלה, Sour. האלבום זכה במלא הישגים מטורפים. הוא שבר את שיא ההשמעות של ספוטיפיי לאלבום של אישה בשבוע הפתיחה, עם 385 מיליון השמעות, והאלבום הפך לאלבום הנמכר ביותר של אישה בארצות הברית לשנת 2021, עם295,000 עותקים שנמכרו במדינה. בבריטניה, שבר האלבום את שיא ההשמעות בפלטפורמות הסטרימינג לאלבום בכורה בשבוע הראשון, עם כ-45.7 מיליון השמעות. באירלנד, הפכה רודריגו לאמנית הראשונה בהיסטוריה ששלושה משיריה נמצאים בראש מצעד הסינגלים.בארצות הברית ובקנדה, כל 11 שירי האלבום נכנסו למצעדי הסינגלים ל-30 המקומות הראשונים. Sour ו-"Drivers License" היו שניהם האלבום והשיר, בהתאמה, הכי מושמעים בשנת 2021 בספוטיפיי העולמית. דיסקוגרפיה drivers license קישור ![]() deja vu קישור ![]() good 4 u קישור ![]() happier קישור ![]() brutal קישור ![]() jealusy, jealusy קישור ![]() traitor קישור ![]() hope ur ok קישור ![]() favorite crime קישור ![]() 1 step foword, 3 steps back קישור ![]() חוות דעת אישית: אוליביה מדהימה. כמו כל זמר פופולארי, בהתחלה ממש שנאתי אותה, אפילו בקושי שמעתי שיר שלה, רק אחותי אמרה לי שהקליפ של גוד פור יו קריפי ושהשיר פופ גרוע. לאחרונה, אמרתי לעצמי, "מאיה, אולי תנסי לשמוע אוליביה רודריגו? היא ממש בסגנון שלך". אז הלכתי לטלפון, חיברתי את האוזניות, והתחלתי לשמוע את אלבום sour. התאהבתי באלבום, ממש אהבתי את אוליביה. היה איזה שבוע שפשוט שמעתי את סאוור ברצף למשך מלא זמן, זה היה מקסים. אני עדיין די עושה את זה. אז אחרי הסיפור "איך הכרתי" הרגיל שלי - הגענו לחלק הזה שבו אני אומרת כל מיני דברים על השיר האהוב עלי ודורשת מכם לשמוע את אוליביה. ידוע שאני גרועה בחלק הזה, אבל אני בכל זאת צריכה לעשות אותו, לצערי. השיר האהוב עלי שלה... אני חושבת שזה jealousy jealousy. אני ממש אוהבת אותו, הוא משלב בין פופ לבין סגנון רגוע יותר ואני מאוד אוהבת את זה. אז תשמעו אוליביה!!! תורם לשגרת חיים טובה. אה אה אה נזכרתי בעוד משהו שבזכותו הגעתי ללשמוע את אוליביה. אממ אז מסתבר שהקצב והגיטרות של good 4 u זה אותו קצב וזה של misery bisnuss של פאראמור שזו להקה שאני מאוד אוהבת, ואני חושבת שזו אחת הסיבות שאני מתחברת גם לאוליביה וגם לפאראמור. אז שיהיה לכם יום טוב ותשמעו סאוור 3> ![]() ![]() ![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 19:32 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחיים לא שמעתי שירים של הזמרת הזאת.
הסיקור המאד מושקע הזה עשה לי חשק לגגל אותה קצת אבל- את כבר הסברת עליה הכל. פשוט סיקור מהמם! מעוצב יפה וכתוב מושלם. תעשי עוד סיקורים! קיצר, לוחצת עכשיו על קישור לשיר שלה. -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 19:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, האמת שבהתחלה הכרתי אותה רק בתור הזמרת של GOOD 4 YOU ואת השיר הזה ממש לא אהבתי, אז לא כ"כ שמעתי אותה. האמת שלאחרונה יותר התחלתי לשמוע אותה, אבל עדין לא היה לה את הזכוות להיכנס לפלייליסט שלי. אולי בזכותך זה יקרה!
הסיקור הזה ממש מושקע, ובאמת גרם לי חשק לשמוע שירים שלה. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 23:31 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז לאחרונה שמעתי הרבה עליה. בזכותך החלטתי להתחיל לשמוע שירים שלה.
אחלה סיקור. וואו, הקריירה שלה התחילה כשהיא הייתה בת כמעט ארבע(!) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |