![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 31 2018, 02:27 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נרקיסה מאלפוי ![]() שם הדמות:נרקיסה מאלפוי - narcissa malfoy שנת לידה: 1955 מקום לידה: אנגליה שיוך בית: סלית'רין מאפיינים יחודיים: אוכלת מוות מראה חיצוני: נרקיסה מתוארת כבעלת שיער בלונדיני, ארוך ועיניים כחולות. גבוהה ורזה, הבעת פניה, כאילו משהו מסריח הונח מתחת לאפה בני משפחה: סיגנוס בלק השלישי (אב) דרואלה בלק (אם) אנדרומדה טונקס (לשעבר בלק) (אחות) בלטריקס לסטריינג' (לשעבר בלק) (אחות) לוציוס מאלפוי (בעל) דראקו מאלפוי (בן) אסטוריה מאלפוי (לשעבר גרינגרס) סקורפיוס (נכד) אברקסס מאלפוי (אביו של בעלה) רודולפוס לסטריינג' (בעלה של אחותה) טד טונקס (בעלה של אחותה) נימפדורה טונקס (אחיינית) סיריוס בלק (בן דוד) רגולוס בלק (בן דוד) משפחת בלק משפחת מאלפוי (משפחת בעלה). הופעה ראשונה בספרים: בטורניר הקווידיץ' הבין לאומי, נרקיסה מופיעה יחד עם בעלה ובנה. ![]() רקע ילדותה: נרקיסה מאלפוי נולדה לזוג ההורים, סיגנוס ודרואלה בלק. וכאחות לאנדורמדה ובלטריקס. בילדותה היא היתה רגישה, ואחות נאמנה ודואגת. היא תמכה בבחירת משפחתה בטוהר הדם ובנאמנויותיהם, גם אם לא האמינה באלימות שהפגינו, לאחר שקיבלה את המכתב מהווגורטס, והגיעה אל בית הספר. המצנפת התלבטה מעט בין רייבנקלו, לסלית'רין אך לבסוף מיינה אותה בבית סלית'רין עקב שאפתנותה להיות כמו משפחתה. במהלך שנת הלימודים התיידדה עם כמה תלמידים ובינהם לוציוס מאלפוי, את קשרייה עם אחותה אנדרומדה ניתקה בגיל צעיר עקב חתונתה של אחותה עם מוגל. ![]() לאחר לימודיה: לאחר מספר שנים נרקיסה התחתנה עם לוציוס מאלפוי, ונולד להם אף בנם דראקו מאלפוי. הם חיו באחוזת מאלפוי. בשנת 1996 לוציוס לחם בקרב במחלקת המסתורין, בכדי להשיג ללורד וולדמורט שחזר לכוחותיו שנה קודם לכן נבואה בה חשק. המבצע סוכל על-ידי שישה מחברי צבא דמבלדור ועל-ידי מסדר עוף החול. וולדמורט זעם על לוציוס שהנהיג את המבצע; גם על כך שלא השיג עבורו את הנבואה וגם על התוצאות של אותו לילה, הכוללים את אישור שובו של הלורד וולדמורט על-ידי משרד הקסמים, ומאסרם של רבים מאוכלי-המוות שלו שנשלחו לאזקבאן, כולל לוציוס עצמו. נרקיסה הייתה במשבר עקב מאסרו של בעלה והיחס שוולדמורט נתן למשפחתה. באותו הקיץ היא ביקרה בביתו של סוורוס סנייפ שממוקם במבוא ספינר בחברתה של אחותה בלטריקס, בכדי לדון בתכניתו של וולדמורט - שדראקו ירצח את מנהל הוגורטס, אלבוס דמבלדור. נרקיסה הייתה היסטרית מתכניתו של וולדמורט להעניש את לוציוס בכך שיישלח את דראקו למשימת התאבדות. למרות שאחותה התחננה בפניה לפעול אחרת, נרקיסה שטענה כי "אדון האופל טועה", הצליחה לשכנע את סוורוס לנדור את הנדר הכובל, המבטיח את שמירתו של סנייפ על דראקו במהלך מאמציו לביצוע המשימה. היא אף הצליחה לשכנע את סוורוס סנייפ לנדור כי הוא יבצע את משימתו של דראקו במידה והוא ייכשל. בהמשך החודש, היא ובנה דראקו יצאו לקניות בשביל בית-הספר ב"גלימות לכל עת-חנות הגלימות הידועה של מדאם מלקין", שם היה לה עימות סוער עם הארי פוטר. הוא הקניט אותה בכך שדיבר על מאסרו של לוציוס, והיא השיבה ברמז בולט במיוחד על מותו של סנדקו שהתרחש לאחרונה. נרקיסה השתמשה בכל האמצעים כדי להגן על משפחתה ועל האנשים שהיא אוהבת, אף עם זה כלל לשקר. במהלך המלחמה האחרונה ביתם של המאלפויים, הפך למפקדה עבור אוכלי המוות. ובו נרצחה גם המורה ללימודי המוגלגים, צ'ריטי ברבדג'. בביתם אף אוכלסו כל האסירים, כגון לונה, ומר אוליבנדרס'. כשהארי פוטר, רון וויזלי והרמיוני גריינג'ר נלכדו על-ידי קבוצה של חטפנים ומנהיגם פנרייר גרייבק, הם הובאו לאחוזת מאלפוי. נרקיסה לא אהבה במיוחד את שהותו של גרייבק, אך בכל זאת נתנה להם להיכנס לביתה, שם היא קראה לבנה דראקו לזהות את האסירים, והיא אף זיהתה בעצמה את הרמיוני מ"גלימות לכל עת-חנות הגלימות הידועה של מדאם מלקין". היה נראה כי בינה לבין אחותה היה עימות על התואר "בעלת הסמכות בבית", אך הן גם נטו לריב על הגוננות המרובה של נרקיסה על בנה דראקו. במרתף של משפחתה כבר נכחו: אוליבנדר, לונה לאבגוד, דין תומאס וגריפהוק, כל אחד מהם נכלא מהסיבות שלו. מאוחר יותר, נרקיסה נדהמה לראות את גמדון הבית לשעבר של משפחתה, דובי, מנסה לשחרר את האסירים. בעיקבות כך, וולדמורט העניש את בלטריקס ומשפחת מאלפוי בחומרה. נרקיסה נתנה לבנה דראקו את השרביט שלה כשחזר להוגוורטס לאחר חג הפסחא, משאירה אותה ואת בעלה ללא שרביט. וולדמורט עדיין היה נוקשה עם המאלפויים עקב כישלונותיו הרבים של לוציוס, והוא נהג להשפיל אותם על הקשר המשפחתי שלהם עם איש הזאב רמוס לופין, בעלה של אחייניתה של נרקיסה, נימפדורה טונקס, ובני משפחתה. בנוסף נרקיסה הייתה מוטרדת מכך שוולדמורט אילץ את דראקו להשתתף במבצעים של אוכלי-המוות, כגון לענות משרתים שלא עמדו בדרישותיו של וולדמורט. המלחמה האחרונה: לאחר שוולדמורט 'הרג' את הארי, נרקיסה נשלחה לבדוק אם הארי מת או חי. ולאחר שגילתה שהארי פוטר חי, היא שיקרה לוולדמורט שהוא מת בתמורה למידע עודות בנה דראקו, ששעה באותו הזמן בטירה. לאחר המלחמה, היא ובנה, ולוציוס בעלה, ששוחרר זמן קצר אחרי המלחמה, מכלא אזקבאן. הקימו את משפחתם על הרגליים, ופתחו דף חדש. לימים אף זכו לנכד בשם סקורפיו. ![]() חוות דעת אז ככה, עם כל השנאה הידועה שלי לרוב אם לא כל אוכלי המוות, אני חייבת להודות שיש בנרקיסה משהו קצת אחר, טוב ונאמן יותר. את הצד האימהי שאין לרוב אוכלי המוות, רואים שקודם כל היא נאמנה לעצמה ולמשפחה שלה ורק אחר כך לוולדמורט ואוכלי המוות. יש בה גם התנשאות שמשום מה מצחיקה אותי, כי זה די ברור שהיא רק רוצה להבהיר את עמדתה. אני מאוד אוהבת את היחס שלה לדראקו, שבו נודה בזה. הוא חתיכת יצור מגעיל. אז נכון שיש בה גם צביעות ותאוות דם קצת, והרבה מאוד שיגעונות לטוהר דם. ובכל זאת היא מעוררת בי השראה, שאפילו בצדדים הכי רעים יש גם אנשים שיודעים לאהוב את המשפחה שלהם. היא גם החלטית, שזה יפה הרבה פעמים, במיוחד כשזה לדברים חיוביים. האהבתי גם את איך שהיא לא נסחפת אחרי אחותה, למרות שיש לה הרבה השפעה לא חיובית עליה במיוחד. בכל אופן, היא דמות מאוד לא קיצונית, היא מיטלטלת בין הצדדים רק כדי לחפש מקום שבו תחייה בשלווה. אז אולי היא לא אחת הדמויות האהובות עלי, אבל אני חושבת שהיא דמות מאוד איכותית ויחודית. פאנרטים ![]() ![]() ![]() ציטוטים בלטריקס: "דראקו, פנה את הזבל הזה מכאן, אם אין לך אומץ לטפל בהם, פשוט תשאיר אותם בחצר ואני אדאג לזה." נרקיסה: "שלא תעזי לדבר אל דראקו כאילו -" בלטריקס: "שתקי! המצב פה חמור ממה שאת מסוגלת לדמיין, קיסי! יש לנו בעיה רצינית מאוד!" - בלטריקס ונרקיסה באחוזת מאלפוי. "עכשיו, כשאני יודעת איזו טינופת עושה קניות בחנות הזאת... עדיף לקנות אצל שתי וערב." - נרקיסה בחנותה של מדאם מלקין בעימות עם הארי פוטר, הרמיוני גריינג'ר ורון וויזלי. "האם תנדור את הנדר הכובל? האם אתה נשבע שתעשה כל שביכולתך כדי לשמור ולהגן על דראקו מאלפוי?" -נרקיסה משביעה את סוורוס סנייפ בנדר הכובל מקווה שנהנתם^^ ![]() -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2018, 14:57 PM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, איזה סיקור (:
התגעגעתי מאד לסיקורים שלך, כבר זמן רב שלא ראיתי אחד כזה חדש... קודם כל - הסיקור מפורט מאד, חוות הדעת האישית שלך כתובה בהרחבה גדולה והיא יפהפיה כל כך - הארת לי נקודות נוספות בנרקיסה שמעולם לא חשבתי עליהם. נרקיסה תמיד נדמתה לי כדמות מעט שונה משאר אוכלי המוות, והיא שונה כל כך מאחותה - בלטריקס... פחות אכזרית, יותר אמהית - כמו שכתבת, בעלת שכל ישר - רואים שמשפחת מאלפוי הבינה את הטעות שבהשתייכות לצד האפל, עוד לפני המלחמה על הוגוורטס... גם ההתייחסות הנפלאה למתח בין בלטריקס לנרקיסה, ויחד עם זאת - אהבה בלתי מוסברת בין שתיהן, למרות הדרך השונה - הוסיפה מאד לסיקור כולו. אשמח לראות סיקורים נוספים שלך, עוד הרבה הרבה כאלה! מצטערת שאני לא יכולה לכתוב "מתווסף ללינקייה", אבל אני בטוחה שמישהו מההנהלה הגבוהה יעשה את זה במקומי (: -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2018, 00:29 AM
|
||
![]() מוגל |
הסיקור של הדמות ממש מושקע ומעניין אהבתי מאוד
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |