![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 12:02 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*יש אישור פענוח חלומות פעילות "אתה לא מבין מה חלמתי." אמרתי לעומר בפיהוק. "מה חלמת?" הוא שאל בעייפות. "חלמתי שאני הולכת לבני דודים שלי ואז פתאום מרחפת מולי גרב עם ריח מסריח ובולעת אותי-" "היא בלעה אותך?" קטע אותי עומר בבהלה. "כן ואז-" ניסיתי להמשיך לספר. "אוי לא" נענע עומר בראשו. "מה כזה נורא בזה?" שאלתי. "את לא יודעת שאם אתה חולם שבולעת אותך גרב זה אומר שהמכונת כביסה תתקלקל השבוע ולא יהיה לך גרביים נקיות?" אמר עומר. היוש לכולכם וברוכים הבאים לפעילות החלומית שלנו! מה זה, למה אתם עייפים כל כך? אתם נראים כאילו הרגע קמתם משינה! כי הרגע קמנו משינה אולי? אה, אופסי. בכל אופן בוקר טוב לכם! מה שלומכם? מה המצב? איך החיים? טוב, אין לי למה לצפות שתענו לי, נכון? נכון מאוד. את יכולה להגיע ישר לפואנטה? בטח! אז אני רוצה לספר לכם שבזמן האחרון יש לי חלומות ממש מוזרים, כמו זה שאוזכר בשיחת רקע לדוגמא, אז קראתי השבוע באינטרנט שכל חלום אומר משהו, אבל לא היה כתוב שם מה. ובשביל זה אני צריכה את עזרתכם! מה את צריכה הפעם? כמעט כלום! אני רק צריכה שתסבירו לי מה החלומות שלי אומרים. תזכרו שחייב להיות קשר בין החלום לבין הפתרון. פשוט, נכון? וכל מה שאתם צריכים לעשות בשביל לעזור לי זה למלא את הטופס הבא, לחכות שאורי יערוך לכם אותו, לכתוב את פענוח החלום, וזהו!
קל ונחמד, נכון? אז רוצו להשתתף! הפעילות תסגר עוד שבוע בדיוק! אממ אנחנו חושבים ששכחת משהו..? שכחתי משהו? אה נכון, התגמול! באמת לא מספיק לכם לדעת שאתם עוזרים לי? טוב,בעל אופן על השתתפות בפעילות תקבלו 170 חרמשים חלומיים, עכשיו אתם מוכנים להשתתף? אז קדימה רוצו! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 12:03 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
החלום :קראתי ספר ואז פתאום הספר נהפך לדובי חם וצמרירי . פענוח החלום: את תקראי ספר בנסיעה ארוכה לטיול, ואז שוב ענקי יקפוץ ויעיף לך את הספר, ואז אח שלך ההכי קטן יחבק אותו והדוב יעיף את האוטו הערות\הארות\אלות\ חלומות: הודעה זו נערכה ע"י מרושע ב Nov 4 2020, 10:16 AM -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 12:10 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רחלי, סגולה
החלום : הלכתי לסבא וסבתא שלי ואז בטעות הגעתי לחנות של טייצים וקניתי טייצים באלף שקל. פענוח החלום: אני אשכח לשים טייץ כשאני ארכב על אופניים וזה יהיה בארה"ב כשאני אבקר את סבא וסבתא שלי והאלף שקל אומר שאני אמצא אלף שקל ברחוב כשאני ארכב. הערות\הארות\אלות\ חלומות: -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 12:12 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אריאל, בצד
החלום : ראיתי מלך האריות עם אח שלי. לפתע אני הפכתי לסקאר והוא לסימבה. פענוח החלום: תחכו שאורי יערוך לכם את הסעיף הקודם ורק אז תוכלו לערוך את הסעיף הזה ולהסביר לי מה פענוח החלום. (לפחות שני שורות) הערות\הארות\אלות\ חלומות: הודעה זו נערכה ע"י Kaladin ב Nov 3 2020, 21:10 PM -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 12:14 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעמי, בצד
החלום : הזמנתי חולצה מהאינטרנט והיא הייתה גדולה עליי. כיבסתי אותה ואז היא התכווצה ממש והייתה ממש קטנה עליי. פענוח החלום: תחכו שאורי יערוך לכם את הסעיף הקודם ורק אז תוכלו לערוך את הסעיף הזה ולהסביר לי מה פענוח החלום. (לפחות שני שורות) הערות\הארות\אלות\ חלומות: הודעה זו נערכה ע"י Kaladin ב Nov 3 2020, 21:10 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 12:35 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אני
החלום : הלכתי לספרייה ולקחתי דף מכל ספר בשביל מדורה ללג בעומר. פענוח החלום: אני תמיד רציתי לקחת דפים מספרים ולתלוש אותם אחד אחד ולהוריד באסלה, וכנראה המוח שלי יודע את זה, אז הוא החליט לתת לי רק קטן, אבל גם זה משהו, לא? אבל גם לקחת דפים ולשרוף אותם זה מעולה. אפילו שלא מעולה הקנסות... הערות\הארות\אלות\ חלומות: הודעה זו נערכה ע"י צוהל ב Nov 3 2020, 21:16 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 12:52 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רינג, רינג
החלום : גזרתי ציפורניים ואז בטעות גזרתי לעצמי את האצבע. פענוח החלום: טוב, זה החלום הכי מוכר שיש, דא!/דה!, החלום אומר שמזמן מזמן לא הכנת יצירות אז זה מראה לך מה חומרי היצירה היו עושים לך אם הם היו חיים, אז מהר לך ליצור!!, אפשרות שנייה: הציפורניים שלך ממש ארוכות ואתה לא כוסס ציפורניים ואתה חייב דחוף לגזור אותן דחוףףףף אבל אז שכחת מהן והם נשברו וביחד איתן האצבע שלך ופתאום ראית שהשתמשת במספריים רגילים ולא מספרי ציפורניים למרות שהתיפורן נשברה ובכלל לא גזרת, מוזר (האפשרות השנייה רק לכאלו שאומרים תחפיף, כאילו מי אומר תחפיף? הידעתם שבתחפיפים יש פחות אחוזי שומן מאשר בשמפואים?) הערות\הארות\אלות\ חלומות: פעם חלמתי חלום על תופסת מוות, ואף אחד לא מת שם! מג'יק, קסם הודעה זו נערכה ע"י רינג ב Nov 4 2020, 00:20 AM -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 15:12 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: חנה, מעשן.
החלום : קניתי עציץ של קקטוס ואחרי שבוע הוא התחיל לירות קוצים על כולם. פענוח החלום: אוקי אוקי אהמ אהמ דבר ראשון, כל חלום שיש בו עציץ כלשהו אומר שמתישהו בחייך יהיה לך מקרה לא נעים ממישהו מסומם. אנא השתדלי להיזהר מללכת ברחוב אלנבי בתל אביב לבד. דבר שני, קקטוס משמעו צבר, בר משמעו לול בעברית, מה שאומר לי בעצם שמהיום שבו תתחתני יהיו לך התקפי צחוק בקול רק תכופים למדי. והנורא מכל הוא, שאין תרופה למחלה ארורה זו הנקראת בלשון מדעית יותר "לולאיסטיס". עכישיו ככה: ידוע הדבר כי חלומות משקפים את דמותנו, ולכן אם את חולמת על פגיעה באנשים אחרים בסביבתך, ספציפית פה על ידי קוצים של קקטוס שלך, אני ממליצה לך ללכת לבדוק אם את לא סדיסטית במקרה. במקרה שלך את חלמת חלום שמתפרס על פני שבוע בערך, מה שאומר שאורך החלום היה בערך שניה או שתיים במציאות. מה שאומר שום דבר. והחלק הכי חשוב: חלומך מראה לי בברור כי חלמת, ולכן אני מסיקה מכך שישנת. כל הכבוד על זה. הערות\הארות\אלות\ חלומות: פעילות בול בשבילי. מדהים. הודעה זו נערכה ע"י מעשן ב Nov 5 2020, 18:17 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 17:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אבישג, לברדור
החלום : סיפרתי את אח שלי ואחרי שסיימתי לספר אותו גיליתי שאני קרחת. פענוח החלום: ביום חמישי הקרוב, את תנסי ללכוד אדם קרוב אלייך במלכודת עכברים, אך לרוע מזלך את תלכדי שם בעצמך בטעות ותבלי שם את שארית חייך העלובים. הניסיון לספר את אח שלך הוא שווה ערך לניסיון ללכוד מישהו, וכשאת מגלה שסיפרת את עצמך, זה בעצם מייצג את זה שאת בעצמך נפלת למלכודת במקומו. הערות\הארות\שאלות\חלומות: היי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 21:12 PM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נערך לכולם :)
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 21:56 PM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: בצד
החלום : הלכתי להופעה של יהורם גאון ובאמצע ההופעה נזכרתי ששכחתי לשים נעליים ואני הולכת יחפה. פענוח החלום: תחכו שאורי יערוך לכם את הסעיף הקודם ורק אז תוכלו לערוך את הסעיף הזה ולהסביר לי מה פענוח החלום. (לפחות שני שורות) הערות\הארות\אלות\ חלומות: הודעה זו נערכה ע"י Kaladin ב Nov 3 2020, 22:29 PM -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2020, 10:02 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: יואב, יואב-פוטר הגאון
החלום : 10. נסעתי לאולפנה ובטעות לקחתי איתי את התיק של אח שלי ואז מצאתי בו חרב. פענוח החלום: האולפנה הינה מקום דתי, לכן זה שאתה הולך לשם מסמל משהו שאסביר בהמשך. אולי חשבת שלקחת את התיק בטעות אבל באופן תת מודע לקחת אותו כדי להיזכר באחיך בכל מקום שתהיה (זכור זאת גם כלקח לחיים). החרב שאתה מוצא בתיק מסמלת סוד שעומד להחשף, ככל הנראה דבר הקשור בדת (לכן האולפנה). צפה להתחזקות של אחיך, שיספר לך על כך בעוד תשעה ימים (אח בגימטריה = 9). הערות\הארות\אלות\ חלומות: אלות זה אפרודיטה ואתנה וכאלה או הדבר המגניב הזה שטרולים נותנים איתו מכות? הודעה זו נערכה ע"י יואב-פוטר הגאון ב Nov 6 2020, 20:04 PM -------------------- חזרתי אחרי מלא זמן!
פאנפיק אחד כבר יש, מוזמנים לבקר שם! (תלחצו כאן אנשים) גריפינדור שולטים! ה"פ יתקבלו בברכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2020, 18:12 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קורן, בצד
החלום : הייתי בחוץ ולפתע החל לרדת גשם. פתאום השם הפך ליהלומים ואז שנייה אחרי זה נעלם. פענוח החלום: החלום אומר שיהיה גשם ממש חזק אבל לא חזק באופן שיביא לכך שנצטרך להתמגן עם מטריות שעשויות מיהלום. למה? היהלום יקרוס תחת הגשם החזק ויעלם. הערות\הארות\אלות\ חלומות: הודעה זו נערכה ע"י קיףסנסן ב Nov 7 2020, 11:18 AM -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2020, 11:53 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעה, בצד
החלום : אכלתי קורנפלקס לארוחת בוקר, ולא משנה כמה אכלתי, הקורנפלקס והחלב לא נגמר. פענוח החלום: תחכו שאורי יערוך לכם את הסעיף הקודם ורק אז תוכלו לערוך את הסעיף הזה ולהסביר לי מה פענוח החלום. (לפחות שני שורות) הערות\הארות\אלות\ חלומות: הודעה זו נערכה ע"י Kaladin ב Nov 6 2020, 12:32 PM -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2020, 12:06 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
![]() החלום : פשתי מישהו שאני לא מכירה, ואז הוא אמר לי שהוא דוד שלי. פענוח החלום: את תאבדי את הזיכרון ודוד שלך יעזור לך להשתקם ![]() הערות\הארות\אלות\ חלומות: הודעה זו נערכה ע"י מי צריך בכלל כינוי ב Nov 8 2020, 19:26 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |