![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 08:39 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה דעתך על... לפני היציאה ללימוזינות, המדרגות לביד בית הספר?" חייכתי חצי חיוך פלרטטני, "עוד כמה דקות מתחילה הארוחה, ואסור לדבר...."
------ אני חוזרת לאנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 08:44 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייכתי, מהנהנת. "נתראה שם"
----------------- אש -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 08:54 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי מבט קנאה בלואיס
לא, אני מקנאת באלכס על לואיס, לא בלואיס על אלכס... או שכן? ----- אולי תעשי שלואיס בסוף ניצל את אלכס, והיא כאילו כבר הייתה די דלוקה על אנה שהתנהגה אליה יפה פתאום, אז אחרי שגילתה שהוא מנצל אותה אז כאילו היא ישר חושבת על אנה, והן מתנשקות וזה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 08:57 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה
נדלג לפגישה או משו? ----------------------------- הוא קרץ לי והלך. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:00 AM
|
||
"אנה? את רוצה שאנקוב בשמך המלא, שספרת לי במקרה...?" חייכה אמלי בזדוניות
"ממש לא. ממששש לא." התנשמתי. "אז למה את לא מקשיבה לי? אגב, איזה מצחיק מה שלאיס אמר הרגע," אמרה אמלי. "מה הוא אמר?" "על זה שהנערה הזאת לא מדברת כמעט, כמו דג? מגיע לאלכס." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:02 AM
|
||
מעניין מה הוא מוצא בי.. ההתנהגות שלו הייתה נורא מוזרה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:05 AM
|
||
הייתי בהלם.
"הוא גם אמר," המשיכה אמלי, "שהוא יזמין אותה רק כי היא יפה, אז הוא יקבל תוספת ציון במבחן השנתי בנשף, 'מלכת הנשף'. אז הוא שולח לך סליחה," --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:06 AM
|
||
סקרתי את חדר האוכל בעיני.
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:12 AM
|
||
"האוכל מתחיל!" הכריזה האשה האחראית על האכל.
אכלתי סלט גזר וקמתי לשיעור. מקסים, יש לי אותו עם אלכס+לואיס+אמלי. אסבול קשה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:18 AM
|
||
אכלתי סלט.. כלשהו והלכתי לשיעור אחרי אנה.
---------------------- -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:19 AM
|
||
"אלכס," התחלתי, וכשראיתי שיש סביבנו אנשים תיקנתי. "זאת אומרת, גרץ', התביעה מבוטלת. רק רציתי לומר לך."
מיהרתי לשיעור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:27 AM
|
||
"מ- מה?" מילמלתי, אבל היא כבר ברחה לשיעור.
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:30 AM
|
||
מה קורה לי לאחרונה? טוב, נגמר השיעור. הביתה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:31 AM
|
||
הלכתי למקום שהבחור אמר לי שניפגש בו.. אפילו לא ידעתי את השם שלו.
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:35 AM
|
||
נסיתי לחשוב על כמה שאלכס לוזרית, אך לא הצלחתי. אני כבר בלימוזינה, והדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו זה: למה הוא הזמין אותה לנשף ואני לא?
התביישתי במחשבה הזאת. כמה התביישתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |