![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:36 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה לימוזינות כבר התחילו לנסוע.. יכול להיות שהוא הבריז לי?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:40 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השמועות אומרות שהוא הזמין אותה
---- תעשי שהם יהיו זוג אוהבים עד הנשף, ובנשף הוא יבגוד בה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:46 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא הזמין אותי! ברור שאמרתי כן, ואז הלכתי ללימוזינה שהובילה לבית של גרטשן, שמסתבר שהיה באוסטריה.
-------------------------------------------- אממ אז את תצטרכי לשחק אותו לפעמים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:50 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אבל לא הרבה פעמים, את יכולה פשוט להשתלט על הדמות הזאת חח אני שנייה עכשיו גרטשן האמיתית
----- "לעמוד זקוף! מי שייכנס היום למרתף העינויים יהיה... אלכס מג'ייריה!" שאג המנהל. במדיניות כאן, אומרים שחייב להרגיש עינויים אם רוצים לשרוד ברחוב, בתנאי עינויים אמיתיים. אני סובלת כאן שמישהו יציל אותי הוא תופס אותי... אני במרתף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:55 AM
|
||
ישבתי בלימוזינה. אני לא רגילה לפאר הזה..
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:58 AM
|
||
חזרה לאנה
---- "גברת אנסטסיה," אמר הנהג. "יש שם מישהי שמנופפת מחלון הלימוזינה שלה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 10:11 AM
|
||
ישבתי בלימוזינה. "אז.. אתה נהג לימוזינות למחייתך?" שאלתי את הנהג, מנסה לפתח שיחה.
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 10:12 AM
|
||
ראיתי את אמלי וחשבתי כמה זה לא מלכותי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 10:21 AM
|
||
טוב, רוצה לדלג ל.. לאן שהוא?
---------------------------------- הוא מילמל 'כן' בשקט וניסיתי להמשיך לשוחח. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 10:27 AM
|
||
"אבא, סתם שאלה." אמרתי.
"כן?" אמר אבא תוך כדי חתימה על מסמכים. "היה פעם בן מלוכה..." מלמלתי. "שהיה..." "אני לא שומע אותך, יקירתי." "היה פעם... הייתה פעם בת מלוכה לסבית?" "לא," נרתע אבא בזעזוע. "סתם שאלה," התגוננתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 10:50 AM
|
||
הסתדרתי שם.. די טוב דווקא. כמובן, די טוב כל זמן שלא הייתי צריכה לדבר.
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 11:03 AM
|
||
ברגע של שעמום החלטתי ללכת למוזיאון המלכותי.
|
|
פורסם ב: Aug 3 2020, 17:46 PM
|
||
שכבתי על המיטה שהייתה בקומה שהייתה שייכת רק לי, בוהה בתקרה.
|
|
פורסם ב: Aug 3 2020, 17:50 PM
|
||
מצאתי דבר משונה
|
|
פורסם ב: Aug 3 2020, 17:51 PM
|
||
המשכתי לבהות כשהמלך נכנס. "מותק, הזמנתי את החברות שלך לארוחת ערב מלכותית. תחליפי בגדים ותבואי?" הוא אמר. הינהנתי וקמתי מהמיטה.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |