![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 23:06 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה, אני עושה את זה לפעמים לא בכוונה...
- - - צלצלתי בפעמון שבחדרי. משרת מיהר להגיע. "לך תמצא ילדה ג'ינג'ית שמסתובבת בארמון ותביא אותה לפה. בלי אבל." פקדתי. הוא רץ לשוטט בארמון, למצוא את אלכס. חשבתי איך לדחוף לה בגדים (ומקלחת) בלי להעליב אותה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 23:56 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיכיתי כמה זמן, ללא תשובה. זה כנראה לא החדר של הנסיכה.. מי יודע איפה הוא בכלל? התחלתי ללכת לכיוון היציאה במהירות. אני לא שייכת לכאן, זאת הייתה טעות! אבל רגע לפני שיצאתי, עצר אותי אדם גבוה בלבוש חגיגי, שאמר לי ללכת אחריו. מה יש לי להפסיד חוץ מזה שאולי המלך קלט שענייה מסתובבת בארמון שלו ורוצה להעניש אותי על זה. אבל מה הסיכויים שזה יקרה?הוא עלה קומה, ואני אחריו. כנראה הוא מוביל אותי לחדר של הנסיכה...
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 07:54 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיכיתי כמה דקות, עד שהמשרת בא ואיתו הילדה, אלכס.
"מה את אוהבת לעשות?" שאלתי אותה לאחר שהמשרת יצא וסגר את הדלת. "אני אוהבת למדוד שמלות." זה היה רמז בשבילה. "ואני אוהבת שהאנשים מהספא עושים לי מניקור ופדיקור..." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 12:49 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמתי גבה. היא התחילה כל כך ישיר!
"אצלי אין דבר כזה אוהבת. אני עושה מה שאני צריכה לעשות בשביל לשרוד. ובכלל, למה רצית שאני אבוא לארמון?" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 13:45 PM
|
||
עכשיו אני הרמתי גבה.
"אני אמרתי לך," אמרתי. "את נראית נחמדה. רוצה שאראה לך תחביבים שלי? ג'קוזי. זה כיף." ראיתי את הטינופת על פניה וחשבתי שכדאי שנעשה את זה בג'קוזי של הספא בבית שלנו, לא בזה שבחדר מקלחת שלי. הושטתי לה בגד ים משלי ולבשתי אחד אחר שלי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 14:01 PM
|
||
"אני מעדיפה שלא, אם זה בסדר.." מילמלתי. מה זה ג'קוזי בכלל? אני לא רוצה להיכנס למקום שאני לא יודעת מה הוא בכלל עם הנסיכה, שהכרתי אותה לפני 2 שניות.
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 14:17 PM
|
||
התעלמתי מחוסר הרצון הבולט שלה להתקלח. היא מטונפת!
שתינו נכנסנו לספא, לבושות בבגד ים, כפכפים על רגלינו. הראיתי לה איך נכנסים, והזרמתי לה קצף. "רק תיזהרי לא לטבוע," אמרתי. נכנסתי לג'קוזי השני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 14:30 PM
|
||
התיישבתי. זה היה מוזר... ורטוב... ולא נוח. זה לא הרגיש לי טבעי. אני מעדיפה להמשיך את חיי ולא להיות חברה של הנסיכה אם זה דורש לשבת כאן. אבל אני לא יכולה פשוט לקום וללכת..
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 15:00 PM
|
||
ראיתי שהיא מתחילה להיות נקייה, והבנתי שהיא מרגישה לא בנוח, אז הוריתי לה לצאת.
"בואי אראה לך את השמלות שלי!" אחזתי בידה והלכתי. כמה שרציתי לרוץ, אבל זה לא מלכותי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 15:18 PM
|
||
הייתי מבולבלת אבל המשכתי לעשות מה שהיא אומרת לי. בכל זאת.. זאת היא.
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 17:44 PM
|
||
אני הלבשתי אותה בשמלה בצבעים פסטליים, לבשתי שמלה אחרת בעצמי, וצלצלתי בפעמון שבו אני קוראת למשרתת.
הבחנתי שהיא רזה מאוד מאוד, לא בקטע של דיאטה אלא בקטע של כמעט תת תזונה. אכלנו, וכל הזמן הזה היא הייתה שקטה במיוחד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 17:50 PM
|
||
היה לי מוזר שהיא סתם עוזרת לי.. תמיד כשאנשים עוזרים לי אני חושבת שהם צריכים ממני משהו, אבל מה הנסיכה יכולה לרצות ממני? "תגידי.. למה את עוזרת לי? את צריכה ממני משהו?" שאלתי, מקווה שאחרי שזה התבהר אני אוכל להגיד שאין לי את מה שהיא רוצה וללכת.
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 18:03 PM
|
||
"חובתי כיורשת העצר לדאוג לכל אזרח ואזרח," דקלמתי. "את חלק מהמדינה שלי, אז אני אדאג לך."
ולפני שענתה, גררתי אותה לחדרי. "כבר ממש מאוחר," הודעתי. "אני חייבת לישון, שלא יהיו לי שקים בעיניים ועור צהוב..." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 18:48 PM
|
||
גילגלתי עיניים. "אז אני אלך?" שאלתי בתקווה. היא פשוט מפונקת מידי. 'שקים בעיניים ועור צהוב'? למי אכפת מזה? המטרה בחיים זה לשרוד, לא להיראות טוב.
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 19:32 PM
|
||
"לא. את נשארת לישון כאן."
למרות שהיא נראתה טוב בהרבה ממקודם, היא כנראה הרגישה לא בנוח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |